Tweede 'Aquaman'-film heeft nieuwe teaser

Karen Luiken-12 september 2023 om 16:22

Het was even wachten, maar ‘Aquaman’ keert binnenkort eindelijk terug met een vervolg. In een nieuwe teaser is te zien hoe Jason Momoa voor ‘The Lost Kingdom’ opnieuw in de huid kruipt van superheld Arthur Curry.

In ‘Aquaman and the Lost Kingdom’ zal Aquaman samenwerken met zijn gevangengenomen broer Orm om de formidabele Black Manta te verslaan en hun koninkrijk te beschermen tegen ononmkeerbare vernietiging.

Naast Jason Momoa maken ook Patrick Wilson, Nicole Kidman, Yahya Abdul-Mateen II, Temeura Morrison en Amber Heard hun opwachting in de film.

‘Aquaman and the Lost Kingdom’ staat gepland voor release op 20 december.

'Big Brother'-deelneemster Ashley in tranen

Karen Luiken-20 februari 2024 om 15:37

Ondanks de vele nominaties die ze tot nu toe heeft doorstaan en de blijdschap die ze daardoor voelt, gaat het niet altijd goed met Ashley uit het ‘Big Brother’-huis. De blondine mist haar gezin enorm, wat haar diep raakt. In een nieuwe sneak preview praat ze openlijk over de zware tijd en hoe moeilijk ze het vindt dat ze de stem van haar kinderen niet meer herkent. "Ik herinner me nog wel wat ze zeggen, maar hoe ze klinken, kan ik me niet meer voorstellen."

BTS-lid J-hope kondigt nieuw album aan

Karen Luiken-20 februari 2024 om 07:17

Tijdens de pauze van BTS werkt bandlid J-hope hard aan zijn solocarrière. De artiest heeft aangekondigd binnenkort met een nieuw album én een docuserie te komen.

Zowel de plaat als de serie krijgt de naam ‘Hope on the Street’ en verschijnt eind maart. Eerst is het de beurt aan de docuserie, die op 28 maart verschijnt op Prime Video en een inkijkje geeft in de opnames die J-hope voor zijn album maakte. Een dag later, op 29 maart, verschijnt het album, waar in het totaal zes nummers op komen te staan.

De plaat volgt ‘Jack In The Box’ op, het album dat J-hope in 2022 uitbracht.

Ontdek meer