Hoofdrolspelers 'Heartstopper' willen meer salaris

Karen Luiken-22 augustus 2023 om 16:00

Het tweede seizoen van ‘Heartstopper’ is net zo’n groot succes als het eerste seizoen. Het derde seizoen komt eraan, maar de hoofdrolspelers hopen daar wel meer salaris voor te krijgen dan ze bij de eerste twee delen deden. Ze pleiten voor een verhoging, meldt The Sun.

Toen Joe Locke en Kit Connor aan ‘Heartstopper’ begonnen, waren ze allebei nog redelijk onbekend. Maar na twee succesvolle seizoenen is dat een ander verhaal en worden ze ook voor andere projecten gevraagd. Zo heeft Joe inmiddels een rol gespeeld in de Marvel-serie ‘Agatha: Coven of Chaos’ en heeft Kit twee films in de pijplijn.

De contracten die ze voor 'Heartstopper' tekenden waren goed voor drie seizoenen en hun vergoeding zou voor het tweede seizoen met vijf procent stijgen. Voor het derde seizoen zouden ze een verhoging van tien procent krijgen, maar zelfs met die stijging krijgt de cast volgens een bron ‘nog steeds een fractie van wat ze nu waard zijn’. En dus willen ze meer.

"De castleden waren onbekend toen ze voor hun rol tekenden en kregen contracten die niet veel waard waren. Niemand wist namelijk of de show een hit zou worden”, legt een insider uit.

Deze actrice speelt hoofdrol in live action-versie 'Moana'

Karen Luiken-13 juni 2024 om 08:05

De nieuwe Moana is bekend. Na een lange zoektocht brengt Disney nu naar buiten dat Catherine Laga’aia de hoofdrol zal spelen in de live action-versie van de animatiefilm.

Catherine is zeventien jaar oud en komt uit Australië. “Ik ben heel blij dat ik dit personage mag omarmen, want Moana is een van mijn favorieten”, zegt ze in een verklaring. “Mijn grootvader komt uit Fa’aala’, Palauli, in Savai’i. En mijn grootmoeder komt uit Leulumoega Tuai op het hoofdeiland ‘Upolu in Samoa. Ik voel me vereerd dat ik de kans krijg om Samoa en alle Pacifische eilandbewoners te eren en om jonge meisjes te vertegenwoordigen die op mij lijken.”

De actrice sluit zich aan bij Dwayne Johnson, die de rol van Maui op zich neemt. Andere acteurs die in ‘Moana’ te zien zullen zijn, zijn John Tui als Moana’s vader, Frankie Adams als Moana’s moeder en Rena Owen als Gramma Tala.

Kevin Jonas onder het mes voor huidkanker

Karen Luiken-13 juni 2024 om 05:52

Kevin Jonas is onlangs onder het mes gegaan voor huidkanker. Een moedervlek op zijn gezicht bleek een basaalcelcarcinoom te zijn.

De zanger maakt het nieuws bekend via Instagram, waar hij een video deelt van voor en na de operatie. “Vandaag laat ik een basaalcercarinoom van mijn hoofd verwijderen”, aldus Kevin. “Het is een klein huidkankermannetje dat is gaan groeien en nu moet ik geopereerd worden om het te laten verwijderen.”

Na de operatie mocht Kevin weer naar huis om de wond te laten herstellen. “Zorg ervoor dat je je moedervlekken laat checken”, waarschuwt hij zijn volgers.

Ontdek meer