Rihanna bevallen van tweede kindje

Karen Luiken-22 augustus 2023 om 11:29

Rihanna is opnieuw moeder geworden. De zangeres is in het geheim bevallen van haar tweede kindje met A$AP Rocky. Dat melden meerdere media.

De kleine spruit is volgens TMZ een jongetje en kwam eerder deze maand ter wereld. Het is nog niet bekend welke naam hij heeft gekregen.

Het is de tweede keer dat Rihanna en A$AP Rocky samen een kindje verwelkomen. In mei 2022 kwam hun zoontje RZA Athelston Mayers ter wereld.

Dit is wanneer tweede film over Ferry Bouman verschijnt

Karen Luiken-15 oktober 2024 om 07:38

Na twee series en een film komt er binnenkort nóg een film over Ferry Bouman. Dat nieuws was al een tijdje bekend, maar nu weten we ook wanneer we het vervolg kunnen verwachten. Netflix laat met een nieuwe teaser weten dat we ‘FERRY 2’ net voor de feestdagen verschijnt.

“The King of the camping is terug op 20 december”, schrijft Netflix bij nieuwe beelden. “Het is tijd om af te maken wat hij ooit begonnen is.”

Frank Lammers kruipt voor de film weer in de huid van Ferry Bouman. Verder keert ook Elise Schaap weer terug als Danielle en Yannick van de Velde als Lars. Nieuwe gezichten zijn Aiko Mila Beemsterboer, Tobias Kersloot, Marouane Meftah, Hamza Othman, Jonas Smulders, Kendrick Etmon en Charlie-Chan Dagelet.

‘FERRY 2’ is vanaf 20 december bij Netflix te zien.

ZIEN: Eerste trailer 'Knokke Off 2'

Chelsy Vanlerberghe-14 oktober 2024 om 13:05

Het is zover: VRT MAX heeft de eerste trailer van het tweede seizoen van de razendpopulaire serie 'Knokke Off' gedropt! En als je dacht dat seizoen 1 al insane was, belooft dit seizoen het nog te overtreffen. Check hieronder al de eerste beelden!

In dit seizoen maken we kennis met Bonmamie, de grootmoeder van Alex. Ze komt naar de fancy kuststad om orde op zaken te stellen en dat is hard nodig na de dramatische gebeurtenissen van vorig seizoen. Spannend!

Markeer 6 december in je agenda, want dan gaat 'Knokke Off 2' van start op VRT MAX.

Ontdek meer