Gio en Jade Anna zetten definitieve punt achter relatie

Karen Luiken-14 september 2023 om 06:44

Het is nu echt over en uit tussen YouTubers Gio Latooy en Jade Anna van Vliet. De twee maken in een nieuwe video bekend dat ze definitief een punt achter hun relatie zetten.

“Na een jaar proberen zijn we er toch achter gekomen dat het weer niet lukt”, zegt Gio in een vlog. Jade Anna voegt daaraan toe dat de twee absoluut geen ruzie hebben en dat ze heel veel van elkaar houden. Daarna zegt Gio dat ze beter vrienden kunnen blijven dan dat ze een relatie met elkaar hebben. “Ik denk dat het wel duidelijk is. We zijn begonnen als vrienden omdat we het zo goed met elkaar konden vinden, dat is uitgegroeid tot een relatie, wat tot een bepaald punt ook goed ging."

Gio en Jade Anne kennen elkaar al een aantal jaar, maar kregen pas in februari 2021 een relatie. Vorig jaar besloten de twee uit elkaar te gaan, om het vervolgens een korte tijd later toch weer te proberen. Dat blijkt niet te hebben gewerkt. De twee zetten er nu dan toch (opnieuw) een punt achter. "Het werkt gewoon niet."

Nieuwe trailer van 'Batman' spin-off 'The Penguin' gedeeld

Karen Luiken-22 juni 2024 om 11:24

Er komen mooie tijden aan voor fans van The Batman. Naast een nieuwe film over de fictieve superheld is er ook een spin-off genaamd ‘The Penguin’ op komst. Het gaat om een miniserie die in september gelanceerd wordt en waarvan deze week een nieuwe trailer is verschenen.

‘The Penguin’ speelt zich af na de gebeurtenissen uit ‘The Batman’ en gaat over de crimineel Oswald Cobblepot. Als maffiabaas Carmine Falcone overlijdt, doet Oswald er alles aan om een grote speler in de onderwereld van Gotham te worden. Zijn personage wordt gespeeld door de bekende acteur Colin Farrell.

Uit de nieuwe trailer blijkt dat ‘The Penguin’ vanaf september te zien zal zijn bij HBO Max. Voor de tweede 'Batman'-film moeten fans wat langer geduld hebben; die verschijnt pas in 2026 op het witte doek.

Komst 'Uncharted 2' bevestigd door Sony

Karen Luiken-21 juni 2024 om 08:01

Het is officieel: er is een tweede ‘Uncharted’-film in de maak! Dat nieuws komt van niemand minder dan Steven O’Dell, president van internationale distributie van Sony. En als we iemand op zijn woord kunnen geloven, dan is hij het wel.

Veel is er nog niet bekend over het vervolg. Zo weten we nog niet of Tom Holland opnieuw in de huid van Nathan Drake kruipt en is het ook nog niet bekend of Mark Wahlberg een comeback maakt.

De eerste ‘Uncharted’-film verscheen in 2022 en is gebaseerd op een van de best verkopende en meest geprezen videogames ooit. De film laat ons kennismaken met de jonge, slimme Nathan Drake en toont zijn eerste schattenjacht met zijn wijze partner Victor ‘Sully ‘Sullivan.

In een epos van actie en avontuur reizen de twee de wereld rond tijdens een gewaagde zoektocht naar ‘de grootste schat die nooit gevonden werd’. Onderweg maken ze van alles mee en volgen ze ook aanwijzingen die kunnen leiden naar Nathans lang verloren broer.

Ontdek meer