'Love Island'-sterren verwelkomen eerste kindje

Karen Luiken-02 september 2023 om 07:02

De ‘Love Island’-familie heeft er een nieuw lid bij. Marvin Trentels en Lio Verborgh zijn ouders geworden van een zoontje. Dat laat het koppel weten via social media.

De kleine spruit is op 30 augustus geboren en heeft de naam Jack Trentels gekregen. “Wanneer de wereld in onze armen past”, schrijven de kersverse papa en mama bij een foto op Instagram.

Marvin en Lio hebben elkaar leren kennen tijdens het derde seizoen van ‘Love Island’. In maart maakten ze bekend voor het eerst ouders te worden.

Lady Gaga komt deze week met nieuwe muziek

Karen Luiken-22 oktober 2024 om 06:42

Lady Gaga blijft haar fans verrassen. Nadat ze een paar weken geleden haar ‘Joker’-album ‘Harlequin’ uitbracht, komt ze later deze week met nóg meer nieuwe muziek.

Terwijl het ‘Harlequin’-album nog volop ontdekt wordt door fans, is Lady Gaga alweer bezig met de komst met haar volgende plaat. In februari brengt ze, zoals eerder al werd aangekondigd, haar zevende album uit. En één nummer daarvan verschijnt deze week al.

Fans zijn er deze week zelf achter gekomen dat het liedje 'Disease' heet. Vanaf aanstaande vrijdag is de song te beluisteren.

Liam Payne had drugs in lichaam bij overlijden

Karen Luiken-22 oktober 2024 om 06:34

Liam Payne had meerdere soorten drugs in zijn lichaam toen hij afgelopen woensdag overleed na een val van een balkon bij een hotel in Argentinië. Dat blijkt volgens ABC News uit toxicologisch onderzoek.

In het lichaam van Liam zijn cocaïne, roze cocaïne, crack en een kalmeringsmiddel aangetroffen. Volgens bronnen lag er in zijn hotelkamer een pijpje om de drugs mee te kunnen roken.

Het vermoeden dat Liam verdovende middelen zou hebben gebruikt vlak voor de fatale val, was er al. Een hotelmedewerker van het hotel waar Liam sliep, had de hulpdiensten gebeld vanwege een ‘agressieve man die mogelijk onder invloed was van drugs of alcohol’.

Ontdek meer