Wéér een record voor 'Barbie'

Karen Luiken-27 augustus 2023 om 07:38

‘Barbie’ overtreft alle verwachtingen. De film heeft al verschillende records verbroken en heeft nu wéér een nieuwe mijlpaal te pakken. Sinds donderdag is het de succesvolste film die dit jaar in de Amerikaanse bioscopen is verschenen.

Tot een paar dagen geleden stond ‘The Super Mario Bros. Movie’ nog op de eerste plaats, maar die is nu ingehaald door ‘Barbie’. De film met Margot Robbie en Ryan Gosling in de hoofdrol heeft in Amerika 575 miljoen dollar opgehaald. En dat is volgens The Hollywood Reporter goed voor een record.

Wereldwijd staat ‘The Super Mario Bros. Movie’ nog wel op de koppositie met een opbrengst van 1,35 miljard dollar. Maar aangezien de teller van ‘Barbie’ nu al op 1,3 miljard staat en de film nog steeds in de bioscoop draait, is de kans groot dat er ook hier een record verbroken gaat worden.

'De Mol': deze fragmenten mag je niet gemist hebben

Karen Luiken-22 april 2024 om 07:44

En wéér een aflevering van 'De Mol' zit erop. Er kwam heel wat voorbij: van mamabezoek tot een belangrijke vraag en van bijzonder gedrag tot een nieuwe afvaller. Dit mag je niet gemist hebben.

Mama's stellen belangrijke vraag aan hun kinderen
Nu de kandidaten herenigd zijn met hun mama's in Sicilië, kon de gekende vraag niet ontbreken. Is hun kind de mol?

De eerste reactie van de afvaller
Hoe heeft de vijfde afvaller van 'De Mol' het avontuur beleefd? Dit is de allereerste reactie na de exit.

Deze nieuwe serie van Netflix wil je zien

Karen Luiken-22 april 2024 om 07:36

Netflix heeft een nieuw pareltje in de aanbieding dat absoluut op je watch-list mag. Sinds kort is op de streamingsdienst ‘Anthracite’ te zien, een thriller met een spannend verhaal.

‘Anthracite’ gaat over een oude moordzaak die wordt heropend wanneer een journalist verdwijnt. Online speurwerk leidt naar zijn dochter naar een bergplaatsje dat wordt geheerst door een geheimzinnige sekte. Eenmaal daar gebeuren er niet alleen vreemde, maar ook gevaarlijke dingen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Hatik, Noémie Schmidt en Camille Lou. Verder is er ook een rol weggelegd voor de Belgische Nicolas Godart.

Ontdek meer