'Verbannen' huisvriendin familie Meiland brengt eigen boek uit

Karen Luiken-23 augustus 2023 om 06:48

Er is nóg een boek over de familie Meiland in de maak. Na Martien, Erica en Maxime is het nu Caroline van Eeden, de ‘verbannen’ huisvriendin van de familie, die een biografie uitbrengt.

Caroline was twee seizoenen te zien in ‘Chateau Meiland’, maar verdween uit de spotlights na een ruzie met de familie. Sindsdien is er veel over haar geschreven, vaak negatief, waardoor Caroline een depressie opliep en gediagnosticeerd werd met PTSS. In haar boek vertelt ze daar meer over.

“Als het aan mij had gelegen, zou dit boek wellicht nooit tot stand zijn gekomen, maar ik heb geen andere keuze”, schrijft Caroline op social media. “Gedurende de afgelopen vier jaar is er zoveel over mij gezegd en geschreven, dat ik uiteindelijk niet anders kon dan één keer mijn eigen verhaal te vertellen.”

In het boek belicht Caroline niet alleen haar eigen verhaal, maar blikt ze ook terug op haar vriendschap met de familie Meiland. “Ik beschrijf onze gezamenlijke emigratie naar Frankrijk, mijn betrokkenheid bij de eerste twee seizoenen van Chateau Meiland, en werp licht op de daadwerkelijke redenen achter mijn verbanning uit zowel het chateau als de serie.”

Opnames tweede seizoen 'The Last of Us' starten in februari

Karen Luiken-02 december 2023 om 17:03

Het aftellen naar het tweede seizoen van ‘The Last of Us’ kan officieel beginnen nu we eindelijk weten wanneer de opnames van start gaan. Variety meldt dat de camera’s in februari beginnen met draaien.

Televisiezender HBO bevestigde volgens Amerikaanse media eerder al dat de opnames begin 2024 zouden starten, maar een precieze datum ontbrak nog. Daar is met dit nieuws verandering in gekomen.

Toch geeft dat nog geen zekerheid over wanneer het tweede seizoen in première gaat. Hoofdrolspeelster Bella Ramsey zei begin dit jaar dat fans in ieder geval tot eind 2024 moeten wachten, maar dat was nog voor de grote Hollywood-staking waarbij heel veel schrijvers hun werk stillegden. Inmiddels wordt het tweede seizoen niet voor 2025 verwacht.

Zien: trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'

Karen Luiken-01 december 2023 om 11:18

Het aftellen is begonnen. Naar kers (uiteraard) maar eerst naar de datum van 20 december. Dan verschijnt namelijk de film 'Bon Bini Bangkok Nights' op het witte doek!

Wanneer Judeska en Ping Ping een lening afsluiten bij de malafide Aziatische zakenmagnaat Lo Pei Chan om hun fastfoodketen F.C. Kip uit te breiden - en ze de kleine lettertjes niet lezen - raken ze alles kwijt waar ze zo hard voor hebben gewerkt. Ze traceren Lo Pei in het exotische Bangkok waar hij een zwaarbewaakte villa bezit. Daar beramen ze met het hele team van F.C. Kip een gewaagd en levensgevaarlijk plan om terug te stelen wat hen is afgepakt. De heist loopt natuurlijk heel anders dan gepland, wat hachelijke maar ook zeer komische avonturen oplevert. Racende tuktuks op het Thaise platteland, adembenemende martial-arts op de Chatuchak markt en wilde vuurgevechten op Khao San Road.

Klaar voor een klein voorproefje? Bekijk hieronder de nieuwe trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'.

Ontdek meer