CAMILLE brengt vandaag haar derde album uit!

Simon Smetryns-25 augustus 2023 om 08:33

CAMILLE is een van de populairste artiesten van het moment met haar hits zoals 'Vuurwerk', 'Diamant', 'Geen Tranen Meer Over' en 'In De Regen'. Haar debuutalbum 'Vuurwerk' en tweede album 'SOS' bereikten binnen een week nummer 1 in de Album Ultratop Charts. 'SOS' staat al een jaar in de top 10, met bijna 40 miljoen streams en dubbel platina.

Vandaag, 25 augustus, lanceert de zangeres haar derde album 'Magie' met 12 nummers, inclusief de nieuwe single 'Magie'. De videoclip komt vandaag om 17u00 op haar YouTubekanaal.

Het nieuwe album kan je beluisteren via deze link.

Sabrina Carpenter dolenthousiast: "Adele denkt aan me in bed"

Chelsy Vanlerberghe-21 mei 2024 om 11:05

Adele is fan van Sabrina Carpenter! Dat zei ze tijdens een concert in Las Vegas. Sabrina Carpenter is op haar beurt dan weer geflatteerd door het compliment.

Tijdens haar show gaf Adele een shout-out naar Sabrina's nieuwste single 'Espresso'. "Toen ik gisterenavond naar bed ging was het al heel laat. Ik betrapte mezelf erop dat ik zong: "I'm working late, cause I'm a singer", dat liedje van Sabrina Carpenter. Dat nummer is echt my jam", klonk het.

Sabrina Carpenter deelde het bericht op X en schreef: "Het enige dat ik las was dat Adele aan mij denkt in bed<3"

Dit is Travis Kelce's favoriete Taylor Swift nummer

Chelsy Vanlerberghe-21 mei 2024 om 07:56

Is er een grotere Swiftie dan Travis Kelce? De NFL-ster onthulde tijdens zijn festival, Kelce Jam, zijn drie favoriete nummers uit het repertoire van zijn famous girlfriend Taylor Swift.

Op de tweede en derde plaats staan de nummers 'The Alchemy' en 'So High School'. . Geen verrassende keuze, aangezien er wordt gespeculeerd dat die nummers over hem gaan. Toch kunnen deze twee nummers niet tippen aan zijn all time fave: 'Blank Space'.

Ontdek meer