The Graduates, dé legendarische afstudeerreis, is back!

Karen Luiken-20 juli 2021 om 09:08

Ein-de-lijk mag het weer! Van 4-10 september trekken honderden zesdejaars naar dé place to be: Lorret de Mar. Een week zon, zee en strand om te vieren dat je bent afgestudeerd aan het middelbaar! Lorret de Mar staat bekend als één van dé uitgangssteden in Europa. De perfecte plaats dus om te genieten van heerlijke cocktails en de zotste feestjes.

Je verblijf

Vakantiegangers hebben de keuze tussen een hotel of een appartement dichtbij het strand, de uitgangsbuurt en het shoppinggedeelte! Elk appartement beschikt over een living, keuken en badkamer en zijn geschikt voor 3, 4, 5 of 6 personen. Kom je met een grotere groep vrienden? Laat het zeker even weten dan proberen we ervoor te zorgen dat de verschillende appartementen naast elkaar gelegen zijn!

Heb je liever wat meer luxe? Boek dan een kamer in het Graduates Hotel. De hotelkamers hebben een volledig uitgeruste kamer en badkamer. Je slaapt per 3 of 4 personen op de kamer en beschikt over je eigen poepchique badkamer. Het hotel beschikt over een privé buitenzwembad, jacuzzi’s, een wellness en een fitness ruimte.

Grads uit 2020

Ook voor de afstudeerders van 2020 hebben we goed nieuws! Omdat ze door corona vorig jaar geen afstudeertrip hadden, krijgen ze dit jaar de kans om mee te gaan op deze feestweek!

Activity pack

Gedurende deze legendarische week organiseren wij ook enkele activiteiten

  • Boatparty: Al feestend de zon onder zien gaan op een boot in het midden van zee, wat kan je nog meer willen?
  • Paintball: Genoeg van al dat rusten en klaar voor wat meer actie? Ga paintballen en schakel je tegenstanders uit!
  • Trip naar Barcelona: Zin in wat cultuur? Barcelona is een bruisende stad met een rijke geschiedenis.
  • Bumperball: Ideaal voor wie houdt van actie op een voetbalveld, maar er zelf nooit écht goed in was.
  • Waterworld: Een namiddag genieten in het grootste waterpretpark van Spanje! Reuze glijbanen, waterkolken, golven en wildwater- zwembaden… Een echt paradijsje voor de waterratten onder jullie.

Inschrijven

Een ticket bestellen voor The Graduates kan via deze site. Het kaartje is inclusief een busreis, het verblijf, een T-shirt, toegang tot de poolparty, toegang tot de exclusief afgehuurde discotheken en optredens van verschillende artiesten zoals 5NAPBACK, Michael Amani, Omdat Het Kan Soundsystem ft. Average Rob, Yung Mavu…

'Cobra Kai'-sterren komen naar FACTS

Karen Luiken-09 januari 2022 om 15:56

Geweldig nieuws voor fans van ‘Cobra Kai’. Twee sterren uit de populaire Netflix-serie komen binnenkort naar ons land. Hawk en Tory zullen begin april te vinden zijn op FACTS!

Hawk en Tory luisteren in het echte leven naar de namen Jacob Bertrand en Peyton List. De twee acteurs bevinden zich normaal gesproken aan de andere kant van de oceaan, maar komen in de lente naar ons Belgenlandje gevlogen om FACTS bij te wonen. In de Flanders Expo Gent gaan ze op de foto met fans, delen ze handtekeningen uit, beantwoorden ze vragen en nemen ze deel aan panelsessies.

FACTS vindt plaats op zaterdag 2 en zondag 3 april. Het evenement is een plek waar films, series en games tot leven komen. Je kunt er terecht voor spelletjes, cosplay, superhelden, anime en allerlei grote fenomenen uit de popcultuur. Kaartjes koop je hier.

'Frozen' komt tot leven op ijssculpturenpark in China

Karen Luiken-30 december 2021 om 10:22

Altijd al willen weten hoe de wereld van Elsa en Anna uit ‘Frozen’ er in real life uit zou zien? Boek een ticket naar China en je komt erachter. Daar vind je een enorm ijssculpturenfestival met prachtige gebouwen, beelden en paleizen van ijs en sneeuw.

Van beelden tot hele gebouwen die uit ijs zijn gehouwen, wandelingen én verschillende activiteiten met sneeuwthema. Het is allemaal te bewonderen in Harbin, een stadje in de noordwestelijke hoek van China. Het is er kouder dan in de rest van het land en winters zijn er langer. Temperaturen dalen in de maand januari vaak tot onder de -15 graden.

Tijdens de koudste tijd van het jaar, tussen eind december en februari, wordt de stad omgetoverd tot een heus ‘Frozen’-paradijs. Bezoekers van over de hele wereld komen dan naar Harbin om een breed scala aan tentoongestelde sneeuw- en ijskunst te verkennen. Je kunt er ijsvisssen, ijshockeyen, sleeën en allerlei andere activiteiten beleven.

Dit jaar staat ‘Ice and Snow World’, zoals het festival heet, in het teken van de Olympische Winterspelen. Die starten begin februari in de Chinese hoofdstad Peking.

Ontdek meer