'Verbannen' huisvriendin familie Meiland brengt eigen boek uit

Karen Luiken-23 augustus 2023 om 06:48

Er is nóg een boek over de familie Meiland in de maak. Na Martien, Erica en Maxime is het nu Caroline van Eeden, de ‘verbannen’ huisvriendin van de familie, die een biografie uitbrengt.

Caroline was twee seizoenen te zien in ‘Chateau Meiland’, maar verdween uit de spotlights na een ruzie met de familie. Sindsdien is er veel over haar geschreven, vaak negatief, waardoor Caroline een depressie opliep en gediagnosticeerd werd met PTSS. In haar boek vertelt ze daar meer over.

“Als het aan mij had gelegen, zou dit boek wellicht nooit tot stand zijn gekomen, maar ik heb geen andere keuze”, schrijft Caroline op social media. “Gedurende de afgelopen vier jaar is er zoveel over mij gezegd en geschreven, dat ik uiteindelijk niet anders kon dan één keer mijn eigen verhaal te vertellen.”

In het boek belicht Caroline niet alleen haar eigen verhaal, maar blikt ze ook terug op haar vriendschap met de familie Meiland. “Ik beschrijf onze gezamenlijke emigratie naar Frankrijk, mijn betrokkenheid bij de eerste twee seizoenen van Chateau Meiland, en werp licht op de daadwerkelijke redenen achter mijn verbanning uit zowel het chateau als de serie.”

BTS te horen in 'Despicable Me 4'

Karen Luiken-15 juni 2024 om 09:11

Hoewel nog niet alle leden van BTS terug zijn van hun verplichte militaire dienst, werkt de groep nu al aan een comeback. De mannen zullen te horen zijn in ‘Despicable Me 4’. Dat maakt het X-account van de film bekend.

Op social media is sinds gisteren een teaser te vinden waarin BTS-leden als Minions worden afgebeeld en dansend te zien zijn op de melodie van ‘Permission to Dance’. In het bijschrift staat de datum van 21 juni geschreven. Hopelijk krijgen we dan meer duidelijkheid over wat deze samenwerking precies te betekenen heeft.

Ondertussen wachten fans nog steeds met smart op de beëindiging van de militaire dienstplicht van de BTS-leden. Jin, die vorig jaar de eerste was die met zijn dienstplicht begon, rondde zijn dienst afgelopen week af en stond een dag later zelfs alweer op het podium bij het jaarlijkse BTS Festa in het Seoul Sports Complex. De overige leden zijn later klaar.

‘Bridgerton’-acteur Luke Newton heeft nieuwe relatie

Karen Luiken-15 juni 2024 om 06:10

Helaas voor iedereen die hoopte op een vurige romance met ‘Bridgerton’-ster Luke Newton. De acteur heeft volgens E Online! een nieuwe liefde gevonden.

De gelukkige in kwestie? Danseres Antonia Roumelioti, met wie Luke eerder deze week in het openbaar in Londen verscheen. De twee liepen hand in hand na een afterparty van een première van ‘Bridgerton’.

Luke speelt de hoofdrol in het nieuwe seizoen van ‘Bridgerton’, waar zijn relatie met Penelope Featherington centraal staat. Het seizoen werd opgedeeld in twee delen; het eerste verscheen in mei op Netflix, het tweede afgelopen week.

Ontdek meer