Dit enorme bedrag kreeg Kim Catrall voor één scène in 'And Just Like That'

Karen Luiken-25 augustus 2023 om 07:16

Ze heeft lang op zich laten wachten, maar Samantha Jones maakt nu dan eindelijk haar opwachting in de laatste aflevering van het tweede seizoen van ‘And Just Like That’. Kim Catrall, de actrice die het personage speelt, is welgeteld één minuut te zien. Maar daar kreeg ze wel een fors bedrag voor...

In de seizoensfinale van de ‘Sex and the City’ spin-off is te zien hoe Samantha met Carrie belt. De actrices zijn in het echte leven niet bepaald vriendinnen van elkaar, maar daar is op het scherm niets van te zien. De twee voeren een telefoongesprek en daar is Kim flink voor betaald. Ze zou maar liefst 1,2 miljoen dollar hebben gekregen voor die ene korte scène, die volgens RTL Boulevard in de parkeergarage van de set van ‘And Just Like That’ is opgenomen. Op een middag dat er verder niemand aanwezig was...

Opnames tweede seizoen 'The Last of Us' starten in februari

Karen Luiken-02 december 2023 om 17:03

Het aftellen naar het tweede seizoen van ‘The Last of Us’ kan officieel beginnen nu we eindelijk weten wanneer de opnames van start gaan. Variety meldt dat de camera’s in februari beginnen met draaien.

Televisiezender HBO bevestigde volgens Amerikaanse media eerder al dat de opnames begin 2024 zouden starten, maar een precieze datum ontbrak nog. Daar is met dit nieuws verandering in gekomen.

Toch geeft dat nog geen zekerheid over wanneer het tweede seizoen in première gaat. Hoofdrolspeelster Bella Ramsey zei begin dit jaar dat fans in ieder geval tot eind 2024 moeten wachten, maar dat was nog voor de grote Hollywood-staking waarbij heel veel schrijvers hun werk stillegden. Inmiddels wordt het tweede seizoen niet voor 2025 verwacht.

Zien: trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'

Karen Luiken-01 december 2023 om 11:18

Het aftellen is begonnen. Naar kers (uiteraard) maar eerst naar de datum van 20 december. Dan verschijnt namelijk de film 'Bon Bini Bangkok Nights' op het witte doek!

Wanneer Judeska en Ping Ping een lening afsluiten bij de malafide Aziatische zakenmagnaat Lo Pei Chan om hun fastfoodketen F.C. Kip uit te breiden - en ze de kleine lettertjes niet lezen - raken ze alles kwijt waar ze zo hard voor hebben gewerkt. Ze traceren Lo Pei in het exotische Bangkok waar hij een zwaarbewaakte villa bezit. Daar beramen ze met het hele team van F.C. Kip een gewaagd en levensgevaarlijk plan om terug te stelen wat hen is afgepakt. De heist loopt natuurlijk heel anders dan gepland, wat hachelijke maar ook zeer komische avonturen oplevert. Racende tuktuks op het Thaise platteland, adembenemende martial-arts op de Chatuchak markt en wilde vuurgevechten op Khao San Road.

Klaar voor een klein voorproefje? Bekijk hieronder de nieuwe trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'.

Ontdek meer