Netflix lost nieuwe trailer van derde seizoen 'Top Boy'

Karen Luiken-04 september 2023 om 15:55

Nog één laatste seizoen. Daarna is het klaar met de succesvolle serie ‘Top Boy’. Deze week verschijnen de gloednieuwe afleveringen op Netflix en om fans daar alvast op voor te bereiden, wordt er nu een laatste trailer gedeeld.

‘Top Boy’ speelt zich af in het fictieve plaatsje Summerhouse in het oosten van Londen en kwam tien jaar geleden voor het eerst op de buis onder de noemer 'Top Boy: Summerhouse'. De reeks was een groot succes bij veel fans, maar desondanks werd de show na twee seizoenen geannuleerd. Veel mensen, waaronder Drake, accepteerden dat niet. Drake kocht de rechten van 'Top Boy' over en zorgde er daarmee voor dat er een vervolg kwam.

Er kwam een nieuwe reeks, waarvan het derde (en laatste) seizoen op 7 september verschijnt. Daarin krijgen Sully en Dushane opnieuw met elkaar te maken en ondervinden ze allebei, maar ook samen, allerlei problemen. Alles wat ze ooit hebben opgebouwd wordt bedreigd. Kunnen ze ieder apart hun ding blijven doen? Of kan er maar één top boy zijn?

'De Mol': deze fragmenten mag je niet gemist hebben

Karen Luiken-22 april 2024 om 07:44

En wéér een aflevering van 'De Mol' zit erop. Er kwam heel wat voorbij: van mamabezoek tot een belangrijke vraag en van bijzonder gedrag tot een nieuwe afvaller. Dit mag je niet gemist hebben.

Mama's stellen belangrijke vraag aan hun kinderen
Nu de kandidaten herenigd zijn met hun mama's in Sicilië, kon de gekende vraag niet ontbreken. Is hun kind de mol?

De eerste reactie van de afvaller
Hoe heeft de vijfde afvaller van 'De Mol' het avontuur beleefd? Dit is de allereerste reactie na de exit.

Deze nieuwe serie van Netflix wil je zien

Karen Luiken-22 april 2024 om 07:36

Netflix heeft een nieuw pareltje in de aanbieding dat absoluut op je watch-list mag. Sinds kort is op de streamingsdienst ‘Anthracite’ te zien, een thriller met een spannend verhaal.

‘Anthracite’ gaat over een oude moordzaak die wordt heropend wanneer een journalist verdwijnt. Online speurwerk leidt naar zijn dochter naar een bergplaatsje dat wordt geheerst door een geheimzinnige sekte. Eenmaal daar gebeuren er niet alleen vreemde, maar ook gevaarlijke dingen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Hatik, Noémie Schmidt en Camille Lou. Verder is er ook een rol weggelegd voor de Belgische Nicolas Godart.

Ontdek meer