Adele ingestort door ernstige rugpijn

Karen Luiken-29 augustus 2023 om 07:32- Foto:

Reuters

Het is afgelopen weekend niet goed gegaan met Adele. De zangeres biecht op dat ze na een van haar concerten in elkaar is gestort en moest worden opgeraapt door haar personeel.

Het gebeurde na een show in The Colosseum bij het hotel Caeser’s Palace in Las Vegas. Ze had een aanval van Ischias, een zenuwpijn die kan worden opgewekt bij bepaalde bewegingen. De pijn begint in de rug en loopt via de bil door tot de benen.

“Ik moet even gaan zitten en mijn Ischias laten rusten”, vertelde Adele haar publiek tijdens het optreden. “Ik moet nog twee nummers zingen, maar moet eerst de andere kant van het podium zien te bereiken. Ik kan niet normaal lopen omdat de Ischias echt heel erg is.”

Het is geen geheim dat Adele met zulke problemen kampt. De zangeres heeft in het verleden al vaker aangegeven rugpijn te hebben en met meerdere hernia’s te hebben gekampt.

Komt er een realityshow over 'Hawk Tuah'-girl?

Chelsy Vanlerberghe-23 juli 2024 om 10:39

Vertrekt 'Hawk Tuah'-girl Hailey Welch binnenkort naar Hollywood? De internetsensatie staat op het punt om een realityster te worden.

TMZ meldt dat ze al tv-showvoorstellen krijgt. Producenten willen een show rond haar leven maken, gericht op haar sprankelende persoonlijkheid. Hollywood wil haar niet alleen als virale ster, maar ook vanwege haar grappige en openhartige persoonlijkheid. Hoewel alles nog in de kinderschoenen staat, bespreekt Hailey haar opties met haar team. Er zouden al enkele scenario's op tafel liggen.

Hailey werd in één klap wereldberoemd toen een straatinterviewer haar vroeg hoe ze een man gek maakte in bed. Ze antwoordde met de nu al iconische zin: "You got to give him that hawk tuah and spit on that thing!" Sindsdien is haar leven veranderd en heeft ze een managementbureau onder de arm genomen. Daarnaast heeft ze een bedrijf opgestart, 16 Minutes LLC, en een handelsmerk aangevraagd voor haar hilarische catchphrase.

Hailey zelf is dankbaar voor alle opportuniteiten. "Twee weken geleden was ik nog met mijn oma in Belfast, Tennessee. Toen zei ik iets geks en nu is mijn leven veranderd. Is God niet geweldig?! Ik kan niet wachten op wat komt", klinkt het.

Nichtje van Little Mix-ster Leigh-Anne Pinnock vermist

Karen Luiken-23 juli 2024 om 10:16

Het zijn moeilijke tijden voor Leigh-Anne Pinnock en haar familie. De Little Mix-ster laat via Instagram weten dat haar 13-jarige nichtje wordt sinds gisteren vermist. Met een oproep vraagt ze haar volgers om hulp.

“Mijn nichtje Faith wordt vermist”, begint Leigh-Anne haar bericht. “We maken ons heel veel zorgen. Ze heeft geen geld of een telefoon. De politie is ingeschakeld, maar heeft haar nog niet gevonden.”

Leigh-Anne hoopt dat haar volgers het bericht willen delen. “Ze droeg een zwarte crop top, een zwarte legging en een rugzak van Jordan.”

Ontdek meer