Acteur uit 'Hannah Montana' gearresteerd

Karen Luiken-28 augustus 2023 om 06:49

Mitchel Musso, een 32-jarige acteur die vooral bekendstaat om zijn rol als Oliver Oken in ‘Hannah Montana’, is zaterdag gearresteerd in Texas voor openbare dronkenschap en diefstal. Dat melden verschillende media.

De acteur zou dronken een lobby van een hotel zijn ingelopen, waarna personeel de politie belde. Daar was Mitchel blijkbaar niet zo blij mee. Hij werd verbaal agressief en wilde niet betalen.

Toen agenten eenmaal ter plaatse waren, werd Mitchel buiten het hotel in dronken toestand aangetroffen. Dat was al een reden om hem te arresteren, maar er was meer. De acteur bleek ook nog een aantal verkeersboetes op zijn naam te hebben staan die nog niet waren betaald.

Ook dit 'Love Island'-koppel uit elkaar

Karen Luiken-24 september 2023 om 07:59

Twee van de drie koppels die vorige week in de finale van ‘Love Island’ stonden, zijn al uit elkaar. Na Nycole en Jonna hebben nu ook Garbi en Junar hun relatie verbroken.

Garbi leerde Junar kennen toen haar andere scharrel Kevin naar Casa Amor ging. Ze viel als een blok voor de Nederlander en belandde zelfs met hem op de tweede plek in de finale. Het leek erop dat de twee een rooskleurige toekomst tegemoet gingen, maar niets blijkt nu minder waar. Via Instagram laat Garbi weten dat het over is tussen haar en Junar.

“Lieve allemaal, ik wil jullie even vertellen dat het niet meer werkt tussen mij en Junar en ik besloten heb om er een punt achter te zetten”, aldus Garbi. “Ik vind het enorm spijtig dat het zo gelopen is. Maar het voelt gewoon eenzijdig allemaal.”

Disney+ lanceert nieuwe beelden van langverwachte 'Percy Jackson'-serie

Karen Luiken-24 september 2023 om 07:45

Disney+ heeft een gloednieuwe trailer gedeeld van ‘Percy Jackson and Te Olympians’. De langverwachte serie gaat op 20 december in première.

In ‘Percy Jackson and the Olympians’ is te zien hoe Percy Jackson, Grover Underwood en Annabeth Chase aan een heldhaftige zoektocht beginnen. De hoofdrollen worden gespeeld door Walker Scobell, Aryan Simhadri en Leah Sava Jeffries. Andere rollen zijn weggelegd voor onder anderen Lin-Manuel Miranda, Megan Mullally, Toby Stephens, Virginia Kull, Jason Mantzoukas, Jay Duplass, Glynn Turman en Lance Reddick.

Op 20 december komen de eerste twee afleveringen van de serie online. Daarna volgt er elke week een nieuwe aflevering.

Ontdek meer