Eerste nieuwe kerstfilm van Netflix is een feit

Karen Luiken-31 augustus 2023 om 06:52

Het is augustus en de zomer is nog in volle gang, maar toch is Neflix nu al bezig met de voorbereidingen voor de feestdagen. De streamingsdienst heeft deze week de allereerste foto gedeeld van de gloednieuwe kerstfilm ‘BEST. CHRISTMAS. EVER.’

‘BEST. CHRISTMAS. EVER.’ Is een feelgood film die het verhaal vertelt over Jackie en Charlotte. Jackie verstuurt elke kerst een nieuwsbrief over haar ‘perfecte’ leven, een brief die haar oude studievriendin Charlotte keer op keer een rot gevoel geeft. Maar als Charlotte, haar man Rob en hun gezin een paar dagen voor kerst bij Jackie en haar man Valentino op de stoep belanden, grijpt Charlotte de kans aan om te bewijzen dat het ‘perfecte’ leven van haar oude vriendin onmogelijk zo perfect kan zijn. In een poging om Jackie te ontmaskeren, verpest ze de kerst bijna voor iedereen en moet ze samenwerken met Jackie om de feestdagen te redden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Heather Grahan, Brandy Norwood, Jason Biggs en Matt Cedeño.

‘BEST. CHRISTMAS. EVER.’ Is vanaf 16 november te zien op Netflix.

'De Verhulstjes': Gert doet verrassend goed karaoke-optreden

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:49

Geef Gert Verhulst een podium en een microfoon en hij zorgt gegarandeerd voor een feestje. Tijdens de cruise met zijn familie beklimt hij het podium tijdens een karaoke-avond. Hij had gehoopt dat Victor dat zou doen, maar als zijn zoon de kans niet pakt, besluit hij er zelf voor te gaan. Met ‘Les Champs-Elysées’ van Joe Dassin brengt hij de beste act van de karaoke-avond.

Zien: trailer van tweede seizoen 'House of the Dragons'

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:37

Goed nieuws voor fans van ‘House of the Dragons’. HBO heeft flink wat nieuwe informatie gedeeld over het tweede seizoen van de serie. Er komen nieuwe castleden bij, we weten (ongeveer) wanneer we het vervolg kunnen verwachten én er is een nieuwe trailer.

Laten we beginnen met de twee nieuwe castleden. Tom Taylor kruipt in de huid van Lord Cregan Stark, Clinton Liberty in die van Addam of Hull, Jamie Kenna gaat Ser Alfred Broome spelen, Kieran Brew wordt Hugh, Tom Bennett is verantwoordelijk voor de rol van Ulf en Vincent Regan wordt voor de serie getransformeerd tot Ser Rickard Thorne.

Eerder aangekondigde nieuwkomers zijn Abubakar Salim als Alyn van Hull, Gayle Rankin als Alys Rivers, Freddie Fox als Ser Gwayne Hightower en Simon Russell Beale als Ser Simon Strong.

Dan de releasedatum. Een precieze dag waarop de show verschijnt, is er nog niet. Maar HBO maakt wel bekend dat het tweede seizoen van ‘House of the Dragons’, dat uit acht afleveringen zal bestaan, in de zomer van 2024 naar het scherm komt. Wat je daarvan kunt verwachten? Dat zie je in onderstaande beelden!

Ontdek meer