'Once Upon a Time'-sterren komen naar Heroes Comic Con

Karen Luiken-23 augustus 2023 om 14:05

De gastenlijst van de Heroes Comic Con in Brussels Expo wordt steeds interessanter. Na een aantal eerdere aankondigingen maakt de organisatie van het evenement nu bekend dat ‘Once Upon a Time’-sterren Rebecca Mader, Lana Parrilla en Tom Ellis naar de tweede editie van het popcultuurfestival komen. Heroes Comic Con vindt plaats in het weekend van 23 en 24 september.

Rebecca Mader kun je kennen als The Wicked Witch of the West uit ‘Once Upon a Time’, maar ze had daarnaast ook rollen in ‘Lost’, ‘Iron Man 3’, ‘Hitch’ en ‘The Devil Wears Prada’. Ze zal tijdens Heroes Comic Con op zondag 24 september beschikbaar zijn voor fotoshoots, selfies, handtekeningen en Q&A-shows. Haar collega’s Lana Parrilla en Tom Ellis zijn zowel op zaterdag 23 als op zondag 24 september aanwezig.

Andere sterren die eerder al werden aangekondigd, zijn Gwendoline Christie (bekend van Wednesday en Game of Thrones), Warwick Davis (bekend van Harry Potter en Star Wars) en Carolina Ravassa (stemactrice van Overwatch). Warwick en Carolina zijn het hele weekend van de partij, Gwendoline alleen op zaterdag.

Kaartjes voor Heroes Comic Con zijn via deze link verkrijgbaar. Wie een ticket koopt kan ook gratis Made in Asia betreden, dat op hetzelfde moment en op dezelfde locatie plaatsvindt.

FACTS brengt superster James McAvoy naar België

Karen Luiken-25 september 2023 om 14:00

James McAvoy is volgende maand in ons land te vinden. De wereldberoemde acteur is gestrikt voor de Belgische comic con FACTS.

Het evenement vindt op zaterdag 21 en zondag 22 plaats in de Flanders Expo in Gent. James McAvoy komt op de zaterdag langs en is die dag beschikbaar voor fotoshoots, handtekeningensessies, selfies en een grote Q&A.

Je kunt de acteur kennen van allerlei verschillende titels. Hij speelde onder andere in ‘X-Men’, ‘The Chronicles of Narnia’, ‘Split’, ‘It: Chapter Two’, ‘Atonement’, ‘Wanted’, ‘The Last King of Scotland’, ‘His Dark Materials’ en ‘Atomic Blonde’.

Andere sterren die naar FACTS komen zijn de al eerder aangekondigde ‘Arrow’-held Stephen Amell, ‘Harry Potters’-ster Mark Williams, ‘Buffy’-actrice Charisma Carpenter, ‘Stargate SG-1’-acteur Christopher Judge, ‘Pirates of the Caribbean-‘ster Kevin McNally en ‘Pokémon’-introlied-zanger Jason Paige.

Niet te missen: Studio 100 organiseert Singalong in het Sportpaleis

Nico De Greef-24 september 2023 om 09:52

Ken jij alle Studio 100-liedjes uit het hoofd en kan je alle teksten luidkeels meebrullen al vanaf bij het horen van de eerste muzieknoot? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want Studio 100 pakt op 7 december uit met een heus 'SingAlong'-concert in het Antwerps Sportpaleis!

Zowel Gert Verhulst als James Cooke zullen erbij zijn als ceremoniemeesters en zelf ook enkele van de grootste Studio 100-hits brengen.

"Het wordt een onvergetelijke avond vol nostalgie, met heel wat verrassende special guests uit het verleden", aldus een enthousiaste Gert.

"James en ik brengen zelf ook graag heel wat nummers uit jullie kindertijd en daarbij hopen we dat jullie voluit meezingen want het publiek is de grootste ster van de avond."

Welke special guests allemaal zullen opdagen, is echter nog een groot mysterie. De namen van de acts worden pas op een later tijdstip bekend gemaakt. Wat al wel een zekerheid is, is dat de avond met een grote DJ-set zal worden afgesloten.

Studio 100 SingAlong vindt plaats op donderdagavond 7 december 2023 in het Antwerps Sportpaleis. Tickets & info zijn verkrijgbaar via deze link. Opgelet: om deel te kunnen nemen aan de festiviteiten moet je minstens 16 jaar oud zijn.

Ontdek meer