'Love Island'-ster Jonna reageert op breuk met Nycole

Karen Luiken-19 september 2023 om 05:53

De relatie van Nycole en Jonna uit ‘Love Island’ was van korte duur. Slechts een paar dagen na hun thuiskomst maakte Nycole gisteren bekend dat ze een punt achter de relatie heeft gezet. Jonna bleef nog even stil over de breuk, maar ook hij laat nu van zich horen.

In een story schrijft Jonna dat ‘een sprookje voor hem is veranderd in een nachtmerrie’. Ook zegt hij in een live-video op Instagram dat Nycole na het zien van de beelden in Casa Amor bang is geworden dat hij haar zou kwetsen. “Ik wou haar nog de tijd en ruimte geven die ze nodig had, maar deze ochtend heeft ze de knoop doorgehakt”, aldus Jonna. “Zodra we thuis waren, was alles anders. Ik zag het niet aankomen.”

Voor Jonna betekent de breuk nog niet dat het definitief over is. Als het aan hem ligt, komt het nog goed tussen de twee. “Mijn gevoelens voor Nycole zijn nog niet weg”, geeft hij toe. “Het hang van haar af of het goed komt, maar ik ben geen hond of jojo.”

Startdatum en presentator 'De Slimste Mens ter Wereld' bekend

Karen Luiken-27 september 2023 om 06:55

Het nieuwe seizoen van ‘De Slimste Mens ter Wereld’ wordt ondanks veel speculaties van fans toch weer gepresenteerd door Erik Van Looy. Dat nieuws maakt Play4 bekend in een nieuwe video waarmee ook de startdatum wordt aamgekondigd: maandag 16 oktober.

Afgelopen weekend deelde Play4 een filmpje waarin te zien was hoe Erik Van Looy stikte in een radijsje. Een dag later lieten verschillende juryleden uit ‘De Slimste Mens ter Wereld’ via Instagram weten het presentatiestokje over te willen nemen.

Fans dachten daardoor dat er een nieuwe presentator zou komen, maar uit het nieuwe filmpje van Play4 blijkt nu dat niks minder waar is. Erik Van Looy blijkt zijn functie gewoon behouden. Sterker nog: als het aan hem ligt, ‘doet hij er nog twintig jaar bij’.

Naast een groot aantal juryleden wordt de presentator dit seizoen ook vergezeld door allerlei nieuwe kandidaten. Dat zijn onder anderen Jade Mintjens, Robin Pront, Annelien Coorevits, Average Rob, Alex Agnew, Nathalie Meskens, Spinvis, Toby Alderweireld, Elisabeth Lucie Baeten, Fien Germijns en Petra De Sutter.

'Game of Thrones'-ster maakt opwachting in 'Sex Education'

Karen Luiken-27 september 2023 om 06:21

Het nieuwe seizoen van ‘Sex Education’ staat sinds een paar dagen op Netflix. Alle afleveringen al gezien? Dan is het je misschien opgevallen dat een bekende ster uit ‘Game of Thrones’ ook een rol speelt in de serie.

Niemand minder dan de 31-jarige Jack Gleeson maakt zijn opwachting in het nieuwe seizoen van ‘Sex Education’. De acteur staat vooral bekend om zijn rol als Joffrey Baratheon in ‘Game of Thrones’. Daar was hij drie seizoenen in te zien als schurk en die rol speelde hij zó goed, dat hij in het echte leven doodsbedreigingen kreeg. Hij stopte een paar jaar met acteren, maar keert nu dus weer terug.

De acteur speelt in ‘Sex Education’ het personage Dodgy Mo, de broer van Maeve. En hoewel hij maar in twee afleveringen te zien is, merken fans hem wel op. “Dit had ik niet verwacht”, zegt iemand op Twitter. “Is dat de koning van Westeros?”, vraagt een ander zich af. En een derde: “Goed om Jack Gleeson weer terug te zien.”

Ontdek meer