5napback en #LikeMe-acteur Danny Dorland lanceren nieuw nummer

Karen Luiken-15 september 2023 om 11:56

5napback heeft zijn repertoire uitgebreid. De artiest sloeg de handen ineen met de #LikeMe-acteur Danny Dorland voor het gloednieuwe nummer ‘Onzichtbaar’.

‘Onzichtbaar’ gaat over iemand die meteen je aandacht trekt, maar toch onbereikbaar is. Het liedje is geschreven door Metejoor en het Nederlandse duo The Companions. 5napback zorgt voor de beats en Danny Dorland, die je vooral kunt kennen als Scott uit #LikeMe, is te horen als zanger.

Voor 5napback is het niet de eerste keer dat hij een eigen nummer uitbrengt, hij werkte in het verleden al vaker samen met Metejoor, maar voor Danny Dorland is het dat wel. Het resultaat? Dat is vanaf nu te beluisteren!

Opnames derde seizoen 'Euphoria' starten volgend jaar

Karen Luiken-13 juli 2024 om 08:10

Na maanden van speculaties is er eindelijk een concrete update verschenen over het derde seizoen van ‘Euphoria’. Francesca Orsi van streamingsdienst HBO zegt tegen Variety dat de opnames in januari van start gaan. Alle hoofdrolspelers keren terug.

“Ik ben heel blij dat we in januari kunnen beginnen met de productie van ‘Euphoria’”, zo klinkt het bij Francesca. “We kijken ernaar uit om dit nieuwe seizoen tot leven te brengen voor de fans.”

Met deze informatie krijgen fans eindelijk de bevestiging waar ze al jaren op hopen. Lange tijd was het onzeker of er wel een derde seizoen zou komen omdat de reeks meerdere keren werd uitgesteld. Actrice Chloe Cherry zei een paar weken zelfs geleden nog dat ze nog niks van de makers had gehoord over een eventueel vervolg.

Ariana Grande neemt pauze van muziek

Chelsy Vanlerberghe-12 juli 2024 om 09:01

Ariana Grande neemt even afstand van alles behalve 'Wicked'. Dat liet de 'thank u, next'-zangeres zelf weten via Instagram. Fans die hopen op een tour of op nieuwe muziek, zullen dus even geduld moeten hebben.

“Ik hou zo veel van jullie allemaal", begon de popster. “Maar ik heb besloten om voorlopig even te stoppen met alles wat niet met Wicked te maken heeft. Ik ben enorm dankbaar voor jullie geduld en vooral super enthousiast over alles wat nog komt. Tot snel!”

Grande speelt Glinda in de verfilming van de populaire musical 'Wicked', iets waar ze als kind al van droomde. De film verschijnt in twee delen: het eerste deel komt op 22 november 2024 uit, en het tweede op 26 november 2025.

Tussen de opnames door, bracht Ariana ook haar zevende studioalbum 'Eternal Sunshine' uit. Eerder deze week onthulde Ariana dat er een deluxe versie van het album aankomt, maar dat die nog even op zich laat wachten. Ook op een tour zullen fans dus nog even moeten wachten. De focus ligt momenteel dus volledig op 'Wicked'!

Ontdek meer