Tomorrowland is beste festival ter wereld

Karen Luiken-24 augustus 2023 om 07:30

Tomorrowland is door het blad DJ Mag verkozen tot het beste festival ter wereld. En dat is niet voor het eerst. Het evenement staat al voor de derde keer op rij op de eerste plek.

In 2019 won Tomorowland de titel van beste festival ter wereld voor de eerste keer. In de twee jaar die volgden vonden er vanwege de coronacrisis geen stemmingen plaats, maar in 2022 pakte Tomorrowland de winst opnieuw. En nu dus weer.

Tomorrowland-oprichters Manu en Michiel Beers zijn blij met de overwinning. “We zijn heel erg blij om opnieuw deze erkenning van het publiek, de festivalgangers, de DJ Mag-lezers te mogen ontvangen”, zeggen ze volgens HLN. “We kijken al uit naar de twintigste verjaardag volgend jaar, maar nu maken we ons klaar voor de terugkomst naar Brazilië binnen enkele weken.”

De editie in Brazilië vindt plaats van 12 tot en met 14 oktober.

Student Kick Off onthult line-up!

Simon Smetryns-30 augustus 2023 om 16:30- Foto:

Louis Imschoot

Op 27 september 2023, tijdens de eerste woensdag van het academiejaar, wordt de 17e editie van de Student Kick-Off gehouden op het Sint-Pietersplein. Dit ééndaagse welkomstfestival, georganiseerd door en voor studenten van Gent, staat bekend als het grootste studentenevenement van België.

De eerste headliner wordt niemand minder dan Pommelien Thijs. Haar hits 'Erop Of Eronder' en 'Ongewoon' zullen zeker luidkeels worden meegezongen. De tweede headline-act is Omdat Het Kan & Average Rob. Dit populaire duo heeft deze zomer het publiek gek gemaakt op o.a. Tomorrowland en Pukkelpop.

Naast deze headliners kunnen de Gentse studenten ook genieten van andere DJ's en artiesten, waaronder Paul Sinha, Michael Amani, Chibi Ichigo, Yung Mavu, Laura Omloop, Dave & Danny, Unregular en de twee winnaars van de Student Rock Rally: Webstek en Ventus.

Net zoals vorig jaar zal ook TAGMAG x Peterman erbij zijn, maar meer nieuws daarover volgt later.

Het belooft een fantastische start van het academiejaar te worden!

KAMPING KITSCH CLUB!

Simon Smetryns-24 augustus 2023 om 14:56

Hét gekste en geilste verkleedfeestje van het jaar is nog steeds Kamping Kitsch Club in Kortrijk. Ook dit jaar waren we erbij. Geniet mee!

Ontdek meer