WIN: een pikante adventskalender van EasyToys!

Lore Ketels-30 september 2021 om 13:56

Dit jaar geen basic adventskalender met chocolaatjes maar eentje met sekstoys. EasyToys lanceert een pikante adventskalender vol met hete hebbedingetjes.

December is een donkere maand, tijd om wat dichter bij elkaar te kruipen en dus ook het perfecte moment voor wat extraatjes waarvan je het extra warm krijgt.

24 dagen lang zit er achter elk deurtje een hete verrassing, zo zitten er acht seksspeeltjes, zes verzorgende producten, zes bondage hebbedingetjes en vier spelletjes achter.

Wat deze items nu precies zijn moet natuurlijk nog een geheim blijven, maar we kunnen wel al verklappen dat er een dildo, cockring, tepelklemmen en chocolade bodypaint verscholen zit achter enkele deurtjes.

Wil jij ontdekken wat er achter de andere deurtjes verscholen zit? Dan hebben wij goed nieuws, wij mogen namelijk enkele adventskalenders van EasyToys weggeven. Zo kan jij er ook een hete winter van maken!

ULB-studenten die naaktscènes uitbeeldden komen weg met waarschuwing

Samuel Wornoo-19 oktober 2021 om 09:37

Afgelopen donderdag ontstond op sociale media opnieuw ophef rond studentendopen. Enkele leden van een ULB-studentenclub werden gefilmd toen ze - naakt - seksuele handelingen nabootsten.

Hoewel er eerst werd verwezen naar het voorval als een doopschandaal blijkt nu dat de studenten in kwestie geen schachten waren. Het ging om oudere leden van de studentenclub die de handelingen vrijwillig uitvoerden, aldus de universiteit.

Om dit soort incidenten in de toekomst te vermijden werden in samenspraak met de vicerector maatregelen genomen. Het doopcharter zal aangepast worden en naaktheid wordt vanaf heden bij alle studentendopen verboden. Ook krijgen de studenten die betrokken waren bij de activiteiten een officiële waarschuwing.

Kleren aanhouden dus, jongens en meisjes!

Dit is het gevaarlijkste seksstandje voor mannen

Karen Luiken-10 oktober 2021 om 03:48

Er bestaan heel veel verschillende seksstandjes. De één nog ingewikkelder dan de ander. Hoewel het misschien leuk lijkt ze allemaal uit te proberen, is er eentje die je als man maar beter niet kunt doen. Een dokter heeft in een TikTok-video verklapt welke dat is.

Als we Karan Raj mogen geloven, is er één sekspositie die voor mannen erg gevaarlijk is. Het standje zou 50 procent van alle penisbreuken veroorzaken en is daarom lang niet altijd een succes. Het gaat volgens hem om de ‘reverse cowgirl’, een positie waarbij de man op zijn rug ligt en de vrouw andersom – dus met haar neus richting zijn voeten – op hem zit.

Waarom deze positie zo gevaarlijk is? De dokter legt uit: “Als er onregelmatig wordt gestoot of als de bewegingen van de twee partijen niet synchroon lopen, kan dit ertoe leiden dat de penis naar buiten glijdt en verpletterd wordt door het vrouwelijke schaambeen. Hoewel een piemel geen botten heeft, kan deze wel breken.”

Ouch!

(Foto: Charles Deluvio)

Ontdek meer