Meisje (6) dood na val uit attractie

Karen Luiken-30 september 2021 om 04:28

Een ritje in een attractie is een 6-jarig meisje eerder deze maand fataal geworden. Het jonge slachtoffer stapte samen met haar familie in de ‘Haunted Mine Drop’ in het Glenwood Caverns Adventure Park in Colorado en viel daar niet veel later uit. Ze overleefde dat niet, meldt CNN.

De ‘Haunted Mine Drop’ is een attractie die een vrije val van tientallen meters maakt. Er kunnen zes passagiers in, die allemaal vast horen te zitten met twee veiligheidsgordels. Maar het 6-jarige meisje zou de riemen niet om hebben gehad. In plaats daarvan zat ze er bovenop.

Twee medewerkers die nog niet zo lang in het park werkten, hebben niet gezien dat het meisje niet goed vastzat. Ze wilden de attractie aanzetten, kregen toen nog een waarschuwing dat er iets niet klopte, maar gingen vervolgens toch door. Met alle gevolgen van dien. Het meisje viel eruit en lag levenloos onderaan de schacht van de attractie.

Bekende Spaanse schrijfster blijkt...drie mannen te zijn!

Samuel Wornoo-20 oktober 2021 om 13:41

Verrassend nieuws uit Spanje. Een zeer bekende schrijfster, die schuil ging achter het pseudoniem Carmen Mola, werd daar ontmaskerd als zijnde drie mannen.

De onthulling kwam nadat "Carmen Mola", die meer dan 400 000 boeken heeft verkocht, de prestigieuze Planeta literatuurprijs in ontvangst mocht nemen. Toen de winnaar van de prijs van € 1 000 000 werd afgeroepen kwamen drie bekende Spaanse schrijvers, Agustín Martínez, Jorge Díaz en Antonio Mercero, naar voren.

Het was algemeen geweten dat de naam Carmen Mola een pseudoniem was, maar de website van de schrijfster profileerde haar als een 40-jarige alleenstaande moeder van drie, die universiteitsprofessor was. In werkelijkheid was het pseudoniem dus een dekmantel voor drie succesvolle mannelijke schrijvers. Naar eigen zeggen wisten de schrijvers niet dat de boeken van Carmen zo populair zouden worden, en was het toen al te laat om nog iets te veranderen aan het pseudoniem. Benieuwd hoe vrouwenorganisaties hierop zullen reageren...

Man klaagt Gwyneth Paltrow aan wegens geëxplodeerde vaginakaars

Karen Luiken-19 oktober 2021 om 08:00

Gwyneth Paltrow wordt aangeklaagd vanwege haar vaginakaars. Het product, dat ze een tijdje geleden op de markt bracht en waarvan ze beweert dat het naar haar vajayay ruikt, zou ontploft zijn. Dat meldt TMZ.

De zaak wordt aangespannen door de Texaanse man Colby Watson. Hij kocht de kaars in januari via het wereldwijde web. Toen hij het ding een paar weken later voor het eerst aanstak, zou het ding na een uur of drie geëxplodeerd zijn. Er kwamen hoge vlammen uit en de kamer stond vol met rook.

De man waarschuwt dat de kaars aanzienlijke verwondingen kan veroorzaken wanneer deze ontploft. Hoewel de kaars – die volgens hem gevaarlijk is – gepaard gaat met een bijsluiter waarop staat dat je het product niet langer dan twee uur moet laten branden, vindt hij dat de waarschuwing niet voldoende is.

Er zit volgens de man niets anders op dan het bedrijf van Gwyneth Paltrow aan te klagen. Hij eist een schadevergoeding van meer dan 5 miljoen dollar.

Ontdek meer