‘Squid Game’ stoot ‘La Casa de Papel’ van de troon!

Dieter Blarinckx-30 september 2021 om 07:21

De gloednieuwe Netflix-serie ’Squid Game’ is momenteel the talk of the town. Hij is zelfs zó populair, dat hij nu ook officieel populairder is dan ‘La Casa de Papel’.

De bloederige serie ‘Squid Game’ staat bijna in alle landen op 1 in de top 10 van Netflix. Het is nu al de best bekeken en meest populaire niet-Engelstalige serie op Netflix. Dat maakte het team zelf bekend aan de pers.

‘Squid game’ vertelt het verhaal van een dodelijke en gruwelijke afvallingsrace. Een spel op leven en dood, dat zich afspeelt op een beklemmende en bijzonder trage manier.

Check de trailer hieronder:

Vijfde seizoen 'Cobra Kai' heeft een trailer

Karen Luiken-17 augustus 2022 om 06:33

Goed nieuws voor fans van ‘Cobra Kai’. Nog geen week nadat Netflix de eerste beelden van het vijfde seizoen deelde, wordt er nu een gloednieuwe trailer gedropt. En wij hebben de beelden!

Het nieuwe seizoen is vanaf 9 september te zien bij Netflix. Vanaf dan komen we er eindelijk achter hoe de gebeurtenissen uit het vierde seizoen verdergaan. Zo gaan Johnny en Robby na de schokkende resultaten uit het All Valley-karatetoernooi op zoek naar Miguel, die de bus richting Mexico heeft genomen. En moet Daniel LaRusso ondertussen een oude vriend om hulp vragen.

Veel oude gezichten keren terug in het vijfde seizoen, maar er zal ook ruimte zijn voor nieuwe castleden.

Waarschijnlijk geen nieuwe personages in vijfde seizoen 'Stranger Things'

Karen Luiken-15 augustus 2022 om 06:50

Het vijfde (en laatste) seizoen van ‘Stranger Things’ zal waarschijnlijk geen nieuwe personages bevatten bevatten. De makers van de show willen zich bij de aankomende afleveringen richten op de originele cast. Dat hebben Matt en Ross Duffer laten weten in een gesprek met IndieWire.

In het vierde seizoen maakten we kennis met verschillende (toen nog) onbekende gezichten. We leerden Eddie The Freak kennen, die uitgroeide tot een grote fan favorite, en andere personages zoals Argyle, Chrissy en Dimitri.

Allemaal werden ze goed ontvangen, maar toch hebben de broers Matt en Ross Duffer nu besloten om het in het vijfde seizoen bij de originele cast te houden. “We willen ons focussen op de oorspronkelijke personages”, zo klinkt het. “We hebben een geweldige cast en als we een nieuw personage toevoegen, neemt dat tijd in beslag van andere acteurs. We zijn daarom heel erg voorzichtig met wie we introduceren.”

Ontdek meer