The Graduates, dé legendarische afstudeerreis, is back!

Aurelie Schelfaut-20 juli 2021 om 09:08

Ein-de-lijk mag het weer! Van 4-10 september trekken honderden zesdejaars naar dé place to be: Lorret de Mar. Een week zon, zee en strand om te vieren dat je bent afgestudeerd aan het middelbaar! Lorret de Mar staat bekend als één van dé uitgangssteden in Europa. De perfecte plaats dus om te genieten van heerlijke cocktails en de zotste feestjes.

Je verblijf

Vakantiegangers hebben de keuze tussen een hotel of een appartement dichtbij het strand, de uitgangsbuurt en het shoppinggedeelte! Elk appartement beschikt over een living, keuken en badkamer en zijn geschikt voor 3, 4, 5 of 6 personen. Kom je met een grotere groep vrienden? Laat het zeker even weten dan proberen we ervoor te zorgen dat de verschillende appartementen naast elkaar gelegen zijn!

Heb je liever wat meer luxe? Boek dan een kamer in het Graduates Hotel. De hotelkamers hebben een volledig uitgeruste kamer en badkamer. Je slaapt per 3 of 4 personen op de kamer en beschikt over je eigen poepchique badkamer. Het hotel beschikt over een privé buitenzwembad, jacuzzi’s, een wellness en een fitness ruimte.

Grads uit 2020

Ook voor de afstudeerders van 2020 hebben we goed nieuws! Omdat ze door corona vorig jaar geen afstudeertrip hadden, krijgen ze dit jaar de kans om mee te gaan op deze feestweek!

Activity pack

Gedurende deze legendarische week organiseren wij ook enkele activiteiten

  • Boatparty: Al feestend de zon onder zien gaan op een boot in het midden van zee, wat kan je nog meer willen?
  • Paintball: Genoeg van al dat rusten en klaar voor wat meer actie? Ga paintballen en schakel je tegenstanders uit!
  • Trip naar Barcelona: Zin in wat cultuur? Barcelona is een bruisende stad met een rijke geschiedenis.
  • Bumperball: Ideaal voor wie houdt van actie op een voetbalveld, maar er zelf nooit écht goed in was.
  • Waterworld: Een namiddag genieten in het grootste waterpretpark van Spanje! Reuze glijbanen, waterkolken, golven en wildwater- zwembaden… Een echt paradijsje voor de waterratten onder jullie.

Inschrijven

Een ticket bestellen voor The Graduates kan via deze site. Het kaartje is inclusief een busreis, het verblijf, een T-shirt, toegang tot de poolparty, toegang tot de exclusief afgehuurde discotheken en optredens van verschillende artiesten zoals 5NAPBACK, Michael Amani, Omdat Het Kan Soundsystem ft. Average Rob, Yung Mavu…

Vanavond kan je eindelijk terug clubben in Versuz!

Lore Ketels-17 september 2021 om 11:41

Vanaf 1 oktober mogen alle discotheken eindelijk terug open. Anderhalf jaar lang moesten ze de deuren sluiten, maar het einde is in zicht!

Maar goed nieuws voor iedereen die niet langer kan wachten, discotheek Versuz opent vanavond zijn deuren al voor één keer.

Ze mogen namelijk een testevent organiseren met 1500(!) aanwezigen! De resultaten hiervan zullen achteraf geanalyseerd worden, op deze manier kan er gewerkt worden aan een manier om alle clubs helemaal open te gooien op een veilige manier!

Heb jij vanavond nog niets te doen en heb je zin om helemaal los te gaan?
Goed nieuws want er zijn nog tickets te koop!
Om binnen te mogen moet je wel een Covid Safe Ticket kunnen voorleggen. Je moet dus minstens twee weken volledig gevaccineerd zijn, of over een herstelcertificaat beschikken. Ook een negatieve PCR-test van maximum 48 uur of negatieve sneltest die niet ouder is dan 24 uur volstaan.

Tickets kan je hier kopen!

Photo by Long Truong on Unsplash

Je kan nu slapen in het huisje van Winnie de Poeh

Karen Luiken-15 september 2021 om 13:42

Dacht je dat de leefomgeving van Winnie de Poeh alleen in een geanimeerde, fictieve wereld bestond? Niet dus. Ergens in Ashdown Forest, een bos in het Verenigd Koninkrijk, bevindt zich een hutje dat precies op het schattige huisje van de gele beer lijkt. En jij kan er slapen.

De accommodatie heeft de toepasselijke naam Bearbnb gekregen – een combinatie van het woord ‘bear’ en Airbnb. Snap je ‘m? Je kunt er met maximaal vier personen slapen in twee afzonderlijke verblijven, allebei volledig afgestemd op de vrolijke avonturen van Poeh, Knorretje, Teigetje, Iejoor en hun vrienden.

Het huisje is gebouwd met zichtbare boomtakken rond de deuropening. Ga je naar binnen en neem je een kijkje in de keukenkasten, dan vind je planken vol met honingpotten. Er is een zithoek, een eetgedeelte en er zijn verschillende bedden.

Wil je deze Airbnb boeken? Dan zal je je aan een aantal regels moeten houden. Lollifanten zijn verboden in het huis, stop geen vingers in de honingpotten en een spelletje Poeh-stokjes is verplicht. Een likseltje honing om 11.00 uur wordt sterk aangemoedigd, meerdere dutjes per dag zijn toegestaan.

Wie kans wil maken op deze fantastische ervaring, zal er snel bij moeten zijn. Het Winnie de Poeh-huisje is slechts twee nachten beschikbaar: op 24 en op 25 september. De boekingsdata gaan aanstaande maandag om 14.00 uur live. Reserveren kan hier.

1
2

Ontdek meer