Martien Meiland maakt zich geen zorgen om boek van 'verbannen huisvriendin'

Karen Luiken-29 augustus 2023 om 07:27

Martien Meiland ligt er niet wakker van dat Caroline van Eeden, de ‘verbannen’ huisvriendin van de familie, een eigen boek met daarin ongetwijfeld allerlei onthullingen uitbrengt. Dat zegt hij in een gesprek met RTL Boulevard.

Caroline was twee seizoenen te zien in ‘Chateau Meiland’, maar verdween uit de spotlights na een ruzie met de familie. Sindsdien is er veel over haar geschreven, vaak negatief, waardoor Caroline een depressie opliep en gediagnosticeerd werd met PTSS. In haar boek vertelt ze daar meer over. “Als het aan mij had gelegen, zou dit boek wellicht nooit tot stand zijn gekomen, maar ik heb geen andere keuze”, schreef Caroline vorige week op social media. “Gedurende de afgelopen vier jaar is er zoveel over mij gezegd en geschreven, dat ik uiteindelijk niet anders kon dan één keer mijn eigen verhaal te vertellen.”

In het programma ‘Vandaag Inside’ werden al wat passages uit het boek gedeeld, waaronder ook een over het feit dat Martien vroeger weleens op homo-ontmoetingsplaaatsen was. Maar daar maakt de voormalige kasteelheer zich geen zorgen over. “Wij lagen in een deuk. Als dat de high glos is uit het boek...”, zegt hij tegen RTL Boulevard. “Ik was 40 toen ik uit de kast kwam, ik wilde het ontdekken. Ik schaam me daar niet voor.”

'Vampire Diaries'-ster kan nog niet lopen na ongeluk

Karen Luiken-14 juni 2024 om 07:04

Nina Dobrev heeft een nieuwe gezondheidsupdate gegeven. De ‘Vampire Diaries’-ster raakte twee maanden geleden gewond bij een ongeluk en moest onder het mes.

De actrice heeft wekenlang thuis gezeten, maar ging deze week voor het eerst de deur uit voor een optreden in een aflevering van ‘The Talk’. Daarin vertelt ze dat ze een knieoperatie heeft ondergaan en dat ze sindsdien met een ‘gigantische brace’ door het leven gaat. “Ik kan nog niet zelfstandig lopen”, aldus Nina. “Ik heb een gebroken knie en een kapotte kruisband en meniscus.”

Het ongeluk gebeurde toen Nina op een crossmotor zat. Ze viel, landde verkeerd en moest naar het ziekenhuis worden gebracht. “Ik raad het af, jongens”, zegt ze over het rijden op een crossmotor. “Ik heb mijn lesje geleerd: stap nooit op een crossmotor. Ik deed een wheelie, verloor de controle, kreeg een terugslag en de motor vloog door. Gelukkig viel het voertuig niet op mij, volgens de dokter was het dan veel erger geweest.”

'House of the Dragon' krijgt derde seizoen

Karen Luiken-14 juni 2024 om 06:56

Het is een geweldige week voor fans van ‘House of the Dragon’. Aanstaande zondag gaat het tweede seizoen van de ‘Game of Thrones’ spin-off in première bij HBO, maar dat is niet het enige goede nieuws rondom de reeks. Deadline meldt dat er ook al een derde seizoen in de maak is!

Heel verrassend is het nieuws overigens niet. George R.R. Martin, maker van ‘House of the Dragon’, verklapte in december al dat hij en zijn schrijvers aan een derde én vierde seizoen van het fantasydrama werkten. Het is alleen nog niet bekend wanneer we het derde – laat staan het vierde – seizoen kunnen verwachten.

‘House of the Dragon’ speelt zich tweehonderd jaar voor de gebeurtenissen van ‘Game of Thrones’ af en vertelt het verhaal van House Targaryen.

Ontdek meer