The Graduates, dé legendarische afstudeerreis, is back!

Karen Luiken-07 mei 2023 om 09:08

Ein-de-lijk mag het weer! Van 4-10 september trekken honderden zesdejaars naar dé place to be: Lorret de Mar. Een week zon, zee en strand om te vieren dat je bent afgestudeerd aan het middelbaar! Lorret de Mar staat bekend als één van dé uitgangssteden in Europa. De perfecte plaats dus om te genieten van heerlijke cocktails en de zotste feestjes.

Je verblijf

Vakantiegangers hebben de keuze tussen een hotel of een appartement dichtbij het strand, de uitgangsbuurt en het shoppinggedeelte! Elk appartement beschikt over een living, keuken en badkamer en zijn geschikt voor 3, 4, 5 of 6 personen. Kom je met een grotere groep vrienden? Laat het zeker even weten dan proberen we ervoor te zorgen dat de verschillende appartementen naast elkaar gelegen zijn!

Heb je liever wat meer luxe? Boek dan een kamer in het Graduates Hotel. De hotelkamers hebben een volledig uitgeruste kamer en badkamer. Je slaapt per 3 of 4 personen op de kamer en beschikt over je eigen poepchique badkamer. Het hotel beschikt over een privé buitenzwembad, jacuzzi’s, een wellness en een fitness ruimte.

Grads uit 2020

Ook voor de afstudeerders van 2020 hebben we goed nieuws! Omdat ze door corona vorig jaar geen afstudeertrip hadden, krijgen ze dit jaar de kans om mee te gaan op deze feestweek!

Activity pack

Gedurende deze legendarische week organiseren wij ook enkele activiteiten

  • Boatparty: Al feestend de zon onder zien gaan op een boot in het midden van zee, wat kan je nog meer willen?
  • Paintball: Genoeg van al dat rusten en klaar voor wat meer actie? Ga paintballen en schakel je tegenstanders uit!
  • Trip naar Barcelona: Zin in wat cultuur? Barcelona is een bruisende stad met een rijke geschiedenis.
  • Bumperball: Ideaal voor wie houdt van actie op een voetbalveld, maar er zelf nooit écht goed in was.
  • Waterworld: Een namiddag genieten in het grootste waterpretpark van Spanje! Reuze glijbanen, waterkolken, golven en wildwater- zwembaden… Een echt paradijsje voor de waterratten onder jullie.

Inschrijven

Een ticket bestellen voor The Graduates kan via deze site. Het kaartje is inclusief een busreis, het verblijf, een T-shirt, toegang tot de poolparty, toegang tot de exclusief afgehuurde discotheken en optredens van verschillende artiesten zoals 5NAPBACK, Michael Amani, Omdat Het Kan Soundsystem ft. Average Rob, Yung Mavu…

Mumford & Sons vervangt Stromae tijdens Rock Werchter

Karen Luiken-05 juni 2023 om 16:18

Rock Werchter heeft een vervanger gevonden voor Stromae. Het plekje dat de zanger achterliet omdat hij met gezondheidsproblemen kampt, wordt opgevuld door Mumford & Sons. Dat maakt het festival bekend via social media.

“Het was bijna onmogelijk om de plek op te vullen die Stromae achterliet, maar Mumford & Sons heeft onze uitnodiging geaccepteerd”, aldus de organisatie van Rock Werchter. “We vinden het geweldig dat we ze opnieuw welkom mogen heten nadat ze hier in 2019 ook al waren. Dit wordt de eerste Europese show van de band in drie jaar tijd.”

Stromae maakte vorige maand bekend dat hij al zijn optredens moest cancelen vanwege gezondheidsproblemen. “Ik hoopte dat ik snel beter zou worden zodat ik mijn tour op kon pakken en mijn fans weer kon ontmoeten, maar helaas moet ik accepteren dat de genezing langer duurt dan verwacht”, aldus Stromae. “Ik vind het verschrikkelijk dat ik de rest van mijn tour moet cancelen. Deze beslissing was niet gemakkelijk, maar wel nodig om beter te kunnen worden.”

Dance D-Vision kondigt nieuwe artiesten aan

Karen Luiken-03 juni 2023 om 07:14

De line-up van Dance D-Vision wordt groter en groter. De organisatie van het festival heeft gisteren maar liefst elf nieuwe namen aangekondigd.

$hirak is een van de nieuwe namen die in het weekend van 4 en 5 augustus voor muziek zal zorgen tijdens Dance D-Vision. Hij wordt op het affiche vergezeld door Blushxblush, Cherry Moon Trax, DJ Licious, Gladde paling, Jorden Dux, Manuals, Michiel Cnudde, Omdat Het Kan & Average Rob, Sven Lanvin en Zof. Eerder werden Jebroer, Michael Amani, Natte Visstick, Regi, Pauline en Ronny Retro al aangekondigd.

TAGMAG zal een van de stages van Dance D-Vision hosten. Verder is er dit jaar voor het eerst ook een camping bij het festival. Deze bevindt zich aan de Zwembadstraat in Zottegem, vlakbij het festivalterrein.

Alle info en tickets vind je hier.

Ontdek meer