Deze pareltjes verschijnen in september op Disney+

Karen Luiken-31 augustus 2023 om 16:03

Disney+ is dé place to be als je op zoek bent naar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Iedere maand verzorgt de streamingsdienst een nieuwe lading titels en in september zal dat natuurlijk niet anders zijn. Dit zijn de highlights van komende maand.

The Little Mermaid - 6 september

'The Little Mermaid' vertelt het geliefde verhaal van Ariel, een mooie en pittige jonge zeemeermin die houdt van avontuur. Ariel, de jongste en meest rebelse dochter van koning Triton, droomt ervan de mensenwereld te ontdekken. Tijdens een bezoek aan de oppervlakte wordt ze verliefd op de knappe prins Eric. Hoewel het voor zeemeerminnen verboden is om in contact te komen met mensen, volgt Ariel haar hart. Ze sluit een deal met de kwade zeeheks Ursula die haar de kans biedt om te proeven van het leven op het land. Maar daardoor komt haar leven - en de kroon van haar vader - in gevaar.

The Other Black Girl - 13 september

Nella, een redactioneel assistent, is het beu om het enige Zwarte meisje te zijn in haar bedrijf en is dus enthousiast wanneer Hazel wordt aangenomen. Wanneer Hazel echter snel carrière maakt, belandt Nella in een neerwaartse spiraal en ontdekt ze dat er iets sinister gaande is in het bedrijf.

Animals Up Close With Bertie Gregory - 13 september

Bertie Gregory reist de hele wereld rond om het dagelijks leven van bijzondere dieren te laten zien zoals nooit tevoren. Gewapend met de allernieuwste technologie trotseren hij en zijn team extreme omstandigheden om te laten zien welke uitdagingen deze dieren moeten doorstaan. "Animals Up Close with Bertie Gregory" toont alle momenten waarmee ze te kampen krijgen terwijl ze zich aanpassen aan onvoorspelbare wilde dieren in afgelegen omgevingen waar het filmen zelden verloopt zoals gepland.

No One Will Save You - 22 september

No One Will Save You gaat over Brynn, een getalenteerde jonge vrouw die is vervreemd van haar gemeenschap. Ze is eenzaam maar optimistisch en vindt troost in het huis waar ze is opgegroeid. Tot ze op een nacht wordt gewekt door vreemde geluiden van onmiskenbaar buitenaardse indringers. Wat volgt is een confrontatie vol actie tussen Brynn en aliens die niet alleen haar toekomst bedreigen, maar haar ook dwingen om haar verleden onder ogen te zien. De film is geschreven en geregisseerd door Brian Duffield en bevat muziek van componist Joseph Trapanese. Tim White, Trevor White, Allan Mandelbaum en Duffield produceren en Dever en Joshua Throne voeren de regie.

The Kardashians, seizoen 4 - 28 september

De camera's zijn terug met all access toegang tot de privélevens van Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie. Ze blijven het allemaal samen meemaken, van tweede kansen en een nieuw begin tot onverwachte zegeningen. Een herinnering dat familie het mooiste deel van het leven is.

En verder...

  • Station 19, seizoen 5 - 6 september
  • FX’s Justified: City Primeval - 6 september
  • America’s National Parks, seizoen 2 - 6 september
  • I Am Groot, seizoen 2 - 6 september
  • Han River Police, seizoen 1 - 13 september
  • Lang Lang Plays Disney - 15 september
  • Puppy Dog Pals, seizoen 5 - 20 september
  • This Fool, seizoen 2 - 27 september
  • The Worst Of Evil, seizoen 1 - 27 september

Opnames tweede seizoen 'The Last of Us' starten in februari

Karen Luiken-02 december 2023 om 17:03

Het aftellen naar het tweede seizoen van ‘The Last of Us’ kan officieel beginnen nu we eindelijk weten wanneer de opnames van start gaan. Variety meldt dat de camera’s in februari beginnen met draaien.

Televisiezender HBO bevestigde volgens Amerikaanse media eerder al dat de opnames begin 2024 zouden starten, maar een precieze datum ontbrak nog. Daar is met dit nieuws verandering in gekomen.

Toch geeft dat nog geen zekerheid over wanneer het tweede seizoen in première gaat. Hoofdrolspeelster Bella Ramsey zei begin dit jaar dat fans in ieder geval tot eind 2024 moeten wachten, maar dat was nog voor de grote Hollywood-staking waarbij heel veel schrijvers hun werk stillegden. Inmiddels wordt het tweede seizoen niet voor 2025 verwacht.

Zien: trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'

Karen Luiken-01 december 2023 om 11:18

Het aftellen is begonnen. Naar kers (uiteraard) maar eerst naar de datum van 20 december. Dan verschijnt namelijk de film 'Bon Bini Bangkok Nights' op het witte doek!

Wanneer Judeska en Ping Ping een lening afsluiten bij de malafide Aziatische zakenmagnaat Lo Pei Chan om hun fastfoodketen F.C. Kip uit te breiden - en ze de kleine lettertjes niet lezen - raken ze alles kwijt waar ze zo hard voor hebben gewerkt. Ze traceren Lo Pei in het exotische Bangkok waar hij een zwaarbewaakte villa bezit. Daar beramen ze met het hele team van F.C. Kip een gewaagd en levensgevaarlijk plan om terug te stelen wat hen is afgepakt. De heist loopt natuurlijk heel anders dan gepland, wat hachelijke maar ook zeer komische avonturen oplevert. Racende tuktuks op het Thaise platteland, adembenemende martial-arts op de Chatuchak markt en wilde vuurgevechten op Khao San Road.

Klaar voor een klein voorproefje? Bekijk hieronder de nieuwe trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'.

Ontdek meer