Geen derde seizoen voor 'How I Met Your Father'

Karen Luiken-02 september 2023 om 16:00

Helaas, het is voorbij. De serie ‘How I Met Your Father’ krijgt geen derde seizoen. Amerikaanse media melden dat streamingsdienst Hulu niet verder gaat met de reeks.

‘How I Met Your Father’ is een spin-off van ‘How I Met Your Mother’ en volgt Sophie, een personage waarvan de jonge versie wordt gespeeld door Hilary Duff en de oudere versie door Kim Catrall. In de nabije toekomst vertelt ze haar zoon hoe zij haar vader ontmoette. Maar het verhaal brengt ons ook terug naar het heden, waar Sophie en haar hechte vriendengroep uitzoeken wie ze zijn, wat ze willen in het leven en hoe ze verliefd kunnen worden in het tijdperk van datingapps en grenzeloze mogelijkheden.

Het tweede seizoen van ‘How I Met Your Father’ liep afgelopen zomer af en liet een groot vraagteken achter. Want wie is nou de vader van de zoon van Sophie? Fans hoopten daar in een eventueel derde seizoen achter te komen, maar aangezien dat er niet komt, is het nu een vraag die waarschijnlijk onbeantwoord blijft.

Nieuw koppel-alert in 'Big Brother'?

Karen Luiken-19 februari 2024 om 14:31

Komt het eerste koppel tot stand in ‘Big Brother’? De kans zit er dik in. De chemie tussen Dilano en Sabeau is onmiskenbaar en dat merken de twee bewoners zelf ook. Tijdens een avondwandeling bespreken ze hun gevoelens. Sneak preview!

'Barbie' valt flink in de prijzen bij People's Choice Awards

Karen Luiken-19 februari 2024 om 07:47

‘Barbie’ heeft zondagavond flink wat prijzen in de wacht gesleept tijdens de uitreiking van de People’s Choice Awards in Los Angeles. De film won maar liefst vijf awards.

‘Barbie’ was voor acht prijzen genomineerd, waarvan er uiteindelijk vijf werden verzilverd. De film werd verkozen tot ‘Film van het jaar’ en ‘Comedy van het jaar’. Verder kreeg Ryan Gosling voor zijn rol als Ken de prijs voor ‘Mannelijke filmster van het jaar’ en deed Margot Robbie als Barbie hetzelfde voor ‘Vrouwelijke filmster van het jaar’. De vijfde prijs ging naar America Ferrera, die voor haar rol in ‘Barbie’ een prijs kreeg voor ‘Filmoptreden van het jaar’.

Andere prijswinnaars waren onder anderen Taylor Swift met twee beeldjes (‘Vrouwelijke artiest van het jaar’ en ‘Popartiest van het jaar’), BTS-zanger Jung Kook (‘Mannelijke artiest van het jaar’) en Beyoncé (‘R&B ster van het jaar’).

Ontdek meer