Geen derde seizoen voor 'How I Met Your Father'

Karen Luiken-02 september 2023 om 16:00

Helaas, het is voorbij. De serie ‘How I Met Your Father’ krijgt geen derde seizoen. Amerikaanse media melden dat streamingsdienst Hulu niet verder gaat met de reeks.

‘How I Met Your Father’ is een spin-off van ‘How I Met Your Mother’ en volgt Sophie, een personage waarvan de jonge versie wordt gespeeld door Hilary Duff en de oudere versie door Kim Catrall. In de nabije toekomst vertelt ze haar zoon hoe zij haar vader ontmoette. Maar het verhaal brengt ons ook terug naar het heden, waar Sophie en haar hechte vriendengroep uitzoeken wie ze zijn, wat ze willen in het leven en hoe ze verliefd kunnen worden in het tijdperk van datingapps en grenzeloze mogelijkheden.

Het tweede seizoen van ‘How I Met Your Father’ liep afgelopen zomer af en liet een groot vraagteken achter. Want wie is nou de vader van de zoon van Sophie? Fans hoopten daar in een eventueel derde seizoen achter te komen, maar aangezien dat er niet komt, is het nu een vraag die waarschijnlijk onbeantwoord blijft.

'Stranger Things'-acteur uit club gezet na agressief dronken gedrag

Karen Luiken-17 juni 2024 om 06:11

Noah Schnapp heeft het afgelopen weekend iets te bont gemaakt tijdens het uitgaan in New York. Page Six meldt dat de ‘Stranger Things’-acteur uit een nachtclub is gezet omdat hij zich niet netjes gedroeg.

De 19-jarige Noah was in The Palace aan het feesten toen hij een aantal gasten begon lastig te vallen. Schijnbaar werd hij boos en gedroeg hij zich agressief dronken, waarna de beveiliging hem rond 01.30 uur naar buiten begeleidde.

Een insider meldt dat Noah op dat moment niet in staat was om te staan. Rond 02.00 uur verliet de acteur het uitgaansgebied.

BTS te horen in 'Despicable Me 4'

Karen Luiken-15 juni 2024 om 09:11

Hoewel nog niet alle leden van BTS terug zijn van hun verplichte militaire dienst, werkt de groep nu al aan een comeback. De mannen zullen te horen zijn in ‘Despicable Me 4’. Dat maakt het X-account van de film bekend.

Op social media is sinds gisteren een teaser te vinden waarin BTS-leden als Minions worden afgebeeld en dansend te zien zijn op de melodie van ‘Permission to Dance’. In het bijschrift staat de datum van 21 juni geschreven. Hopelijk krijgen we dan meer duidelijkheid over wat deze samenwerking precies te betekenen heeft.

Ondertussen wachten fans nog steeds met smart op de beëindiging van de militaire dienstplicht van de BTS-leden. Jin, die vorig jaar de eerste was die met zijn dienstplicht begon, rondde zijn dienst afgelopen week af en stond een dag later zelfs alweer op het podium bij het jaarlijkse BTS Festa in het Seoul Sports Complex. De overige leden zijn later klaar.

Ontdek meer