Meer budget voor vervolg 'Winnie the Pooh: Blood and Honey'

Karen Luiken-28 augustus 2023 om 16:46

De schattigste beer van het universum gaat opnieuw op moordtocht. ‘Winnie the Pooh: Blood and Honey’ krijgt ondanks de negatieve reacties op de eerste film een vervolg. Volgens regisseur Rhys Frake-Wakefield zal er nu meer budget beschikbaar zijn en wordt het geheel duisterder dan ooit.

De tweede film wordt volgens de regisseur een stuk heftiger dan de eerste. “Winnie the Pooh zal een kettingzaag bedienen”, zo klinkt het uit zijn mond. “Ik ga ervoor zorgen dat het gebeurt.”

De middelen zijn er in ieder geval voor. Het budget voor de tweede film is naar verluidt vijf keer zo hoog dan dat van de eerste film.

Wanneer we het vervolg kunnen verwachten is nog niet helemaal bekend. Ergens in 2024.

Billie Eilish belooft nieuw album

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:05

Fans van Billie Eilish mogen de komende tijd veel nieuwe muziek van hun grote idool verwachten. De 21-jarige zangeres heeft in een interview met het programma ‘The Cookout’ gezegd dat ze met een nieuw album bezig is.

“Er komt een heel nieuw album aan”, aldus Billie. “We zitten in het laatste deel van het maakproces. Dat betekent niet dat het nu al uitkomt, maar wel dat het eraan zit te komen.”

Het album, waarvan nog geen releasedatum bekend is, wordt de derde plaat voor Billie. Eerder bracht ze al ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go’ en ‘Happier Than Ever’ uit.

Ed Sheeran wil elk seizoen nieuw album lanceren

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:01- Foto:

Reuters

Heb je moeite met seizoenswisselingen? Ed Sheeran gaat het makkelijker maken voor je. De zanger, die vrijdag zijn herfstplaat ‘Autumn Variations’ uitbracht, wil volgens Britse media elk seizoen een nieuw album uitbrengen.

“Ik wil een ‘Summer Variatons’ maken en een ‘Spring Variatons’, en er komt ook nog een ‘Winter Variatons’", zegt de Britse zanger. Maar voor het zover is, komt er eerst nog een ander project. "We hebben nog een grote popplaat."

Wanneer de nieuwe albums uit moeten komen, is nog niet bekend.

Ontdek meer