Adele ingestort door ernstige rugpijn

Karen Luiken-29 augustus 2023 om 07:32- Foto:

Reuters

Het is afgelopen weekend niet goed gegaan met Adele. De zangeres biecht op dat ze na een van haar concerten in elkaar is gestort en moest worden opgeraapt door haar personeel.

Het gebeurde na een show in The Colosseum bij het hotel Caeser’s Palace in Las Vegas. Ze had een aanval van Ischias, een zenuwpijn die kan worden opgewekt bij bepaalde bewegingen. De pijn begint in de rug en loopt via de bil door tot de benen.

“Ik moet even gaan zitten en mijn Ischias laten rusten”, vertelde Adele haar publiek tijdens het optreden. “Ik moet nog twee nummers zingen, maar moet eerst de andere kant van het podium zien te bereiken. Ik kan niet normaal lopen omdat de Ischias echt heel erg is.”

Het is geen geheim dat Adele met zulke problemen kampt. De zangeres heeft in het verleden al vaker aangegeven rugpijn te hebben en met meerdere hernia’s te hebben gekampt.

BTS-lid J-hope kondigt nieuw album aan

Karen Luiken-20 februari 2024 om 07:17

Tijdens de pauze van BTS werkt bandlid J-hope hard aan zijn solocarrière. De artiest heeft aangekondigd binnenkort met een nieuw album én een docuserie te komen.

Zowel de plaat als de serie krijgt de naam ‘Hope on the Street’ en verschijnt eind maart. Eerst is het de beurt aan de docuserie, die op 28 maart verschijnt op Prime Video en een inkijkje geeft in de opnames die J-hope voor zijn album maakte. Een dag later, op 29 maart, verschijnt het album, waar in het totaal zes nummers op komen te staan.

De plaat volgt ‘Jack In The Box’ op, het album dat J-hope in 2022 uitbracht.

Rihanna werkt aan nieuw album

Karen Luiken-20 februari 2024 om 07:03

Fans hebben er lang op moeten wachten, maar het gaat nu eindelijk gebeuren. Rihanna komt met een album. Haar man A$AP Rocky heeft verklapt dat ze aan nieuwe muziek werkt.

A$AP deed de onthulling tijdens een bezoekje aan Parijs, waar fans hem op straat vroegen naar ontwikkelingen over de muzikale comeback van Rihanna. “Ze werkt eraan”, was zijn antwoord op die vraag.

Dat de zangeres met nieuwe muziek zou komen, is al een tijdje bekend. Vorig jaar liet ze doorschemeren dat ze in 2023 een album uit zou brengen, maar dat is helaas niet gebeurd.

Het laatste studioalbum van RiRi kwam in 2016 uit. Daarna bracht ze geen nieuwe plaat meer uit, maar wel een aantal nieuwe nummers, waaronder die voor de soundtrack van ‘Black Panther: Wakanda Forever’.

Ontdek meer