Voorbereidingen 'Dune 3' zijn al begonnen

Karen Luiken-28 augustus 2023 om 15:24

De tweede ‘Dune’-film is nog niet eens verschenen, maar toch wordt er nú al gewerkt aan een derde film. Scenarist Denis Villeneuve heeft laten dat hij al bezig is met het script.

“Als het mij lukt een trilogie te maken, dan zou dat een droom zijn die uitkomt”, zegt Denis Villeneuve in een gesprek met Empire. “Er staan al woorden op papier.” Het derde deel zou gebaseerd zijn op het door Frank Herbert geschreven boek ‘Dune Messiah’ uit 1969.

Of het derde deel er ook daadwerkelijk komt, moet nog blijken. Eerst is het alle hens aan dek voor het tweede deel, waarvan vorige week bekend werd dat het is uitgesteld. De film zou eigenlijk in november 2023 verschijnen, maar is vanwege de grote staking in Hollywood verplaatst naar de lente van 2024.

Zien: voorproefje van nieuw seizoen 'Special Forces'

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:28

In afwachting van het nieuwe seizoen van ‘Special Forces’ heeft VTM vandaag een klein voorproefje van de eerste aflevering gedeeld. Daaruit blijkt al meteen dat de kandidaten geen rustige opstart krijgen...

Het nieuwe seizoen is opgenomen in Zuid-Afrika en volgt de loodzware beproevingen die rekruten Davina Simons, Saïd Boumazoughe, Loïc Van Impe, Ine Beyen, Ismaïl Abdoul, Jan Bakelants, Gers Pardoel, Lynn Van den Broeck, Nora Gharib, Olivier Deschacht en Geert Meyfroidt moeten doorstaan.

Tijdens de eerste proef moeten ze naar de kust zwemmen en hoewel dat misschien klinkt als een makkelijke opgave, is het dat niet. Het wordt al meteen duidelijk dat de elf bekende Vlamingen erg diep moeten gaan.

Benieuwd naar meer? Het nieuwe seizoen gaat maandag van start!

1
2
3
4

'All Of Us Strangers' komt volgende week naar Disney+

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:22

Het aanbod van Disney+ wordt over een paar dagen uitgebreid met een nieuw pareltje. Vanaf 24 april is de film ‘All Of Us Strangers’ te zien op de streamingsdienst.

De film gaat over Adam die in een verlaten torenflat in Londen woont. Een toevallige ontmoeting met zijn mysterieuze buurman Harry doorbreekt het ritme van zijn dagelijks leven. Terwijl er een relatie tussen hen ontluikt, verliest Adam zich in herinneringen aan het verleden. Hij voelt de drang om terug te gaan naar het stadje waar hij opgroeide en het huis waar hij als kind woonde. Daar lijken zijn ouders nog steeds te wonen, net als op de dag dat ze stierven, dertig jaar geleden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Andrew Scott, Paul Mescal, Jamie Bell en Claire Foy.

Ontdek meer