Deze pareltjes verschijnen in september op Disney+

Karen Luiken-31 augustus 2023 om 16:03

Disney+ is dé place to be als je op zoek bent naar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Iedere maand verzorgt de streamingsdienst een nieuwe lading titels en in september zal dat natuurlijk niet anders zijn. Dit zijn de highlights van komende maand.

The Little Mermaid - 6 september

'The Little Mermaid' vertelt het geliefde verhaal van Ariel, een mooie en pittige jonge zeemeermin die houdt van avontuur. Ariel, de jongste en meest rebelse dochter van koning Triton, droomt ervan de mensenwereld te ontdekken. Tijdens een bezoek aan de oppervlakte wordt ze verliefd op de knappe prins Eric. Hoewel het voor zeemeerminnen verboden is om in contact te komen met mensen, volgt Ariel haar hart. Ze sluit een deal met de kwade zeeheks Ursula die haar de kans biedt om te proeven van het leven op het land. Maar daardoor komt haar leven - en de kroon van haar vader - in gevaar.

The Other Black Girl - 13 september

Nella, een redactioneel assistent, is het beu om het enige Zwarte meisje te zijn in haar bedrijf en is dus enthousiast wanneer Hazel wordt aangenomen. Wanneer Hazel echter snel carrière maakt, belandt Nella in een neerwaartse spiraal en ontdekt ze dat er iets sinister gaande is in het bedrijf.

Animals Up Close With Bertie Gregory - 13 september

Bertie Gregory reist de hele wereld rond om het dagelijks leven van bijzondere dieren te laten zien zoals nooit tevoren. Gewapend met de allernieuwste technologie trotseren hij en zijn team extreme omstandigheden om te laten zien welke uitdagingen deze dieren moeten doorstaan. "Animals Up Close with Bertie Gregory" toont alle momenten waarmee ze te kampen krijgen terwijl ze zich aanpassen aan onvoorspelbare wilde dieren in afgelegen omgevingen waar het filmen zelden verloopt zoals gepland.

No One Will Save You - 22 september

No One Will Save You gaat over Brynn, een getalenteerde jonge vrouw die is vervreemd van haar gemeenschap. Ze is eenzaam maar optimistisch en vindt troost in het huis waar ze is opgegroeid. Tot ze op een nacht wordt gewekt door vreemde geluiden van onmiskenbaar buitenaardse indringers. Wat volgt is een confrontatie vol actie tussen Brynn en aliens die niet alleen haar toekomst bedreigen, maar haar ook dwingen om haar verleden onder ogen te zien. De film is geschreven en geregisseerd door Brian Duffield en bevat muziek van componist Joseph Trapanese. Tim White, Trevor White, Allan Mandelbaum en Duffield produceren en Dever en Joshua Throne voeren de regie.

The Kardashians, seizoen 4 - 28 september

De camera's zijn terug met all access toegang tot de privélevens van Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie. Ze blijven het allemaal samen meemaken, van tweede kansen en een nieuw begin tot onverwachte zegeningen. Een herinnering dat familie het mooiste deel van het leven is.

En verder...

  • Station 19, seizoen 5 - 6 september
  • FX’s Justified: City Primeval - 6 september
  • America’s National Parks, seizoen 2 - 6 september
  • I Am Groot, seizoen 2 - 6 september
  • Han River Police, seizoen 1 - 13 september
  • Lang Lang Plays Disney - 15 september
  • Puppy Dog Pals, seizoen 5 - 20 september
  • This Fool, seizoen 2 - 27 september
  • The Worst Of Evil, seizoen 1 - 27 september

Netflix lost trailer van eerste Spaanse sportdocu 'LALIGA: All Access'

Chelsy Vanlerberghe-24 mei 2024 om 14:02

Netflix heeft de officiële teaser trailer vrijgegeven van 'LALIGA: All Access', over de bekende Spaanse voetbalcompetitie. De serie, meteen ook de allereerste Spaanse sportdocumentaire, is vanaf 19 juli beschikbaar.

LALIGA gaat niet alleen over voetbal; het gaat over passie, het gaat over spanning. LALIGA wordt beslist op het veld, maar ook daarbuiten: in de kleedkamer, op de tribunes, in de buitenwijken van het stadion, op de wedstrijddag. “We volgen de ontwikkelingen van revelatie Girona maar zien ook van dichtbij hoe de carrières van spelers zoals Rakitic bij Sevilla, Mata bij Getafe en Muniaín bij Athletic Bilbao dit seizoen eindigden. En we zien van dichtbij hoe spelers en fans de grote derby's van het land beleven, en natuurlijk ook El Clásico.”

De uitvoerend producent van de docuserie, Alex Martínez Roig, prijst het project als een primeur voor een van 's werelds grootste voetbalcompetities en benadrukt het belang van het menselijk maken van atleten. De serie belooft de diversiteit en kracht van LALIGA te laten zien, samen met de band tussen fans en clubs, en de persoonlijke uitdagingen van spelers en coaches.

De documentairereeks richt zich op de LALIGA-competitie van 2023-2024, een van de beste voetbalcompetities ter wereld. Unieke clubs strijden het hele seizoen met hun sterke en zwakke punten. Met onbeperkte toegang achter de schermen en persoonlijke verhalen, belooft 'LALIGA: All Access' een must-watch te worden voor fans van een van de meest gevolgde competities ter wereld.

Op deze dag is de seizoensfinale van 'Thuis' te zien

Karen Luiken-24 mei 2024 om 12:18

Het is natuurlijk hartstikke leuk dat de zomer (en daarmee de vakantie) nadert, maar dat betekent ook dat we het straks een tijdje zonder ‘Thuis’ moeten doen. Op donderdag 13 juni, iets eerder dan verwacht vanwege het EK voetbal, komt de seizoensfinale op de buis. Daarna zullen we een paar weken geduld moeten hebben voor een nieuwe aflevering.

Met alle spannende verhaallijnen die momenteel lopen, voel je de seizoensfinale al een klein beetje aankomen. Begin deze week belandde madame Marianne in het ziekenhuis, niet veel later werd ze opgeschrikt door een varkenskop op haar eigen oprit. Zouden de bedreigingen aan Robin gericht zijn, nu hij niet langer als loopjongen voor drugsdealer Gregory wil werken, of is er iets anders aan de hand? Ondertussen probeert Lowie af te kicken en doet zijn nonkel Frank er alles aan om hem van de drugs af te helpen. Gaat het hen lukken, of moet Lowie nog dieper vallen voor hij licht aan het einde van de tunnel ziet?

Je kunt nog drie weken genieten van 'Thuis', daarna is gaat de zomerpauze in.

Ontdek meer