Lerares met Z-cup mag terug lesgeven

Simon Smetryns-28 augustus 2023 om 14:29

Een Canadese docente die vorig jaar haar ontslag kreeg omdat ze met een Z-achtige cup kwam lesgeven, heeft een nieuwe job in het onderwijs gekregen.

De ouders van de middelbare school Nora Frances Henderson in Hamilton (Ontario, Canada) werden deze week gewaarschuwd door de schooldirecteur dat er mogelijk 'protesten' en 'verstoringen' kunnen volgen na de aanstelling van Kayla Lemieux.

De lerares werd in maart op betaald verlof gezet door haar vorige school nadat een foto van haar viraal ging. Dat maakte de ouders van de leerlingen erg boos. Zij bekritiseerden de schoolraad omdat ze geen strengere kledingvoorschriften aan de docente hadden opgelegd. De school kreeg voortdurend te maken met bomdreigingen en schietincidenten nadat de foto's van de docente met mega boobies viraal gingen.

In een interview met The Post zei ze stellig dat haar borsten niet nep waren - zelfs nadat ze gefotografeerd was terwijl ze zonder hen van huis ging. Ze gaf toe dat ze de echtheid niet kan bewijzen en deelde mee dat ze "geen transgender persoon" is, maar dat ze "interseks" is geboren.

Ze zei dat ze nooit een formele diagnose heeft ontvangen en beweerde ook dat haar arts haar heeft verteld dat ze lijdt aan een aandoening die bekend staat als gigantomastie.

Zou jij nog gefocust de les kunnen volgen?

Lichaam van vermiste Belgische toeriste (28) gevonden in Thailand

Karen Luiken-07 september 2024 om 13:04- Foto:

Photo by Marco J Haenssgen on Unsplash

Een vakantie is voor een 28-jarige toeriste uit België geëindigd in een verschrikkelijke nachtmerrie. De jonge vrouw was op vakantie in Thailand, maar werd sinds vrijdag vermist. Dit weekend is ze dood teruggevonden.

De vrouw verbleef in de provincie Mae Hong Son en werd voor het laatst op een fiets gezien bij haar verblijfplaats. Vrijdagochtend kreeg de politie een melding binnen over de verdwijning van de vrouw, waarna er met man en macht naar haar gezocht is. Vrijdagmiddag is haar fiets gevonden bij een waterval, maar van de toeriste ontbrak toen nog ieder spoor. De hulpdiensten zochten verder, maar moesten de zoektocht vanwege de zware regenval vrijdagavond staken.

Zaterdag zijn ze verder gaan zoeken en hebben ze het lichaam van de vrouw gevonden. Ze leefde toen niet meer. Hoewel het nog niet bekend is hoe ze om het leven is gekomen, lijkt er geen sprake te zijn van verdachte omstandigheden.

PXL-Digital studenten en onderzoekers verhuizen naar Corda Campus

Chelsy Vanlerberghe-06 september 2024 om 13:36

PXL-Digital zet een grote stap en verhuist naar Corda Campus, de technologiecampus van Limburg. Tussen innovatieve bedrijven krijgen studenten de kans om zich klaar te stomen voor een carrière in IT of IoT.

“Leren doe je het best in interactie met anderen. En als die anderen, net als wij bij PXL-Digital, innovatie in hun DNA hebben, dan kun je je geen betere locatie voorstellen,” zegt departementshoofd Tristan Fransen. "Hier kunnen onze bachelorstudenten, samen met bedrijven en onderzoekers, werken aan authentieke projecten en stages op het gebied van bijvoorbeeld Artificial Intelligence, zoals slimme robots, en Cybersecurity. Ook studenten van de graduaatsopleidingen krijgen hier de kans om werkplekleren te ervaren.”

Studenten werken samen met bedrijven, doen stages en kunnen deelnemen aan projecten die er écht toe doen. In de Corda Arena vinden bovendien hightech events plaats, zoals drone races, robot wars en VR-challenges, waardoor er een dynamische omgeving ontstaat om nieuwe dingen te ontdekken.

Zowel bachelor- als graduaatsstudenten krijgen unieke kansen, zoals leren op de werkplek, experimenteren met de nieuwste technologieën, en netwerken met professionals uit het werkveld. Ook het onderzoek krijgt een boost. Het Smart ICT Expertisecentrum gaat bedrijven helpen met hun digitalisering, en studenten kunnen meewerken aan praktijkgericht onderzoek.

Ontdek meer