Meer budget voor vervolg 'Winnie the Pooh: Blood and Honey'

Karen Luiken-28 augustus 2023 om 16:46

De schattigste beer van het universum gaat opnieuw op moordtocht. ‘Winnie the Pooh: Blood and Honey’ krijgt ondanks de negatieve reacties op de eerste film een vervolg. Volgens regisseur Rhys Frake-Wakefield zal er nu meer budget beschikbaar zijn en wordt het geheel duisterder dan ooit.

De tweede film wordt volgens de regisseur een stuk heftiger dan de eerste. “Winnie the Pooh zal een kettingzaag bedienen”, zo klinkt het uit zijn mond. “Ik ga ervoor zorgen dat het gebeurt.”

De middelen zijn er in ieder geval voor. Het budget voor de tweede film is naar verluidt vijf keer zo hoog dan dat van de eerste film.

Wanneer we het vervolg kunnen verwachten is nog niet helemaal bekend. Ergens in 2024.

TAGMAG

Ronahi emotioneel in 'Big Brother' na bericht van thuisfront

Karen Luiken-28 februari 2024 om 17:37

De ‘Big Brother’-bewoners hebben wekenlang alleen elkaar. Ze zijn compleet afgesloten van de buitenwereld en ontvangen slechts af en toe – héél af en toe – een bericht van het thuisfront. Dat laatste is ook nu het geval. Als Ronahi een foto van haar familie en vrienden in haar handen krijgt, barst ze in tranen uit. "Ik en mijn man waren nooit langer dan een week apart, dus het doet veel om hem weer te zien”, zegt ze in onderstaande sneak preview.

'Big Brother'-deelneemster Doriana reageert op vertrek

Karen Luiken-28 februari 2024 om 08:10

Doriana heeft afgelopen zaterdag het ‘Big Brother’-huis moeten verlaten. In een reactie op Instagram blikt ze terug op de mooie tijd en bedankt ze alle fans die haar hebben gesteund tijdens haar avontuur.

“Ik heb van elke seconde genoten en ik heb vrienden voor het leven gemaakt”, schrijft Doriana bij een reeks foto’s uit de ‘Big Brother’-villa. Maar het was niet alleen maar rozengeur en maneschijn. De blondine heeft sinds haar thuiskomst haatreacties voorbij zien komen en reageert daar nu subtiel op. “Ik wil jullie er graag aan herinneren dat dit een SPEL is. Naast het spel zijn alle bewoners lieve, leuke en oprechte mensen. Dus wees dan ook alsjeblieft lief naar elkaar.”

De persoon die Doriana het meeste mist, is Rohani. Maar ook de scheetgeuren van Tyron, Randy en Basiri worden volgens haar gemist. “Als laatste wil ik ook nog even zeggen dat al jullie lieve berichtjes mij zo veel steun hebben gegeven. Ik lees ze allemaal! Wees positief, dankbaar en geniet elke dag van het leven.”

Ontdek meer