'The 100'-acteurs komen naar ons land!

Karen Luiken-30 september 2021 om 13:13

Het duurt op het moment van schrijven nog veertig weken, twee dagen en twintig uur voor het zover is, maar fans van ‘The 100’ kunnen zich vast voor gaan bereiden op een leuk weekend. Op vrijdag 8 en zaterdag 9 juli komt een deel van de cast van de serie naar ons land!

De acteurs brengen natuurlijk niet zomaar een bezoekje aan België. Ze komen speciaal voor de ‘One Hundred Con’, hét evenement voor fans van ‘The 100’. Om met fans op de foto te gaan, handtekeningen uit te delen en om gesprekken te voeren.

Een deel van de gastenlijst is al aangekondigd. Zo weten we inmiddels dat de namen van Lindsey Morgan, Richard Harmon, Jarod Joseph én Sachin Sahel op de line-up prijken. Alle acteurs zijn beide dagen aanwezig. De rest van de aanwezigen wordt later bekendgemaakt.

Kaartjes zijn in verschillende prijsklassen verkrijgbaar. Meer info vind je hier!

Real life 'Squid Game' komt naar Nederland

Karen Luiken-15 oktober 2021 om 12:13

Mensen met stalen zenuwen kunnen dit weekend bij onze noorderburen terecht voor een potje real life 'Squid Game'. Netflix haalt één van de spellen uit de populaire serie naar Nederland en iedereen kan meedoen.

Het gaat om het spelletje ‘Red Light, Green Light’, voor sommigen beter bekend als Annemaria Koekoek. Een gigantische pop staat met haar gezicht naar een boom en roept dingen. Zodra ze praat, moet je jezelf zo snel mogelijk in haar richting bewegen. Maar als ze stopt met het maken van geluid en ze zich omdraait, moet je onmiddellijk stilstaan. Wie betrapt wordt op ook maar een minuscule beweging, overleeft het niet.

Althans, dat is in ‘Squid Game’ het geval. Bij het real life spel word je natuurlijk gewoon in leven gelaten. Je kunt morgen (zaterdag 16 oktober) van 12.00 tot 17.00 uur meedoen in Maastricht. Een dag later is Rotterdam aan de beurt. Je moet minimaal zestien jaar oud zijn om deel te kunnen nemen.

Ontmoet ook Jamie-Lee Six op de meet & greet in Technopolis!

Lore Ketels-15 oktober 2021 om 11:16

Op 27 oktober organiseert Technopolis een meet & greet met enkele van onze TAGMAG Insiders. Zo wist je al dat je Jaël, Fabian, Maximiliaan en Kessy in levende lijven kan ontmoeten. Maar, wij hebben goed nieuws!

Ook Jamie-Lee Six zal langskomen op deze meet & greet. Zij zal de vier andere TAGMAG gezichten vervoegen en zal samen met jullie kleine experimenten zo groot mogelijk proberen maken. Wie 'The Bigger The Better' op YouTube heeft gezien weet exact wat we hiermee bedoelen.

Jij kan het allemaal mee ontdekken, samen met onze Insiders. Het enige dat je er voor moet doen is je hier inschrijven, en dan zien wij jou op 27 oktober in Technopolis (Mechelen).

Tot dan!

Ontdek meer