Eerste nieuwe kerstfilm van Netflix is een feit

Karen Luiken-31 augustus 2023 om 06:52

Het is augustus en de zomer is nog in volle gang, maar toch is Neflix nu al bezig met de voorbereidingen voor de feestdagen. De streamingsdienst heeft deze week de allereerste foto gedeeld van de gloednieuwe kerstfilm ‘BEST. CHRISTMAS. EVER.’

‘BEST. CHRISTMAS. EVER.’ Is een feelgood film die het verhaal vertelt over Jackie en Charlotte. Jackie verstuurt elke kerst een nieuwsbrief over haar ‘perfecte’ leven, een brief die haar oude studievriendin Charlotte keer op keer een rot gevoel geeft. Maar als Charlotte, haar man Rob en hun gezin een paar dagen voor kerst bij Jackie en haar man Valentino op de stoep belanden, grijpt Charlotte de kans aan om te bewijzen dat het ‘perfecte’ leven van haar oude vriendin onmogelijk zo perfect kan zijn. In een poging om Jackie te ontmaskeren, verpest ze de kerst bijna voor iedereen en moet ze samenwerken met Jackie om de feestdagen te redden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Heather Grahan, Brandy Norwood, Jason Biggs en Matt Cedeño.

‘BEST. CHRISTMAS. EVER.’ Is vanaf 16 november te zien op Netflix.

Zien: voorproefje van nieuw seizoen 'Special Forces'

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:28

In afwachting van het nieuwe seizoen van ‘Special Forces’ heeft VTM vandaag een klein voorproefje van de eerste aflevering gedeeld. Daaruit blijkt al meteen dat de kandidaten geen rustige opstart krijgen...

Het nieuwe seizoen is opgenomen in Zuid-Afrika en volgt de loodzware beproevingen die rekruten Davina Simons, Saïd Boumazoughe, Loïc Van Impe, Ine Beyen, Ismaïl Abdoul, Jan Bakelants, Gers Pardoel, Lynn Van den Broeck, Nora Gharib, Olivier Deschacht en Geert Meyfroidt moeten doorstaan.

Tijdens de eerste proef moeten ze naar de kust zwemmen en hoewel dat misschien klinkt als een makkelijke opgave, is het dat niet. Het wordt al meteen duidelijk dat de elf bekende Vlamingen erg diep moeten gaan.

Benieuwd naar meer? Het nieuwe seizoen gaat maandag van start!

1
2
3
4

'All Of Us Strangers' komt volgende week naar Disney+

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:22

Het aanbod van Disney+ wordt over een paar dagen uitgebreid met een nieuw pareltje. Vanaf 24 april is de film ‘All Of Us Strangers’ te zien op de streamingsdienst.

De film gaat over Adam die in een verlaten torenflat in Londen woont. Een toevallige ontmoeting met zijn mysterieuze buurman Harry doorbreekt het ritme van zijn dagelijks leven. Terwijl er een relatie tussen hen ontluikt, verliest Adam zich in herinneringen aan het verleden. Hij voelt de drang om terug te gaan naar het stadje waar hij opgroeide en het huis waar hij als kind woonde. Daar lijken zijn ouders nog steeds te wonen, net als op de dag dat ze stierven, dertig jaar geleden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Andrew Scott, Paul Mescal, Jamie Bell en Claire Foy.

Ontdek meer