The Graduates, dé legendarische afstudeerreis, is back!

Karen Luiken-07 mei 2023 om 09:08

Ein-de-lijk mag het weer! Van 4-10 september trekken honderden zesdejaars naar dé place to be: Lorret de Mar. Een week zon, zee en strand om te vieren dat je bent afgestudeerd aan het middelbaar! Lorret de Mar staat bekend als één van dé uitgangssteden in Europa. De perfecte plaats dus om te genieten van heerlijke cocktails en de zotste feestjes.

Je verblijf

Vakantiegangers hebben de keuze tussen een hotel of een appartement dichtbij het strand, de uitgangsbuurt en het shoppinggedeelte! Elk appartement beschikt over een living, keuken en badkamer en zijn geschikt voor 3, 4, 5 of 6 personen. Kom je met een grotere groep vrienden? Laat het zeker even weten dan proberen we ervoor te zorgen dat de verschillende appartementen naast elkaar gelegen zijn!

Heb je liever wat meer luxe? Boek dan een kamer in het Graduates Hotel. De hotelkamers hebben een volledig uitgeruste kamer en badkamer. Je slaapt per 3 of 4 personen op de kamer en beschikt over je eigen poepchique badkamer. Het hotel beschikt over een privé buitenzwembad, jacuzzi’s, een wellness en een fitness ruimte.

Grads uit 2020

Ook voor de afstudeerders van 2020 hebben we goed nieuws! Omdat ze door corona vorig jaar geen afstudeertrip hadden, krijgen ze dit jaar de kans om mee te gaan op deze feestweek!

Activity pack

Gedurende deze legendarische week organiseren wij ook enkele activiteiten

  • Boatparty: Al feestend de zon onder zien gaan op een boot in het midden van zee, wat kan je nog meer willen?
  • Paintball: Genoeg van al dat rusten en klaar voor wat meer actie? Ga paintballen en schakel je tegenstanders uit!
  • Trip naar Barcelona: Zin in wat cultuur? Barcelona is een bruisende stad met een rijke geschiedenis.
  • Bumperball: Ideaal voor wie houdt van actie op een voetbalveld, maar er zelf nooit écht goed in was.
  • Waterworld: Een namiddag genieten in het grootste waterpretpark van Spanje! Reuze glijbanen, waterkolken, golven en wildwater- zwembaden… Een echt paradijsje voor de waterratten onder jullie.

Inschrijven

Een ticket bestellen voor The Graduates kan via deze site. Het kaartje is inclusief een busreis, het verblijf, een T-shirt, toegang tot de poolparty, toegang tot de exclusief afgehuurde discotheken en optredens van verschillende artiesten zoals 5NAPBACK, Michael Amani, Omdat Het Kan Soundsystem ft. Average Rob, Yung Mavu…

Reinier Zonneveld kondigt eigen festival aan

Chelsy Vanlerberghe-28 maart 2024 om 16:23

Primeur in de muziekwereld! Reinier Zonneveld zal op 17 augustus voor het eerst live back2back optreden met zijn zelf-getrainde AI Computer. Dat doet hij tijdens zijn gloednieuw eigen festival: R² Festival. Het wordt de eerste keer dat een mens en een computer live een b2b set draaien. Het wordt een groot spektakel, zoals alleen Reinier (en nu ook zijn computer) dat kan. Karren maar!

De Nederlandse DJ heeft jarenlang aan een AI-model gewerkt dat alle traditionele grenzen doorbreekt en zijn legendarische live-optredens naar ongekende hoogten tilt. Dit AI-model is specifiek ontworpen om tijdens live shows spontaan tracks te creëren, waarbij het gebruik maakt van loops, samples en andere live-elementen die perfect in harmonie zijn met Reiniers improvisaties op het podium.

Naast de Mainstage, waar Zonneveld zijn zelf-getrainde R² AI-model zal debuteren, worden op het festival ook zeven verschillende podia gehost door namen als Kompass, Amnesia Pyramid, Marktkantine, STOOR, Filth On Acid en Unreal. Het vernieuwende festival vindt plaats op 17 augustus in Spaarnwoude, dichtbij Amsterdam.

"Vorig jaar brak ik het Guinness World Record voor het langste live elektronische muziekoptreden tijdens mijn Karren Maar Festival. Dit jaar gaan we met R² nog een stap verder," aldus Reinier. "Het draait niet alleen om het spelen van muziek; het gaat om het creëren van een ervaring die alles overtreft."

Pre-registreren voor tickets kan hier.

Sziget dropt nieuwe namen: Halsey, RAYE, Janelle Monáe, en meer!

Chelsy Vanlerberghe-27 maart 2024 om 09:38

Ruim vier maanden voordat het Óbuda-eiland in Boedapest weer wordt omgetoverd tot The Island Of Freedom, dropt Sziget Festival een lading nieuwe namen. Halsey en Liam Gallagher staan naast Fred again.., Martin Garrix, Sam Smith en Stormzy als headliners op het festival. Ook Janelle Monáe, RAYE, Tom Odell, Editors en Skrillex prijken op de affiche.

Sziget vindt dit jaar plaats van 7 tot en met 12 augustus 2024. Het Hongaarse festival is één van de grootste festivals van Europa.Jaarlijks reizen bezoekers vanuit heel de wereld richting Boedapest. Er zijn honderden artiesten te zien, van grote acts tot nieuw talent. Er staat ook heel wat talent van eigen bodem op de affiche: eerder werd al bekendgemaakt dat onder meer Joost, Warhaus, Pip Blom en Goldband op Sziget staan, nu zijn Job Jobse, Tinlicker (live) en KI/KI aan dat lijstje toegevoegd.

De organisatie kondigt in totaal 40 nieuwe namen aan, waaronder het elektronische duo Modeselektor, het Deense popicoon MØ, de Amerikaanse pionier Skrillex en de Britse singer-songwriter Tom Odell. Andere nieuwe toevoegingen zijn onder meer Editors, Franc Moody, Neil Frances, Sven Väth en LANY.

Full Festival Passes, 3-Day Passes én nu ook dagtickets zijn hier te koop. Er zijn voor het eerst speciale Under 21 tickets: een speciaal tarief voor festivalgangers van 21 jaar en jonger.

Ontdek meer