Adele ingestort door ernstige rugpijn

Karen Luiken-29 augustus 2023 om 07:32- Foto:

Reuters

Het is afgelopen weekend niet goed gegaan met Adele. De zangeres biecht op dat ze na een van haar concerten in elkaar is gestort en moest worden opgeraapt door haar personeel.

Het gebeurde na een show in The Colosseum bij het hotel Caeser’s Palace in Las Vegas. Ze had een aanval van Ischias, een zenuwpijn die kan worden opgewekt bij bepaalde bewegingen. De pijn begint in de rug en loopt via de bil door tot de benen.

“Ik moet even gaan zitten en mijn Ischias laten rusten”, vertelde Adele haar publiek tijdens het optreden. “Ik moet nog twee nummers zingen, maar moet eerst de andere kant van het podium zien te bereiken. Ik kan niet normaal lopen omdat de Ischias echt heel erg is.”

Het is geen geheim dat Adele met zulke problemen kampt. De zangeres heeft in het verleden al vaker aangegeven rugpijn te hebben en met meerdere hernia’s te hebben gekampt.

Startdatum en presentator 'De Slimste Mens ter Wereld' bekend

Karen Luiken-27 september 2023 om 06:55

Het nieuwe seizoen van ‘De Slimste Mens ter Wereld’ wordt ondanks veel speculaties van fans toch weer gepresenteerd door Erik Van Looy. Dat nieuws maakt Play4 bekend in een nieuwe video waarmee ook de startdatum wordt aamgekondigd: maandag 16 oktober.

Afgelopen weekend deelde Play4 een filmpje waarin te zien was hoe Erik Van Looy stikte in een radijsje. Een dag later lieten verschillende juryleden uit ‘De Slimste Mens ter Wereld’ via Instagram weten het presentatiestokje over te willen nemen.

Fans dachten daardoor dat er een nieuwe presentator zou komen, maar uit het nieuwe filmpje van Play4 blijkt nu dat niks minder waar is. Erik Van Looy blijkt zijn functie gewoon behouden. Sterker nog: als het aan hem ligt, ‘doet hij er nog twintig jaar bij’.

Naast een groot aantal juryleden wordt de presentator dit seizoen ook vergezeld door allerlei nieuwe kandidaten. Dat zijn onder anderen Jade Mintjens, Robin Pront, Annelien Coorevits, Average Rob, Alex Agnew, Nathalie Meskens, Spinvis, Toby Alderweireld, Elisabeth Lucie Baeten, Fien Germijns en Petra De Sutter.

Film Taylor Swift komt naar Belgische bioscoop

Karen Luiken-26 september 2023 om 13:01- Foto:

Reuters

Dure kaartjes kopen voor een concert van Taylor Swift? Dat kan, maar er is ook een goedkopere optie om de zangeres te zien optreden. Haar ‘The Eras Tour’ wordt over een paar weken op het witte doek vertoond.

Vanaf 13 oktober zal Kinepolis vier weken lang de bijna drie uur durende film op groot scherm uitzenden. In het teken staat ‘The Eras Tour’, die Taylor Swift in maart 2023 aftrapte en waar ze de hele wereld mee rondreist. Tijdens de tour zingt de zangeres liedjes van al haar albums.

Volgend jaar komt Taylor met ‘The Eras Tour’ naar Europa, maar wie daar geen kaartje voor heeft kunnen scoren, kan volgende maand dus ook terecht bij de Kinepolis. De bioscoopketen zendt de film uit in Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Kortrijk, Leuven, Oostende, Hasselt, Braine, Rocourt en Palace Liège.

Ontdek meer