Gio en Jade Anna zetten definitieve punt achter relatie

Karen Luiken-14 september 2023 om 06:44

Het is nu echt over en uit tussen YouTubers Gio Latooy en Jade Anna van Vliet. De twee maken in een nieuwe video bekend dat ze definitief een punt achter hun relatie zetten.

“Na een jaar proberen zijn we er toch achter gekomen dat het weer niet lukt”, zegt Gio in een vlog. Jade Anna voegt daaraan toe dat de twee absoluut geen ruzie hebben en dat ze heel veel van elkaar houden. Daarna zegt Gio dat ze beter vrienden kunnen blijven dan dat ze een relatie met elkaar hebben. “Ik denk dat het wel duidelijk is. We zijn begonnen als vrienden omdat we het zo goed met elkaar konden vinden, dat is uitgegroeid tot een relatie, wat tot een bepaald punt ook goed ging."

Gio en Jade Anne kennen elkaar al een aantal jaar, maar kregen pas in februari 2021 een relatie. Vorig jaar besloten de twee uit elkaar te gaan, om het vervolgens een korte tijd later toch weer te proberen. Dat blijkt niet te hebben gewerkt. De twee zetten er nu dan toch (opnieuw) een punt achter. "Het werkt gewoon niet."

Startdatum en presentator 'De Slimste Mens ter Wereld' bekend

Karen Luiken-27 september 2023 om 06:55

Het nieuwe seizoen van ‘De Slimste Mens ter Wereld’ wordt ondanks veel speculaties van fans toch weer gepresenteerd door Erik Van Looy. Dat nieuws maakt Play4 bekend in een nieuwe video waarmee ook de startdatum wordt aamgekondigd: maandag 16 oktober.

Afgelopen weekend deelde Play4 een filmpje waarin te zien was hoe Erik Van Looy stikte in een radijsje. Een dag later lieten verschillende juryleden uit ‘De Slimste Mens ter Wereld’ via Instagram weten het presentatiestokje over te willen nemen.

Fans dachten daardoor dat er een nieuwe presentator zou komen, maar uit het nieuwe filmpje van Play4 blijkt nu dat niks minder waar is. Erik Van Looy blijkt zijn functie gewoon behouden. Sterker nog: als het aan hem ligt, ‘doet hij er nog twintig jaar bij’.

Naast een groot aantal juryleden wordt de presentator dit seizoen ook vergezeld door allerlei nieuwe kandidaten. Dat zijn onder anderen Jade Mintjens, Robin Pront, Annelien Coorevits, Average Rob, Alex Agnew, Nathalie Meskens, Spinvis, Toby Alderweireld, Elisabeth Lucie Baeten, Fien Germijns en Petra De Sutter.

'Game of Thrones'-ster maakt opwachting in 'Sex Education'

Karen Luiken-27 september 2023 om 06:21

Het nieuwe seizoen van ‘Sex Education’ staat sinds een paar dagen op Netflix. Alle afleveringen al gezien? Dan is het je misschien opgevallen dat een bekende ster uit ‘Game of Thrones’ ook een rol speelt in de serie.

Niemand minder dan de 31-jarige Jack Gleeson maakt zijn opwachting in het nieuwe seizoen van ‘Sex Education’. De acteur staat vooral bekend om zijn rol als Joffrey Baratheon in ‘Game of Thrones’. Daar was hij drie seizoenen in te zien als schurk en die rol speelde hij zó goed, dat hij in het echte leven doodsbedreigingen kreeg. Hij stopte een paar jaar met acteren, maar keert nu dus weer terug.

De acteur speelt in ‘Sex Education’ het personage Dodgy Mo, de broer van Maeve. En hoewel hij maar in twee afleveringen te zien is, merken fans hem wel op. “Dit had ik niet verwacht”, zegt iemand op Twitter. “Is dat de koning van Westeros?”, vraagt een ander zich af. En een derde: “Goed om Jack Gleeson weer terug te zien.”

Ontdek meer