Marvel-acteur Chris Evans getrouwd

Karen Luiken-11 september 2023 om 06:52

Chris Evans is in het huwelijksbootje gestapt. TMZ meldt dat de Marvel-ster het jawoord heeft gegeven aan zijn zestien jaar jongere vriendin Alba Baptista.

De bruiloft vond plaats in Boston, de plek waar de 42-jarige Chris en 26-jarige Alba wonen. De lovebirds zijn nu ongeveer twee jaar samen. Ze zouden elkaar in 2021 hebben leren kennen en werden in 2022 meerdere keren in het openbaar gespot. In januari dit jaar maakten ze hun relatie pas officieel bekend.

Het is de eerste keer dat Chris iemand eerdere trouw belooft. Eerder had hij relaties met onder meer Jessica Biel en Jenny Slate.

Gemoederen raken verhit in de 'Big Brother'

Karen Luiken-23 februari 2024 om 16:04

Hoe langer de bewoners van 'Big Brother' in het huis zitten, hoe hoger de gemoederen oplopen. Ashley is in de aflevering van vanavond, niet voor de eerste keer, het onderwerp van gesprek. Ze doet en zegt dingen waar niet al haar medekandidaten het mee eens zijn. "Niet normaal hoe hard zij de sfeer in de groep bepaalt," hoor je Ronahi tegen Tyron zeggen in onderstaande sneak preview.

Voetballer Noa Lang te zien in eigen documentaire

Karen Luiken-23 februari 2024 om 11:40

Er is een documentaire over voetballer Noa Lang gemaakt. Amazon Prime maakt in een persbericht bekend dat de serie vanaf nu op de streamingsdienst te zien is.

De docu draagt de naam ‘Lastpak: Noa Lang’ en geeft de kijker een exclusief kijkje in het leven van de 24-jarige voetballer. “Van ruzies op het veld tot confrontaties thuis, ‘Lastpak: Noa Lang’ neemt je mee in het confronterende verhaal van Noa Lang, een man die zijn droomtransfer najaagt in een harde wereld, waar de messen zijn geslepen en fouten snel gemaakt zijn”, zo klinkt het in een omschrijving.

Naast Noa Lang komen ook andere voetballers aan het woord. Onder meer Erik ten Hag, Alfred Schreuder, Denzel Dumfries en Jurriën Timber maken hun opwachting. Ook de ouders van Noa Lang komen in beeld.

Ontdek meer