Acteur uit 'Hannah Montana' gearresteerd

Karen Luiken-28 augustus 2023 om 06:49

Mitchel Musso, een 32-jarige acteur die vooral bekendstaat om zijn rol als Oliver Oken in ‘Hannah Montana’, is zaterdag gearresteerd in Texas voor openbare dronkenschap en diefstal. Dat melden verschillende media.

De acteur zou dronken een lobby van een hotel zijn ingelopen, waarna personeel de politie belde. Daar was Mitchel blijkbaar niet zo blij mee. Hij werd verbaal agressief en wilde niet betalen.

Toen agenten eenmaal ter plaatse waren, werd Mitchel buiten het hotel in dronken toestand aangetroffen. Dat was al een reden om hem te arresteren, maar er was meer. De acteur bleek ook nog een aantal verkeersboetes op zijn naam te hebben staan die nog niet waren betaald.

Kit Connor en Rachel Zegler worden Romeo en Juliet

Chelsy Vanlerberghe-16 april 2024 om 14:19

Kit Connor en Rachel Zegler maken hun debuut op Broadway. Kit Connor, die je kan kennen van zijn rol in 'Heartstopper', zal deze herfst in de huid kruipen van Romeo. Rachel Zegler, die onlangs de hoofdrol speelde in de prequel van 'The Hunger Games', speelt zijn geliefde.

'Romeo + Juliet' wordt een moderne versie van het klassieke verhaal van Shakespeare. De musical gaat over de romance van twee jonge Italianen, waarvan hun families in de clinch liggen. In tegenstelling tot het toneelstuk uit 1579, zal deze versie zich richten op de TikTok-generatie. De slogan luidt dan ook: "The youth is fucked." Volgends de makers 'behoort Shakespeare's tijdloze tragedie nu tot een nieuwe generatie aan de rand van de afgrond'.

Logan Paul wordt papa

Chelsy Vanlerberghe-16 april 2024 om 12:45

Gezinsuitbreiding bij de familie Paul! YouTuber en worstelaar Logan Paul en zijn vriendin Nina Agdal verwachten samen een kindje. Dat meldt het koppel zelf op Instagram.

"Another Paul coming this Fall 👶🏼," schrijft de Amerikaanse influencer bij de Instagramfoto waar hij trots de echo toont. Het geluk kan niet op voor de twee lovebirds, want er staat binnenkort ook een trouw op de planning. Logan Paul vroeg het Deens model in juli ten huwelijk. Cute!

Ontdek meer