Hoofdrolspelers 'Heartstopper' willen meer salaris

Karen Luiken-22 augustus 2023 om 16:00

Het tweede seizoen van ‘Heartstopper’ is net zo’n groot succes als het eerste seizoen. Het derde seizoen komt eraan, maar de hoofdrolspelers hopen daar wel meer salaris voor te krijgen dan ze bij de eerste twee delen deden. Ze pleiten voor een verhoging, meldt The Sun.

Toen Joe Locke en Kit Connor aan ‘Heartstopper’ begonnen, waren ze allebei nog redelijk onbekend. Maar na twee succesvolle seizoenen is dat een ander verhaal en worden ze ook voor andere projecten gevraagd. Zo heeft Joe inmiddels een rol gespeeld in de Marvel-serie ‘Agatha: Coven of Chaos’ en heeft Kit twee films in de pijplijn.

De contracten die ze voor 'Heartstopper' tekenden waren goed voor drie seizoenen en hun vergoeding zou voor het tweede seizoen met vijf procent stijgen. Voor het derde seizoen zouden ze een verhoging van tien procent krijgen, maar zelfs met die stijging krijgt de cast volgens een bron ‘nog steeds een fractie van wat ze nu waard zijn’. En dus willen ze meer.

"De castleden waren onbekend toen ze voor hun rol tekenden en kregen contracten die niet veel waard waren. Niemand wist namelijk of de show een hit zou worden”, legt een insider uit.

Gemoederen raken verhit in de 'Big Brother'

Karen Luiken-23 februari 2024 om 16:04

Hoe langer de bewoners van 'Big Brother' in het huis zitten, hoe hoger de gemoederen oplopen. Ashley is in de aflevering van vanavond, niet voor de eerste keer, het onderwerp van gesprek. Ze doet en zegt dingen waar niet al haar medekandidaten het mee eens zijn. "Niet normaal hoe hard zij de sfeer in de groep bepaalt," hoor je Ronahi tegen Tyron zeggen in onderstaande sneak preview.

Voetballer Noa Lang te zien in eigen documentaire

Karen Luiken-23 februari 2024 om 11:40

Er is een documentaire over voetballer Noa Lang gemaakt. Amazon Prime maakt in een persbericht bekend dat de serie vanaf nu op de streamingsdienst te zien is.

De docu draagt de naam ‘Lastpak: Noa Lang’ en geeft de kijker een exclusief kijkje in het leven van de 24-jarige voetballer. “Van ruzies op het veld tot confrontaties thuis, ‘Lastpak: Noa Lang’ neemt je mee in het confronterende verhaal van Noa Lang, een man die zijn droomtransfer najaagt in een harde wereld, waar de messen zijn geslepen en fouten snel gemaakt zijn”, zo klinkt het in een omschrijving.

Naast Noa Lang komen ook andere voetballers aan het woord. Onder meer Erik ten Hag, Alfred Schreuder, Denzel Dumfries en Jurriën Timber maken hun opwachting. Ook de ouders van Noa Lang komen in beeld.

Ontdek meer