The Graduates, dé legendarische afstudeerreis, is back!

Karen Luiken-07 mei 2023 om 09:08

Ein-de-lijk mag het weer! Van 4-10 september trekken honderden zesdejaars naar dé place to be: Lorret de Mar. Een week zon, zee en strand om te vieren dat je bent afgestudeerd aan het middelbaar! Lorret de Mar staat bekend als één van dé uitgangssteden in Europa. De perfecte plaats dus om te genieten van heerlijke cocktails en de zotste feestjes.

Je verblijf

Vakantiegangers hebben de keuze tussen een hotel of een appartement dichtbij het strand, de uitgangsbuurt en het shoppinggedeelte! Elk appartement beschikt over een living, keuken en badkamer en zijn geschikt voor 3, 4, 5 of 6 personen. Kom je met een grotere groep vrienden? Laat het zeker even weten dan proberen we ervoor te zorgen dat de verschillende appartementen naast elkaar gelegen zijn!

Heb je liever wat meer luxe? Boek dan een kamer in het Graduates Hotel. De hotelkamers hebben een volledig uitgeruste kamer en badkamer. Je slaapt per 3 of 4 personen op de kamer en beschikt over je eigen poepchique badkamer. Het hotel beschikt over een privé buitenzwembad, jacuzzi’s, een wellness en een fitness ruimte.

Grads uit 2020

Ook voor de afstudeerders van 2020 hebben we goed nieuws! Omdat ze door corona vorig jaar geen afstudeertrip hadden, krijgen ze dit jaar de kans om mee te gaan op deze feestweek!

Activity pack

Gedurende deze legendarische week organiseren wij ook enkele activiteiten

  • Boatparty: Al feestend de zon onder zien gaan op een boot in het midden van zee, wat kan je nog meer willen?
  • Paintball: Genoeg van al dat rusten en klaar voor wat meer actie? Ga paintballen en schakel je tegenstanders uit!
  • Trip naar Barcelona: Zin in wat cultuur? Barcelona is een bruisende stad met een rijke geschiedenis.
  • Bumperball: Ideaal voor wie houdt van actie op een voetbalveld, maar er zelf nooit écht goed in was.
  • Waterworld: Een namiddag genieten in het grootste waterpretpark van Spanje! Reuze glijbanen, waterkolken, golven en wildwater- zwembaden… Een echt paradijsje voor de waterratten onder jullie.

Inschrijven

Een ticket bestellen voor The Graduates kan via deze site. Het kaartje is inclusief een busreis, het verblijf, een T-shirt, toegang tot de poolparty, toegang tot de exclusief afgehuurde discotheken en optredens van verschillende artiesten zoals 5NAPBACK, Michael Amani, Omdat Het Kan Soundsystem ft. Average Rob, Yung Mavu…

Kom donderdag 29/2 naar Après-Ski XXL in Gent!

Simon Smetryns-22 februari 2024 om 09:15

Het is bijna tijd om je skipak uit de kast te halen en je dansmoves te laten zien, want Route du Soleil en TAGMAG komen terug met de meest epische après-ski party van het jaar!

Bereid je voor op een nacht vol onvergetelijke feestschijven in de Oude Vismijn, Gent. Met DJ's Omdat Het Kan, Nina Black, Yolotanker, Breaze, Tola OG en Hide n Seek, brengen we jou terug naar de bergen van Andorra of de Franse Alpen.

Dus zet je schrap en maak je klaar voor een apres-ski avontuur dat je niet wilt missen: donderdag 29 februari '24! Info en tickets vind je HIER.

Nieuwe extra datum voor Purple Disco Machine in België

Simon Smetryns-21 februari 2024 om 12:02- Foto:

Fiona Garden

Purple Disco Machine is de gedreven performer en internationaal geprezen hitmaker die tot de top van de internationale discowereld behoort. Getuige daarvan de snelheid waarmee de tickets voor zijn concert in Ancienne Belgique een paar weken geleden over de toonbank gingen. Uitstekend nieuws voor diegene die toen naast een kaartje grepen: de Duitse producer bevestigt een nieuwe datum in België. Purple Disco Machine staat op 30 oktober op het OM podium in Luik.

De ticketverkoop start op vrijdag 23 februari om 10u via LiveNation.be. Tickets zullen 31 euro kosten (incl. reservatiekosten).

Ontdek meer