Mustii gaat in 2024 voor België naar songfestival

Karen Luiken-30 augustus 2023 om 09:58

Het duurt nog even voor het zover is, maar België weet al wie ons land volgend jaar mag vertegenwoordigen tijdens het Eurovisiesongfestival. RTBF maakt vandaag bekend dat het gaat om de 32-jarige singer-songwriter Mustii.

Mustii, die ter wereld kwam met de naam Thomas Mustin, komt uit Brussel en heeft al twee succesvolle albums uitgebracht. Naast zanger is hij ook schrijver, componist en acteur. Hij vertolkte enkele rollen in het theater, in reeksen en in films, waaronder de RTBF-reeks ‘La Trêve’.

Volgend jaar brengt Mustii zijn derde album uit, keert hij op televisie terug als jurylid in ‘Drag race Belgium’ en is hij te zien in de film ‘La nuit se traîne’. Maar daar blijft het niet bij, want hij zal dus ook voor België gaan strijden op het songfestival. Later wordt bekend met welk liedje hij dat gaat doen.

Ook dit 'Love Island'-koppel uit elkaar

Karen Luiken-24 september 2023 om 07:59

Twee van de drie koppels die vorige week in de finale van ‘Love Island’ stonden, zijn al uit elkaar. Na Nycole en Jonna hebben nu ook Garbi en Junar hun relatie verbroken.

Garbi leerde Junar kennen toen haar andere scharrel Kevin naar Casa Amor ging. Ze viel als een blok voor de Nederlander en belandde zelfs met hem op de tweede plek in de finale. Het leek erop dat de twee een rooskleurige toekomst tegemoet gingen, maar niets blijkt nu minder waar. Via Instagram laat Garbi weten dat het over is tussen haar en Junar.

“Lieve allemaal, ik wil jullie even vertellen dat het niet meer werkt tussen mij en Junar en ik besloten heb om er een punt achter te zetten”, aldus Garbi. “Ik vind het enorm spijtig dat het zo gelopen is. Maar het voelt gewoon eenzijdig allemaal.”

Disney+ lanceert nieuwe beelden van langverwachte 'Percy Jackson'-serie

Karen Luiken-24 september 2023 om 07:45

Disney+ heeft een gloednieuwe trailer gedeeld van ‘Percy Jackson and Te Olympians’. De langverwachte serie gaat op 20 december in première.

In ‘Percy Jackson and the Olympians’ is te zien hoe Percy Jackson, Grover Underwood en Annabeth Chase aan een heldhaftige zoektocht beginnen. De hoofdrollen worden gespeeld door Walker Scobell, Aryan Simhadri en Leah Sava Jeffries. Andere rollen zijn weggelegd voor onder anderen Lin-Manuel Miranda, Megan Mullally, Toby Stephens, Virginia Kull, Jason Mantzoukas, Jay Duplass, Glynn Turman en Lance Reddick.

Op 20 december komen de eerste twee afleveringen van de serie online. Daarna volgt er elke week een nieuwe aflevering.

Ontdek meer