Man duizenden keren gebeld nadat nummer in 'Squid Game' verschijnt

Karen Luiken-30 september 2021 om 04:34

Een Koreaanse man heeft duizenden telefoontjes ontvangen nadat zijn nummer in de razend populaire Netflix-serie ‘Squid Game’ verscheen. Dat melden verschillende media.

‘Squid Game’ is een fictieve dramaserie waarin deelnemers in een mysterieus spel strijden voor een grote geldprijs. Het is een afvalrace die een flink spaarcentje op kan leveren, maar die ook veel levens kost. Want wie verliest, gaat dood.

In de eerste aflevering van de reeks wordt een visitekaartje getoond met daarop een achtcijferig nummer. Een nummer dat echt blijkt te bestaan en van een man uit Zuid-Korea is. Hij beweert sinds de komst van de show zo’n 4000 telefoontjes per dag te ontvangen. Veelal van kinderen die ook aan het spel mee willen doen en niet weten dat het om een fictieve game gaat.

Nu denk je vast: waarom wijzigt de man zijn nummer niet gewoon? Dat is volgens hem niet mogelijk omdat hij het al tien jaar gebruikt en het is gekoppeld aan zijn bedrijf.

Vijfde seizoen 'Cobra Kai' heeft een trailer

Karen Luiken-17 augustus 2022 om 06:33

Goed nieuws voor fans van ‘Cobra Kai’. Nog geen week nadat Netflix de eerste beelden van het vijfde seizoen deelde, wordt er nu een gloednieuwe trailer gedropt. En wij hebben de beelden!

Het nieuwe seizoen is vanaf 9 september te zien bij Netflix. Vanaf dan komen we er eindelijk achter hoe de gebeurtenissen uit het vierde seizoen verdergaan. Zo gaan Johnny en Robby na de schokkende resultaten uit het All Valley-karatetoernooi op zoek naar Miguel, die de bus richting Mexico heeft genomen. En moet Daniel LaRusso ondertussen een oude vriend om hulp vragen.

Veel oude gezichten keren terug in het vijfde seizoen, maar er zal ook ruimte zijn voor nieuwe castleden.

'Look Both Ways' met Lili Reinhart vanaf morgen te zien

Karen Luiken-16 augustus 2022 om 05:01

Netflix zet woensdag ‘Look Both Ways’ online, een romantische comedy met ‘Riverdale’-ster Lili Reinhart in de hoofdrol.

De film gaat over Natalie, wiens leven uiteenspat na een wild avontuurtje met een vriend. Vanaf het moment dat ze een zwangerschapstest doet, splitst de werkelijkheid zich op in tweeën. Aan de ene kant zien we hoe Natalies leven eruitziet als de zwangerschapstest postief blijkt, in het andere verhaal is de test negatief en vertrekt ze naar Los Angeles voor haar werk.

Naast Lili Reinhart spelen ook Danny Ramirez en David Corenswet een rol in 'Look Both Ways'. Bekijk hier alvast de trailer:

Ontdek meer