'Once Upon a Time'-sterren komen naar Heroes Comic Con

Karen Luiken-23 augustus 2023 om 14:05

De gastenlijst van de Heroes Comic Con in Brussels Expo wordt steeds interessanter. Na een aantal eerdere aankondigingen maakt de organisatie van het evenement nu bekend dat ‘Once Upon a Time’-sterren Rebecca Mader, Lana Parrilla en Tom Ellis naar de tweede editie van het popcultuurfestival komen. Heroes Comic Con vindt plaats in het weekend van 23 en 24 september.

Rebecca Mader kun je kennen als The Wicked Witch of the West uit ‘Once Upon a Time’, maar ze had daarnaast ook rollen in ‘Lost’, ‘Iron Man 3’, ‘Hitch’ en ‘The Devil Wears Prada’. Ze zal tijdens Heroes Comic Con op zondag 24 september beschikbaar zijn voor fotoshoots, selfies, handtekeningen en Q&A-shows. Haar collega’s Lana Parrilla en Tom Ellis zijn zowel op zaterdag 23 als op zondag 24 september aanwezig.

Andere sterren die eerder al werden aangekondigd, zijn Gwendoline Christie (bekend van Wednesday en Game of Thrones), Warwick Davis (bekend van Harry Potter en Star Wars) en Carolina Ravassa (stemactrice van Overwatch). Warwick en Carolina zijn het hele weekend van de partij, Gwendoline alleen op zaterdag.

Kaartjes voor Heroes Comic Con zijn via deze link verkrijgbaar. Wie een ticket koopt kan ook gratis Made in Asia betreden, dat op hetzelfde moment en op dezelfde locatie plaatsvindt.

‘Vampire Diaries’-acteur komt naar Heroes Comic Con in België

Karen Luiken-27 mei 2024 om 14:00

De organisatie van Heroes Comic Con heeft een populair gezicht weten te strikken voor de aankomende editie van het evenement. Niemand minder dan ‘The Vampire Diaries’-acteur Ian Somerhalder komt op 19 en 20 oktober naar Brussels Expo.

Ian staat vooral bekend om zijn rol in Damon Salvatore in ‘The Vampire Diaries’, maar had daarnaast ook rollen in de series ‘V Wars’, ‘Lost’, ‘Smallville’, ‘Young Americans’ en ‘Tell Me You Love Me’. Ook was hij te zien in de films ‘The Rules of Attraction’, ‘The Tournament’, ‘The Anomaly’ en ‘How to Make Love to a Woman’.

Fans die de acteur altijd al een keertje in het echt hebben willen zien, krijgen daar in het weekend van 19 en 20 oktober de tijd voor. Dan is Ian aanwezig bij het popcultuurfestival van Heroes Comic Can in Brussels Expo. Hij is beschikbaar voor fotoshoots, signeersessies, panels en meet & greets.

Taylor Swift voegt extra openingsacts toe aan 'Eras Tour'

Chelsy Vanlerberghe-27 mei 2024 om 12:35

Taylor Swift heeft een verrassing voor Swifties die naar 'The Eras Tour'-show gaan in Londen. De zangeres voegt extra openingacts toe die, samen met Paramore, het publiek zullen opwarmen voordat de Amerikaanse popster zelf het podium betreedt.

"Ik heb net ontdekt dat Fortnight nummer één staat op de Britse hitlijst. Jullie zijn geweldig en ik kan niet wachten om jullie zo snel te zien", schrijft ze in een Instagramstory. "Ik dacht dat dit een leuk moment zou zijn om de eerste groep openingsacts aan te kondigen die ik aan de Londense shows zal toevoegen. Zij zullen voor Paramore optreden. Ik heb artiesten gekozen wiens muziek ik graag luister en die een extra boost zullen geven aan onze shows in Wembley."

Paramore was al eerder aangekondigd als openingsact voor de hele Europese tournee. Nu worden ook Mette, Griff en Benson Boone toegevoegd aan de affiche van 'The Eras Tour'. Voorlopig gaat het enkel om de shows die in augustus plaatsvinden in de Engelse hoofdstad.

Ontdek meer