Eerste drag queens uit ‘Make Up Your Mind’ tonen zich

Karen Luiken-05 september 2023 om 09:57

Aanstaande vrijdag gaat het gloednieuwe programma ‘Make Up Your Mind’ van start. In deze show worden bekende Vlamingen omgetoverd tot onherkenbare drag queens en geven ze de show van hun leven. Het doel van de jury en het publiek? De drag queens ontmaskeren. De eerste twee deelnemers treden vast in de spotlights.

Welke bekende Vlamingen schuilen zich achter de glitter en glamour? Het lijkt misschien een vraag die gemakkelijk te beantwoorden is, maar de torenhoge hakken, pluimen, pailletten, opgezette kapsels, valse wimpers en kleurrijke make-up maken het juist allesbehalve gemakkelijk.

Een paar dagen voor het programma van start gaat, kunnen fans alvast beginnen met raden. Want wie zit er bijvoorbeeld onder het geschminkte masker van de gouden queen? Of de groene queen? In ‘Make Up Your Mind’ worden deze twee, samen met nog drie andere mysterieuze queens, in verschillende rondes beoordeeld door een jury met daarin professionele drag queens Vanessa Van Cartier, Sammy Jo, Star, Dina Price en Lola McQueen. Van flaneren over de catwalk of lipsyncen tot de complete act en star quality op een podium: alle criteria worden door de jury onder de loep genomen. Maar worden de queens ook herkend door panelleden Bart Appeltans, Natalia, Julie Van den Steen en Ruth Beeckmans?

1
2

Nieuw koppel-alert in 'Big Brother'?

Karen Luiken-19 februari 2024 om 14:31

Komt het eerste koppel tot stand in ‘Big Brother’? De kans zit er dik in. De chemie tussen Dilano en Sabeau is onmiskenbaar en dat merken de twee bewoners zelf ook. Tijdens een avondwandeling bespreken ze hun gevoelens. Sneak preview!

'Barbie' valt flink in de prijzen bij People's Choice Awards

Karen Luiken-19 februari 2024 om 07:47

‘Barbie’ heeft zondagavond flink wat prijzen in de wacht gesleept tijdens de uitreiking van de People’s Choice Awards in Los Angeles. De film won maar liefst vijf awards.

‘Barbie’ was voor acht prijzen genomineerd, waarvan er uiteindelijk vijf werden verzilverd. De film werd verkozen tot ‘Film van het jaar’ en ‘Comedy van het jaar’. Verder kreeg Ryan Gosling voor zijn rol als Ken de prijs voor ‘Mannelijke filmster van het jaar’ en deed Margot Robbie als Barbie hetzelfde voor ‘Vrouwelijke filmster van het jaar’. De vijfde prijs ging naar America Ferrera, die voor haar rol in ‘Barbie’ een prijs kreeg voor ‘Filmoptreden van het jaar’.

Andere prijswinnaars waren onder anderen Taylor Swift met twee beeldjes (‘Vrouwelijke artiest van het jaar’ en ‘Popartiest van het jaar’), BTS-zanger Jung Kook (‘Mannelijke artiest van het jaar’) en Beyoncé (‘R&B ster van het jaar’).

Ontdek meer