Cast nieuwe 'Wonka'-film bekendgemaakt!

Dieter Blarinckx-30 september 2021 om 07:08

Timothée Chalamet, de Frans-Amerikaanse acteur die momenteel te zien is in 'Dune', zal binnenkort de hoofdrol spelen in de nieuwste verfilming van Roald Dahls boek 'Charlie and the Chocolate Factory'. De nieuwe film zal de titel 'Wonka' dragen en zal inzoomen op de beginjaren van de excentrieke chocolademaker.

Buiten Chalamet was er nog bitter weinig bekend over de rolverdeling, tot gisterenavond. Warner maakte immers bekend dat ze voor de nieuwe verfilming ook andere grote namen wisten te strikken. Zo zullen ook Rowan Atkinson, Sally Hawkins en Olivia Colman te zien zijn in de prent. Welke rollen zij net zullen spelen, is helaas nog niet bekend.

De productie van 'Wonka' zal spoedig starten, maar wanneer we 'm net in de bioscoop mogen verwachten, is helaas nog niet bekend.

Kes Bakker met de cast van 'De Slag Om De Schelde' (nu op Netflix)

Simon Smetryns-17 oktober 2021 om 11:27

'De Slag Om De Schelde' is nu te zien op Netflix. Kes Bakker sprak de jonge cast in Antwerpen.

Zien: nieuwe trailer ‘The Batman’

Dieter Blarinckx-17 oktober 2021 om 10:43

Gisteren werd tijdens het FanDome-event van DC een nieuwe trailer gedropt van ‘The Batman’! In deze nieuwe verfilming van de iconische superheld, kruipt niemand minder dan Robert Pattinson in de huid van de Batman.

Het verhaal speelt zich af in 'year two'. In de comics van DC is dat het tweede jaar waarin Batman actief is als gemaskerde superheld, die druk bezig is met het beschermen van de bewoners van Gotham City. Bruce Wayne heeft wel al het vertrouwen van de bewoners van Gotham City, maar moet nog altijd wennen aan het vechten tegen superschurken.

De langverwachte film zal vanaf maart te zien zijn in de bioscoop. Maar dat is nog niet alles, naast de film heeft Warner Bros ook twee spin-off series aangekondigd, die later te streamen zullen zijn via HBO Max.

Check hieronder de trailer:

Ontdek meer