Marvel-acteur Chris Evans getrouwd

Karen Luiken-11 september 2023 om 06:52

Chris Evans is in het huwelijksbootje gestapt. TMZ meldt dat de Marvel-ster het jawoord heeft gegeven aan zijn zestien jaar jongere vriendin Alba Baptista.

De bruiloft vond plaats in Boston, de plek waar de 42-jarige Chris en 26-jarige Alba wonen. De lovebirds zijn nu ongeveer twee jaar samen. Ze zouden elkaar in 2021 hebben leren kennen en werden in 2022 meerdere keren in het openbaar gespot. In januari dit jaar maakten ze hun relatie pas officieel bekend.

Het is de eerste keer dat Chris iemand eerdere trouw belooft. Eerder had hij relaties met onder meer Jessica Biel en Jenny Slate.

Chad Michael Murray te zien in vervolg 'Freaky Friday'

Karen Luiken-21 juli 2024 om 10:05

De cast van het langverwachte vervolg op de nostalgische film ‘Freaky Friday’ krijgt steeds meer vorm. Naast Lindsay Lohan en Jamie Lee Curtis maakt ook Chad Michael Murray een comeback. Dat laat Disney weten met een foto op Instagram.

Chad vertolkte in de originele film uit 2003 de rol van Jake, de crush van Anna Coleman. Voor het vervolg kruipt in hij de huid van datzelfde personage. “Jake is back, baby”, schrijft Disney bij een foto van de acteur. “De sequel van ‘Freaky Friday’ komt in 2025 naar het witte doek.”

Het nieuws over de komst van de sequel werd eerder dit jaar bevestigd door de hoofdrolspeelsters Lindsay Lohan en Jamie Lee Curtis. Zij deelden in juni een foto van de start van de opnames. “De Colemans zijn terug”, schreven ze toen.

Vanaf nu te zien: nieuw seizoen 'Cobra Kai'

Karen Luiken-20 juli 2024 om 11:18

Fans hebben er lang op moeten wachten, maar deze week is het dan eindelijk zover: het zesde seizoen van ‘Cobra Kai’ staat op Netflix. Althans, een deel daarvan.

Het nieuwe seizoen is opgedeeld in vijftien afleveringen, waarvan de eerste vijf vanaf nu op Netflix te zien zijn. Het tweede deel verschijnt pas een hele poos later, namelijk op 28 november. Het derde en laatste deel zal pas vanaf een nog onbekende datum in 2025 te zien zijn.

Na dit seizoen stopt ‘Cobra Kai’, een reboot van ‘Karate Kid’, er definitief mee. Er komt nog wel een ‘Karate Kid’-film, maar die verschijnt pas volgend jaar.

Ontdek meer