'Barbie' is meest succesvolle film van Warner Bros.

Karen Luiken-29 augustus 2023 om 06:58

Het was niet de vraag of het zou gebeuren, maar wanneer. ‘Barbie’ is nu officieel de meest succesvolle film ooit van Warner Bros. Dat meldt The Hollywood Reporter.

Tot een paar dagen geleden stond ‘Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2’ met een wereldwijde opbrengst van 1,31 miljard dollar op de eerste plaats. Maar die film is nu dus ingehaald door ‘Barbie’, die verspreid over de hele wereld al 1,342 miljard dollar heeft opgehaald.

In het verleden waren er slechts zestien andere films - niet afkomstig van Warner Bros - die het beter deden dan ‘Barbie’. Eén daarvan is ‘The Super Mario Bros. Movie’ met een opbrengst van 1,35 miljard dollar. De kans is groot dat deze film binnen de kortste keren wordt ingehaald door ‘Barbie’.

Nu ook film over Monopoly in de maak

Karen Luiken-11 april 2024 om 08:23- Foto:

Photo by Joshua Hoehne on Unsplash

Films over speelgoed blijken een grote hit. Na ‘Barbie’ werkt Margot Robbie nu niet alleen aan een film over The Sims, zoals eerder al bekend werd gemaakt, maar ook aan een film over het spel Monopoly. Dat meldt Variety.

Zowel de film over The Sims als de film over Monopoly wordt geproduceerd door LuckyChap, het productiebedrijf van Margot Robbie dat ook verantwoordelijk was voor de succesvolle film 'Barbie'. Het worden allebei live action-films, maar meer is er nog niet over bekend. Niet over de cast, ook niet over de invulling van het script.

Volgens Lionsgate is Monopoly het populairste bordspelmerk ter wereld, met een wereldwijde bekendheid van 99 procent. Het is verkrijgbaar in meer dan honderd landen en over de hele wereld zijn er sinds 1936 bijna een half miljard exemplaren van verkocht.

Zien: het nieuwste seizoen 'Tagmansion' op Streamz

Chelsy Vanlerberghe-11 april 2024 om 07:44

Zon, zee en zuipen. Tagmansion is back, baby! Het volledige seizoen is nu te zien op streamz.

In het zesde seizoen trekken acht nieuwe ‘Tagmansion’-gezichten naar The Island Festival in Kroatië. Goed weer, knappe singles en chachi feestjes vormen de ingrediënten voor een onvergetelijke reis. Bij aankomst van onze feestvierders stijgen de temperaturen meteen, en dit seizoen wordt heter dan ooit!

Binge ‘Tagmansion’ seizoen 6, nu volledig op Streamz en later ook op YouTube!

Ontdek meer