Ed Sheeran crasht bruiloft van fans

Karen Luiken-12 september 2023 om 11:07

Stel je voor: je staat met de liefde van je leven voor het altaar en staat op het punt om elkaar het jawoord te geven. Niet veel later duikt Ed Sheeran plotseling op en zingt hij een liedje. Het overkwam een man en een vrouw afgelopen weekend in Las Vegas.

Ed Sheeran heeft een smoorverliefd koppel getrakteerd op een verrassingsoptreden tijdens hun huwelijksdag. Net voordat de man en vrouw elkaar eeuwige trouw beloofden, dook de Britse zanger op en zong hij het liedje ‘Magical’. Daarna zette hij zijn handtekening op de trouwpapieren als ‘getuige’.

Via Instagram deelt de artiest de beelden van dit magische moment. “Crashed a wedding, this is magical", schrijft hij erbij.

Gemoederen raken verhit in de 'Big Brother'

Karen Luiken-23 februari 2024 om 16:04

Hoe langer de bewoners van 'Big Brother' in het huis zitten, hoe hoger de gemoederen oplopen. Ashley is in de aflevering van vanavond, niet voor de eerste keer, het onderwerp van gesprek. Ze doet en zegt dingen waar niet al haar medekandidaten het mee eens zijn. "Niet normaal hoe hard zij de sfeer in de groep bepaalt," hoor je Ronahi tegen Tyron zeggen in onderstaande sneak preview.

Voetballer Noa Lang te zien in eigen documentaire

Karen Luiken-23 februari 2024 om 11:40

Er is een documentaire over voetballer Noa Lang gemaakt. Amazon Prime maakt in een persbericht bekend dat de serie vanaf nu op de streamingsdienst te zien is.

De docu draagt de naam ‘Lastpak: Noa Lang’ en geeft de kijker een exclusief kijkje in het leven van de 24-jarige voetballer. “Van ruzies op het veld tot confrontaties thuis, ‘Lastpak: Noa Lang’ neemt je mee in het confronterende verhaal van Noa Lang, een man die zijn droomtransfer najaagt in een harde wereld, waar de messen zijn geslepen en fouten snel gemaakt zijn”, zo klinkt het in een omschrijving.

Naast Noa Lang komen ook andere voetballers aan het woord. Onder meer Erik ten Hag, Alfred Schreuder, Denzel Dumfries en Jurriën Timber maken hun opwachting. Ook de ouders van Noa Lang komen in beeld.

Ontdek meer