Dit is de meest populaire fetisj ter wereld...

Simon Smetryns-01 september 2023 om 10:20- Foto:

Екатерина Мясоед

Joy Love Dolls heeft onlangs een studie uitgevoerd naar de populairste seksuele fetisjen wereldwijd. Ze verzamelden betrouwbare bronnen en gebruikten Google-zoektrends om tot hun bevindingen te komen.

Opvallend genoeg staat sadisme bovenaan de lijst, gedefinieerd als het toebrengen van fysiek of psychologisch leed aan een ander om seksuele opwinding op te wekken, met een jaarlijks zoekvolume van 9.876.000 wereldwijd.

Masochisme, de tegenhanger van sadisme en de neiging om seksuele bevrediging te halen uit eigen pijn of vernedering, staat op de tweede plaats met 6.600.000 zoekopdrachten. Op de derde plaats vinden we CBT (cock & ball torture), wat staat voor het toepassen van pijn of beknelling op de penis of testikels, met meer dan vijf miljoen zoekopdrachten.

De vierde meest voorkomende fetisj is claustrofobie, wat betekent dat mensen seksueel opgewonden raken door opgesloten te worden in kleine ruimtes, met 3.612.000 zoekopdrachten. De top vijf wordt afgesloten door vicarfilie, waarbij mensen opgewonden raken door de seksuele verhalen van anderen en hierin meeleven.

Hieronder vind je de top 10 van seksuele fetisjen wereldwijd:

Wat is de maximum leeftijd waarmee je iets zou doen...

Simon Smetryns-23 augustus 2023 om 10:42

Rode wijn is goed voor jouw seksuele gezondheid

Simon Smetryns-04 juli 2023 om 18:32

Rode wijn kan mogelijk voordelen hebben voor je seksuele gezondheid, dat blijkt uit een nieuw onderzoek.

Studies tonen aan dat een matige consumptie van rode wijn kan helpen bij erectiestoornissen en de zin in seks bij zowel mannen als vrouwen.

De polyfenolen in rode wijn kunnen de mannelijke sex drive ten goede komen. Rode wijn kan ook testosteron en de mannelijke vruchtbaarheid stimuleren.

Bij vrouwen die een matige hoeveelheden rode wijn drinken, is er een hoger seksueel verlangen in vergelijking met geheelonthouders of occasionele drinkers.

Hoewel andere alcoholische dranken zoals bier ook zijn onderzocht, blijkt rode wijn een grotere impact te hebben. Overmatig alcoholgebruik is echter schadelijk voor de seksuele gezondheid en algemene gezondheid.

Ontdek meer