Zien: nieuwe trailer van langverwachte serie 'Gen V'

Karen Luiken-07 september 2023 om 10:58

Deze maand verschijnt na lang wachten eindelijk ‘Gen V’ op Amazone Prime, de spin-off van ‘The Boys’. Daarin spelen niet de zeven superhelden uit de originele serie de hoofdrol, maar nieuwe en jonge talenten. Een trailer geeft alvast een voorproefje.

'Gen V' speelt zich af in de duistere wereld van 'The Boys' en breidt zich uit naar de Godolkin Universiteit waar studenten worden opgeleid tot de nieuwe generatie helden (idealiter met lucratieve sponsorcontracten). Iedereen weet wat er gebeurt als superhelden slecht worden, maar niet alle superhelden beginnen corrupt. Naast de gebruikelijke struggles op de universiteit worden deze jongeren geconfronteerd met (letterlijk) explosieve situaties. Terwijl de studenten strijden om populariteit en goede cijfers, is het al snel duidelijk dat er veel meer op het spel staat, zodra er superkrachten een rol spelen. wanneer de groep jongeren ontdekt dat er iets groots en sinisters aan de hand is op school, worden ze op de proef gesteld: worden zij de helden of de schurken van hun verhaal?

Een paar bekende gezichten uit ‘The Boys’ maken hun opwachting, waaronder Jessie T. Usher, Colby Minifie, Claudia Doumit en P.J. Byrne. Verder spelen ook Jaz Sinclair, Chance Perdomo, Lizze Broadway, Shelley Conn, Maddie Phillips, London Thor, Derek Luh, Asa Germann, Patrick Schwarzenegger, Sean Patrick Thomas, Marco Pigossi, Clancy Brown, Alexander Calvert en Jason Ritter een rol.

TAGMAG

Ronahi emotioneel in 'Big Brother' na bericht van thuisfront

Karen Luiken-28 februari 2024 om 17:37

De ‘Big Brother’-bewoners hebben wekenlang alleen elkaar. Ze zijn compleet afgesloten van de buitenwereld en ontvangen slechts af en toe – héél af en toe – een bericht van het thuisfront. Dat laatste is ook nu het geval. Als Ronahi een foto van haar familie en vrienden in haar handen krijgt, barst ze in tranen uit. "Ik en mijn man waren nooit langer dan een week apart, dus het doet veel om hem weer te zien”, zegt ze in onderstaande sneak preview.

'Big Brother'-deelneemster Doriana reageert op vertrek

Karen Luiken-28 februari 2024 om 08:10

Doriana heeft afgelopen zaterdag het ‘Big Brother’-huis moeten verlaten. In een reactie op Instagram blikt ze terug op de mooie tijd en bedankt ze alle fans die haar hebben gesteund tijdens haar avontuur.

“Ik heb van elke seconde genoten en ik heb vrienden voor het leven gemaakt”, schrijft Doriana bij een reeks foto’s uit de ‘Big Brother’-villa. Maar het was niet alleen maar rozengeur en maneschijn. De blondine heeft sinds haar thuiskomst haatreacties voorbij zien komen en reageert daar nu subtiel op. “Ik wil jullie er graag aan herinneren dat dit een SPEL is. Naast het spel zijn alle bewoners lieve, leuke en oprechte mensen. Dus wees dan ook alsjeblieft lief naar elkaar.”

De persoon die Doriana het meeste mist, is Rohani. Maar ook de scheetgeuren van Tyron, Randy en Basiri worden volgens haar gemist. “Als laatste wil ik ook nog even zeggen dat al jullie lieve berichtjes mij zo veel steun hebben gegeven. Ik lees ze allemaal! Wees positief, dankbaar en geniet elke dag van het leven.”

Ontdek meer