Hoofdrolspelers 'Heartstopper' willen meer salaris

Karen Luiken-22 augustus 2023 om 16:00

Het tweede seizoen van ‘Heartstopper’ is net zo’n groot succes als het eerste seizoen. Het derde seizoen komt eraan, maar de hoofdrolspelers hopen daar wel meer salaris voor te krijgen dan ze bij de eerste twee delen deden. Ze pleiten voor een verhoging, meldt The Sun.

Toen Joe Locke en Kit Connor aan ‘Heartstopper’ begonnen, waren ze allebei nog redelijk onbekend. Maar na twee succesvolle seizoenen is dat een ander verhaal en worden ze ook voor andere projecten gevraagd. Zo heeft Joe inmiddels een rol gespeeld in de Marvel-serie ‘Agatha: Coven of Chaos’ en heeft Kit twee films in de pijplijn.

De contracten die ze voor 'Heartstopper' tekenden waren goed voor drie seizoenen en hun vergoeding zou voor het tweede seizoen met vijf procent stijgen. Voor het derde seizoen zouden ze een verhoging van tien procent krijgen, maar zelfs met die stijging krijgt de cast volgens een bron ‘nog steeds een fractie van wat ze nu waard zijn’. En dus willen ze meer.

"De castleden waren onbekend toen ze voor hun rol tekenden en kregen contracten die niet veel waard waren. Niemand wist namelijk of de show een hit zou worden”, legt een insider uit.

Billie Eilish belooft nieuw album

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:05

Fans van Billie Eilish mogen de komende tijd veel nieuwe muziek van hun grote idool verwachten. De 21-jarige zangeres heeft in een interview met het programma ‘The Cookout’ gezegd dat ze met een nieuw album bezig is.

“Er komt een heel nieuw album aan”, aldus Billie. “We zitten in het laatste deel van het maakproces. Dat betekent niet dat het nu al uitkomt, maar wel dat het eraan zit te komen.”

Het album, waarvan nog geen releasedatum bekend is, wordt de derde plaat voor Billie. Eerder bracht ze al ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go’ en ‘Happier Than Ever’ uit.

Ed Sheeran wil elk seizoen nieuw album lanceren

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:01- Foto:

Reuters

Heb je moeite met seizoenswisselingen? Ed Sheeran gaat het makkelijker maken voor je. De zanger, die vrijdag zijn herfstplaat ‘Autumn Variations’ uitbracht, wil volgens Britse media elk seizoen een nieuw album uitbrengen.

“Ik wil een ‘Summer Variatons’ maken en een ‘Spring Variatons’, en er komt ook nog een ‘Winter Variatons’", zegt de Britse zanger. Maar voor het zover is, komt er eerst nog een ander project. "We hebben nog een grote popplaat."

Wanneer de nieuwe albums uit moeten komen, is nog niet bekend.

Ontdek meer