Acteur Ivo Pauwels (85) overleden

Nico De Greef-08 september 2023 om 09:24- Foto:

VTM

De Antwerpse acteur Ivo Pauwels, wereldberoemd in Vlaanderen dankzij het spelen van de rol van Nonkel Jef in de gelijknamige VTM-reeks, is vanmorgen onverwacht overleden op 85-jarige leeftijd. Dat heeft de echtgenote van de acteur bevestigd.

Pauwels werd gisterenavond met hartproblemen naar het ziekenhuis overgebracht waar hij een spoedoperatie heeft moeten ondergaan aan zijn hart. Die ingreep heeft hij helaas niet overleefd, aldus zijn vrouw Diana. Pauwels was 85-jaar.

Naast het spelen van Nonkel Jef, was de acteur ook in tal van andere producties te zien. Zo was hij ook te zien in gastrollen in onder meer De Kotmadam, Hallo België en Lili en Marleen.

Masker van Eikeltje gaat af in 'The Masked Singer'

Karen Luiken-12 oktober 2024 om 08:38

Het was lastig hem te ontmaskeren, maar toch moest Eikeltje het vrijdagavond ontgelden in ‘The Masked Singer’. In het grote groene pak bleek niemand minder dan Frank Verstraeten schuil te gaan.

Eikeltje werd de voorbije weken beroemd en berucht in Vlaanderen. Zingen deed hij nauwelijks, maar dansen kon hij als de beste. “Eikeltje kon niet goed zingen, dus ik had direct door dat ik het zotteke van de set moest zijn”, zegt Frank. “Ik was de pestkop, het eikeltje dus. Ik heb leuke dingen gedaan om in de kijker te lopen en mijn stem te camoufleren.”

Eikeltje zag er misschien lief uit, handig was het pak niet. Frank donderde tijdens zijn optredens een paar keer bijna van het podium. “Ik wist niet wat er gebeurde”, blikt Frank terug. “Ineens werd ik aan mijn armen getrokken. Wat de speurders aan het roepen zijn, dat hoor je niet. Je bent volledig afgesloten van de wereld. Ik zag echt niks en heb van alles geprobeerd om mij te oriĂ«nteren, maar dat was kansloos. Ik had een sleutelgat om door te kijken.”

Shawn Mendes stelt release nieuwe album uit

Karen Luiken-10 oktober 2024 om 12:23

Slecht nieuws voor fans van Shawn Mendes die met smart op zijn vijfde studioalbum wachten. De zanger heeft laten weten dat zijn plaat een maand later uitkomt dan verwacht.

Shawn zou zijn nieuwe album eigenlijk op 18 oktober uitbrengen, maar die datum is nu verplaatst naar 15 november. “Mijn team en ik hebben besloten de releasedatum van het album te verplaatsen”, aldus Shawn. “We hebben iets meer tijd nodig om wat nieuwe inspiratie en ideeĂ«n tot leven te brengen. Ik hou van jullie. Bedankt dat jullie zo geduldig zijn.”

Op de plaat komen allerlei nieuwe liedjes te staan, waarvan Shawn er in de afgelopen tijd al een aantal uitbracht. Onder meer ‘Nobody Knows’ en ‘Why Why Why’ maken deel uit van het album.

Ontdek meer