Britney Spears en Sam Asghari verdelen honden na scheiding

Karen Luiken-23 augustus 2023 om 06:03

Britney Spears en Sam Asghari hebben besloten hun honden te verdelen nu ze van elkaar gaan scheiden. Zij krijgt er vier van de vijf, hij één.

Sam mag de dobermann houden die hij kocht om Britney te beschermen. De andere vier hondjes, waaronder een Australische herder, een yorkshireterriër en twee kleinere hondjes, gaan naar Britney. Volgens TMZ is zijn de twee allebei blij met de verdeling.

Vorige week werd bekend dat Sam en Britney van elkaar gaan scheiden. “Na zes jaar van liefde en toewijding hebben mijn vrouw en ik besloten om onze reis samen te beëindigen”, schreef Sam op social media. “We zullen vasthouden aan de liefde en het respect dat we voor elkaar hebben en ik wens haar het beste. Shit happens.”

TAGMAG

Ronahi emotioneel in 'Big Brother' na bericht van thuisfront

Karen Luiken-28 februari 2024 om 17:37

De ‘Big Brother’-bewoners hebben wekenlang alleen elkaar. Ze zijn compleet afgesloten van de buitenwereld en ontvangen slechts af en toe – héél af en toe – een bericht van het thuisfront. Dat laatste is ook nu het geval. Als Ronahi een foto van haar familie en vrienden in haar handen krijgt, barst ze in tranen uit. "Ik en mijn man waren nooit langer dan een week apart, dus het doet veel om hem weer te zien”, zegt ze in onderstaande sneak preview.

'Big Brother'-deelneemster Doriana reageert op vertrek

Karen Luiken-28 februari 2024 om 08:10

Doriana heeft afgelopen zaterdag het ‘Big Brother’-huis moeten verlaten. In een reactie op Instagram blikt ze terug op de mooie tijd en bedankt ze alle fans die haar hebben gesteund tijdens haar avontuur.

“Ik heb van elke seconde genoten en ik heb vrienden voor het leven gemaakt”, schrijft Doriana bij een reeks foto’s uit de ‘Big Brother’-villa. Maar het was niet alleen maar rozengeur en maneschijn. De blondine heeft sinds haar thuiskomst haatreacties voorbij zien komen en reageert daar nu subtiel op. “Ik wil jullie er graag aan herinneren dat dit een SPEL is. Naast het spel zijn alle bewoners lieve, leuke en oprechte mensen. Dus wees dan ook alsjeblieft lief naar elkaar.”

De persoon die Doriana het meeste mist, is Rohani. Maar ook de scheetgeuren van Tyron, Randy en Basiri worden volgens haar gemist. “Als laatste wil ik ook nog even zeggen dat al jullie lieve berichtjes mij zo veel steun hebben gegeven. Ik lees ze allemaal! Wees positief, dankbaar en geniet elke dag van het leven.”

Ontdek meer