Gio en Jade Anna zetten definitieve punt achter relatie

Karen Luiken-14 september 2023 om 06:44

Het is nu echt over en uit tussen YouTubers Gio Latooy en Jade Anna van Vliet. De twee maken in een nieuwe video bekend dat ze definitief een punt achter hun relatie zetten.

“Na een jaar proberen zijn we er toch achter gekomen dat het weer niet lukt”, zegt Gio in een vlog. Jade Anna voegt daaraan toe dat de twee absoluut geen ruzie hebben en dat ze heel veel van elkaar houden. Daarna zegt Gio dat ze beter vrienden kunnen blijven dan dat ze een relatie met elkaar hebben. “Ik denk dat het wel duidelijk is. We zijn begonnen als vrienden omdat we het zo goed met elkaar konden vinden, dat is uitgegroeid tot een relatie, wat tot een bepaald punt ook goed ging."

Gio en Jade Anne kennen elkaar al een aantal jaar, maar kregen pas in februari 2021 een relatie. Vorig jaar besloten de twee uit elkaar te gaan, om het vervolgens een korte tijd later toch weer te proberen. Dat blijkt niet te hebben gewerkt. De twee zetten er nu dan toch (opnieuw) een punt achter. "Het werkt gewoon niet."

TAGMAG

Ronahi emotioneel in 'Big Brother' na bericht van thuisfront

Karen Luiken-28 februari 2024 om 17:37

De ‘Big Brother’-bewoners hebben wekenlang alleen elkaar. Ze zijn compleet afgesloten van de buitenwereld en ontvangen slechts af en toe – héél af en toe – een bericht van het thuisfront. Dat laatste is ook nu het geval. Als Ronahi een foto van haar familie en vrienden in haar handen krijgt, barst ze in tranen uit. "Ik en mijn man waren nooit langer dan een week apart, dus het doet veel om hem weer te zien”, zegt ze in onderstaande sneak preview.

'Big Brother'-deelneemster Doriana reageert op vertrek

Karen Luiken-28 februari 2024 om 08:10

Doriana heeft afgelopen zaterdag het ‘Big Brother’-huis moeten verlaten. In een reactie op Instagram blikt ze terug op de mooie tijd en bedankt ze alle fans die haar hebben gesteund tijdens haar avontuur.

“Ik heb van elke seconde genoten en ik heb vrienden voor het leven gemaakt”, schrijft Doriana bij een reeks foto’s uit de ‘Big Brother’-villa. Maar het was niet alleen maar rozengeur en maneschijn. De blondine heeft sinds haar thuiskomst haatreacties voorbij zien komen en reageert daar nu subtiel op. “Ik wil jullie er graag aan herinneren dat dit een SPEL is. Naast het spel zijn alle bewoners lieve, leuke en oprechte mensen. Dus wees dan ook alsjeblieft lief naar elkaar.”

De persoon die Doriana het meeste mist, is Rohani. Maar ook de scheetgeuren van Tyron, Randy en Basiri worden volgens haar gemist. “Als laatste wil ik ook nog even zeggen dat al jullie lieve berichtjes mij zo veel steun hebben gegeven. Ik lees ze allemaal! Wees positief, dankbaar en geniet elke dag van het leven.”

Ontdek meer