Martien Meiland maakt zich geen zorgen om boek van 'verbannen huisvriendin'

Karen Luiken-29 augustus 2023 om 07:27

Martien Meiland ligt er niet wakker van dat Caroline van Eeden, de ‘verbannen’ huisvriendin van de familie, een eigen boek met daarin ongetwijfeld allerlei onthullingen uitbrengt. Dat zegt hij in een gesprek met RTL Boulevard.

Caroline was twee seizoenen te zien in ‘Chateau Meiland’, maar verdween uit de spotlights na een ruzie met de familie. Sindsdien is er veel over haar geschreven, vaak negatief, waardoor Caroline een depressie opliep en gediagnosticeerd werd met PTSS. In haar boek vertelt ze daar meer over. “Als het aan mij had gelegen, zou dit boek wellicht nooit tot stand zijn gekomen, maar ik heb geen andere keuze”, schreef Caroline vorige week op social media. “Gedurende de afgelopen vier jaar is er zoveel over mij gezegd en geschreven, dat ik uiteindelijk niet anders kon dan één keer mijn eigen verhaal te vertellen.”

In het programma ‘Vandaag Inside’ werden al wat passages uit het boek gedeeld, waaronder ook een over het feit dat Martien vroeger weleens op homo-ontmoetingsplaaatsen was. Maar daar maakt de voormalige kasteelheer zich geen zorgen over. “Wij lagen in een deuk. Als dat de high glos is uit het boek...”, zegt hij tegen RTL Boulevard. “Ik was 40 toen ik uit de kast kwam, ik wilde het ontdekken. Ik schaam me daar niet voor.”

Startdatum en presentator 'De Slimste Mens ter Wereld' bekend

Karen Luiken-27 september 2023 om 06:55

Het nieuwe seizoen van ‘De Slimste Mens ter Wereld’ wordt ondanks veel speculaties van fans toch weer gepresenteerd door Erik Van Looy. Dat nieuws maakt Play4 bekend in een nieuwe video waarmee ook de startdatum wordt aamgekondigd: maandag 16 oktober.

Afgelopen weekend deelde Play4 een filmpje waarin te zien was hoe Erik Van Looy stikte in een radijsje. Een dag later lieten verschillende juryleden uit ‘De Slimste Mens ter Wereld’ via Instagram weten het presentatiestokje over te willen nemen.

Fans dachten daardoor dat er een nieuwe presentator zou komen, maar uit het nieuwe filmpje van Play4 blijkt nu dat niks minder waar is. Erik Van Looy blijkt zijn functie gewoon behouden. Sterker nog: als het aan hem ligt, ‘doet hij er nog twintig jaar bij’.

Naast een groot aantal juryleden wordt de presentator dit seizoen ook vergezeld door allerlei nieuwe kandidaten. Dat zijn onder anderen Jade Mintjens, Robin Pront, Annelien Coorevits, Average Rob, Alex Agnew, Nathalie Meskens, Spinvis, Toby Alderweireld, Elisabeth Lucie Baeten, Fien Germijns en Petra De Sutter.

Film Taylor Swift komt naar Belgische bioscoop

Karen Luiken-26 september 2023 om 13:01- Foto:

Reuters

Dure kaartjes kopen voor een concert van Taylor Swift? Dat kan, maar er is ook een goedkopere optie om de zangeres te zien optreden. Haar ‘The Eras Tour’ wordt over een paar weken op het witte doek vertoond.

Vanaf 13 oktober zal Kinepolis vier weken lang de bijna drie uur durende film op groot scherm uitzenden. In het teken staat ‘The Eras Tour’, die Taylor Swift in maart 2023 aftrapte en waar ze de hele wereld mee rondreist. Tijdens de tour zingt de zangeres liedjes van al haar albums.

Volgend jaar komt Taylor met ‘The Eras Tour’ naar Europa, maar wie daar geen kaartje voor heeft kunnen scoren, kan volgende maand dus ook terecht bij de Kinepolis. De bioscoopketen zendt de film uit in Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Kortrijk, Leuven, Oostende, Hasselt, Braine, Rocourt en Palace Liège.

Ontdek meer