Deze pareltjes lanceert Disney+ rond Halloween

Karen Luiken-19 september 2023 om 11:43

Disney+ bereidt zich al voor op de herfst. In oktober lanceert de streamingsdienst verschillende nieuwe titels die vooral Halloween-fans heel leuk gaan vinden. We zetten er zes voor je op een rijtje.

Appendage - 18 oktober
Het gaat met Hannah (Hadley Robinson), een jonge modeontwerpster, op het eerste gezicht goed, maar ze worstelt in het geheim met een slopende twijfel aan zichzelf. Al snel beginnen deze verborgen gevoelens Hannah lichamelijk ziek te maken en uit te groeien tot een woeste groei op haar lichaam: The Appendage. Terwijl Hannahs gezondheid achteruitgaat, begint The Appendage haar angsten te voeden: haar vermeende gebrek aan talent op het werk, haar verslechterende relatie met haar vriend en beste vriendin, en het gebrek aan liefde en begrip van haar ouders. Op haar breekpunt doet Hannah een schokkende ontdekking: er zijn anderen zoals zij.

Goosebumps - 13 oktober
Geïnspireerd op de bestsellerserie van R.L. Stine volgt 'Goosebumps' een groep van vijf middelbare scholieren die op een duistere en vreemde reis gaan om het tragische overlijden van een tiener genaamd Harold Biddle te onderzoeken - terwijl ze ook duistere geheimen uit het verleden van hun ouders ontdekken.

Haunted Mansion - 4 oktober
'Haunted Mansion' is geïnspireerd op de klassieke pretparkattractie en gaat over een vrouw en haar zoon die een bont gezelschap van zogenaamde spirituele experts inschakelen om hun huis te bevrijden van bovennatuurlijke krakers.

The Boogeyman - 11 oktober
'The Boogeyman' is een horrorthriller van bestsellerauteur Stephen King. Middelbare schoolstudente Sadie Harper en haar jongere zus Sawyer proberen de recente dood van hun moeder te verwerken. Ze krijgen hierbij echter weinig steun van hun vader, Will, een therapeut die met zijn eigen leed kampt. Wanneer een wanhopige patiënt onverwacht bij hen thuis opduikt op zoek naar hulp, laat hij een angstaanjagende bovennatuurlijke entiteit achter die aast op gezinnen en zich voedt met het lijden van zijn slachtoffers.

FX’s What We Do in the Shadows, seizoen 4 - 25 oktober
Dit zijn de nachtelijke avonturen van de vampieren Nandor, Laszlo, Nadja en Colin Robinson als ze hun weg proberen te vinden in de moderne wereld van Staten Island met de hulp van hun menselijke demon Guillermo. De vampieren keren terug naar Staten Island en treffen daar hun herenhuis aan, dat op instorten staat, maar ze hebben geen geld om het op te knappen.

Marvel Studios’ Werewolf by Night in Colour - 20 oktober
Op een donkere en sombere nacht duikt een geheime kliek van monsterjagers op uit de schaduw en verzamelt zich na de dood van hun leider bij de onheilspellende Bloodstone Temple. In een vreemde en macabere herdenking van de leider, worden de aanwezigen in een mysterieuze en dodelijke wedstrijd om een krachtig relikwie gedwongen. Een jacht die hen uiteindelijk oog in oog zal brengen met een gevaarlijk monster.

Disney+ verlengt 'The Kardashians'

Chelsy Vanlerberghe-26 juli 2024 om 12:20

Disney+ heeft groot nieuws voor fans van de Kardashian clan: er komen maar liefst twintig nieuwe afleveringen van 'The Kardashians' aan!

De streaminggigant heeft aangekondigd dat de realityshow verder gaat, en dat betekent dat we weer kunnen genieten van Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie. Verwacht weer een flinke dosis Kardashian drama, glamour en gekibbel.

Sinds april 2022 zijn er al vijf seizoenen van tien afleveringen beschikbaar op Disney+, waarbij het vijfde seizoen een enorme hit was wereldwijd.

De Kardashians zijn natuurlijk geen onbekenden in reality tv world: ze hebben eerder twintig seizoenen van 'Keeping Up with the Kardashians' gemaakt op E!.

Taylor Swift prijst Ryan Reynolds voor rol in 'Deadpool & Wolverine'

Chelsy Vanlerberghe-26 juli 2024 om 10:22

Taylor Swift is een supportive bestie! Ze spoort iedereen aan om naar 'Deadpool & Wolverine' te gaan kijken in de cinema. In de film speelt haar long time best friend, Ryan Reynolds, een hoofdrol.

De popster plaatste een foto op haar Instagram Stories van zichzelf met de sterren van de film, Ryan Reynolds en Hugh Jackman. Ook op de foto: Reynolds' vrouw en Swift's bestie Blake Lively, en regisseur Shawn Levy.

"In de afgelopen jaren heb ik gezien hoe een van mijn beste vrienden zijn hele hart, ziel, zweet, tijd, energie, grappen, pijn, vreugde, rebellie, duisternis en magie in deze film heeft gestopt", schreef Swift bij de foto. "Hij heeft echt het beste werk van zijn leven geleverd, en deze film is als een echt gelukspakket, een knallende ontsnapping uit de realiteit. Ik heb geen idee hoe hij het gedaan heeft."

"Maar zo is Hugh gewoon!" voegde ze toe, met een knipoog naar de vriendschap en de speelse rivaliteit tussen Reynolds en Jackman. "Deze andere randoms kwamen ook even langs voor de foto, en we waren te beleefd om ze te vragen te vertrekken. 🙃" Swift spoorde haar volgers aan om tickets te kopen voor 'Deadpool & Wolverine'. "Shout-out naar Wade Wilson, aka de vader van mijn peetkinderen", grapte ze, verwijzend naar Reynolds' personage in de film.

Swift en Reynolds zijn al jaren vrienden, dankzij Swift’s vriendschap met actrice Blake Lively. In de herfst van 2023 werd de popster ook closer met Jackman en filmmaker Levy. Ze gingen allemaal samen naar een NFL-wedstrijd om Swift’s vriend Travis Kelce te zien spelen voor de Kansas City Chiefs.

Er waren zelfs geruchten dat Swift misschien een cameo zou hebben in 'Deadpool & Wolverine'. Ondanks de marketing met posters waarop de personages van Jackman en Reynolds friendship bracelets dragen die lijken op die van Swift's Eras Tour, bevestigde Entertainment Weekly in juni dat de popster niet in de film verschijnt.

Ontdek meer