'The Little Mermaid' staat eindelijk op Disney+

Karen Luiken-07 september 2023 om 10:27

Het moment waar veel Disney-fans lang op hebben gewacht, is aangebroken. De live action-remake van ‘The Little Mermaid’ staat eindelijk op Disney+.

'The Little Mermaid' gaat over Ariel, een avontuurlijke jonge zeemeermin en de jongste dochter van koning Triton. Ariel verlangt naar de mensenwereld en wordt verliefd op prins Eric. Ondanks het verbod om contact te hebben met mensen, sluit ze een deal met de kwaadaardige zeeheks Ursula om het leven op het land te ervaren. Dit brengt haar leven en het koninkrijk in gevaar.

De cast bestaat onder anderen uit Halle Bailey als Ariel, Jonah Hauer-King als Prins Eric, Daveed Diggs als Sebastian, Awkwafina als Scuttle, Jacob Tremblay als Flounder, Noma Dumezweni als koningin Selina, Art Malik als Sir Grimsby, Javier Bardem als koning Triton en Melissa McCarthy als Ursula.

Opnames derde ‘Knives Out’-film gestart

Karen Luiken-11 juni 2024 om 04:51

De opnames van het derde deel in de ‘Knives Out’-filmreeks zijn van start gegaan. Dat nieuws maakt Rian Johnson, de regisseur van het project, bekend via Instagram.

Bij de aankondiging wordt een foto van hoofdrolspeler Daniel Craig gedeeld. Hij kruipt voor de film opnieuw in de huid van detective Benoit Blanc. Net zoals in de vorige twee delen zal hij ook dit keer weer een moordmysterie ontrafelen terwijl hij omringd wordt door een nieuwe cast bestaande uit allerlei potentiële daders. Die cast bevat namen als Mila Kunis, Jeremy Renner, Josh Brolin, Glenn Close, Andrew Scott, Cailee Spaeny en Kerry Washington.

De derde film, die 'Wake Up a Dead Man: A Knives Out Mystery’ gaat heten, moet in 2025 verschijnen.

'SpongeBob SquarePants'-film over Plankton in de maak

Karen Luiken-07 juni 2024 om 07:28

Niet alleen SpongeBob SquarePants maakt genoeg avonturen mee om er een complete serie en verschillende films over te maken, ook Plankton verdient een podium. Netflix heeft bekendgemaakt een film over het kleine schurkje te maken.

Plankton runt het Chum Bucket-restaurant samen met Karen, een computer die niet alleen zijn sidekick maar ook zijn vrouw is. In de animatiefilm wordt de wereld van Plankton op zijn kop gezet wanneer zijn plan voor wereldheerschappij wordt gedwarsboomd.

De film wordt geregisseerd door Dave Needham en moet in 2025 op het digitale scherm verschijnen.

Ontdek meer