Meer budget voor vervolg 'Winnie the Pooh: Blood and Honey'

Karen Luiken-28 augustus 2023 om 16:46

De schattigste beer van het universum gaat opnieuw op moordtocht. ‘Winnie the Pooh: Blood and Honey’ krijgt ondanks de negatieve reacties op de eerste film een vervolg. Volgens regisseur Rhys Frake-Wakefield zal er nu meer budget beschikbaar zijn en wordt het geheel duisterder dan ooit.

De tweede film wordt volgens de regisseur een stuk heftiger dan de eerste. “Winnie the Pooh zal een kettingzaag bedienen”, zo klinkt het uit zijn mond. “Ik ga ervoor zorgen dat het gebeurt.”

De middelen zijn er in ieder geval voor. Het budget voor de tweede film is naar verluidt vijf keer zo hoog dan dat van de eerste film.

Wanneer we het vervolg kunnen verwachten is nog niet helemaal bekend. Ergens in 2024.

Deze actrice speelt hoofdrol in live action-versie 'Moana'

Karen Luiken-13 juni 2024 om 08:05

De nieuwe Moana is bekend. Na een lange zoektocht brengt Disney nu naar buiten dat Catherine Laga’aia de hoofdrol zal spelen in de live action-versie van de animatiefilm.

Catherine is zeventien jaar oud en komt uit Australië. “Ik ben heel blij dat ik dit personage mag omarmen, want Moana is een van mijn favorieten”, zegt ze in een verklaring. “Mijn grootvader komt uit Fa’aala’, Palauli, in Savai’i. En mijn grootmoeder komt uit Leulumoega Tuai op het hoofdeiland ‘Upolu in Samoa. Ik voel me vereerd dat ik de kans krijg om Samoa en alle Pacifische eilandbewoners te eren en om jonge meisjes te vertegenwoordigen die op mij lijken.”

De actrice sluit zich aan bij Dwayne Johnson, die de rol van Maui op zich neemt. Andere acteurs die in ‘Moana’ te zien zullen zijn, zijn John Tui als Moana’s vader, Frankie Adams als Moana’s moeder en Rena Owen als Gramma Tala.

Kevin Jonas onder het mes voor huidkanker

Karen Luiken-13 juni 2024 om 05:52

Kevin Jonas is onlangs onder het mes gegaan voor huidkanker. Een moedervlek op zijn gezicht bleek een basaalcelcarcinoom te zijn.

De zanger maakt het nieuws bekend via Instagram, waar hij een video deelt van voor en na de operatie. “Vandaag laat ik een basaalcercarinoom van mijn hoofd verwijderen”, aldus Kevin. “Het is een klein huidkankermannetje dat is gaan groeien en nu moet ik geopereerd worden om het te laten verwijderen.”

Na de operatie mocht Kevin weer naar huis om de wond te laten herstellen. “Zorg ervoor dat je je moedervlekken laat checken”, waarschuwt hij zijn volgers.

Ontdek meer