Liam Payne stelt tour uit wegens gezondheid

Karen Luiken-26 augustus 2023 om 07:16

Liam Payne heeft slecht nieuws voor zijn fans. De zanger zou in september eigenlijk starten aan zijn Zuid-Amerikaanse tournee, maar moet dat plan uitstellen omdat hij met een ernstige nierinfectie kampt. Dat laat hij weten in een video op Instagram.

“Het is met pijn in mijn hart dat ik jullie moet vertellen dat we geen andere keuze hebben dan mijn aanstaande tournee door Zuid-Amerika uit te stellen”, aldus Liam. “De afgelopen week heb ik in het ziekenhuis gelegen met een ernstige nierinfectie, iets wat ik niemand toewens. De dokters zeggen dat ik nu moet rusten en herstellen.”

Liam zegt dat hij het jammer vindt dat hij zijn fans nu niet kan zien. “We werken eraan om de tour zo snel mogelijk opnieuw te plannen”, belooft hij.

Sabrina Carpenter dolenthousiast: "Adele denkt aan me in bed"

Chelsy Vanlerberghe-21 mei 2024 om 11:05

Adele is fan van Sabrina Carpenter! Dat zei ze tijdens een concert in Las Vegas. Sabrina Carpenter is op haar beurt dan weer geflatteerd door het compliment.

Tijdens haar show gaf Adele een shout-out naar Sabrina's nieuwste single 'Espresso'. "Toen ik gisterenavond naar bed ging was het al heel laat. Ik betrapte mezelf erop dat ik zong: "I'm working late, cause I'm a singer", dat liedje van Sabrina Carpenter. Dat nummer is echt my jam", klonk het.

Sabrina Carpenter deelde het bericht op X en schreef: "Het enige dat ik las was dat Adele aan mij denkt in bed<3"

Camila Cabello werd op déze leeftijd ontmaagd

Karen Luiken-21 mei 2024 om 09:17

Camila Cabello heeft een boekje opengedaan over haar ontmaagding. In de ‘Armchair Expert’-podcast vertelt ze dat ze twintig jaar oud was toen het gebeurde. Ze zat toen in een relatie met Matthew Hussey.

Camila en Matthew leerden elkaar in 2018 kennen. “Het was mijn eerste relatie”, vertelt Camila, die destijds twintig jaar oud was. “Het was ook de eerste keer dat ik seks had. De eerste keer liefde bedrijven, want dat is wat het was. Het was prachtig.”

De zangeres omschrijft haar ex ‘als een geweldig persoon’. “Het was de perfecte eerste relatie. Hij heeft mijn wereld echt vergroot.”

Maar hoe fantastisch ze Matthew ook vond, in juni 2019 beëindigden de twee hun romance, slechts enkele dagen voordat Camila de muziekvideo van ‘Señorita’ uitbracht met Shawn Mendes. Een paar weken later werd ze hand in hand gespot met Shawn. Niet veel later bleken ze een relatie te hebben.

Camila's ex Matthew is inmiddels getrouwd met Audrey Le Strat.

Ontdek meer