'Stargate'-ster Christopher Judge komt naar FACTS

Karen Luiken-22 augustus 2023 om 05:40

De organisatie van FACTS kan wederom een grote naam aan de line-up toevoegen. Deze week is bekendgemaakt dat Christopher Judge naar het evenement komt dat op 21 en 22 oktober plaatsvindt in Flanders Expo.

Christopher is vooral bekend van zijn rollen in ‘Stargate’ en ‘God of War’. Hij staat voor beide FACTS-dagen klaar voor fotoshoots, handtekeningsessies, selfies en Q&A-shows.

Behalve met Christopher kunnen fans ook oog in oog komen te staan met ‘Arrow’-hoofdrolspeler Stephen Amell, ‘Harry Potter’-acteur Mark Williams, ‘Buffy’-actrice Charisma Carpenter en Jason Paige. Laatstgenoemde zong het introlied van ‘Pokémon’ in.

Kaartjes voor FACTS zijn verkrijgbaar via de website www.facts.be/nl.

Muilen, seksspeeltjes en boy sober zijn!

Simon Smetryns-17 april 2024 om 11:51

Kobe Peeters trok voor ons naar de Chirofuif in Opglabbeek en duwde onze mic onder de feestgangers.

Wil je ook graag dat we eens langskomen op jouw event? Contacteer ons via hier.

Kit Connor en Rachel Zegler worden Romeo en Juliet

Chelsy Vanlerberghe-16 april 2024 om 14:19

Kit Connor en Rachel Zegler maken hun debuut op Broadway. Kit Connor, die je kan kennen van zijn rol in 'Heartstopper', zal deze herfst in de huid kruipen van Romeo. Rachel Zegler, die onlangs de hoofdrol speelde in de prequel van 'The Hunger Games', speelt zijn geliefde.

'Romeo + Juliet' wordt een moderne versie van het klassieke verhaal van Shakespeare. De musical gaat over de romance van twee jonge Italianen, waarvan hun families in de clinch liggen. In tegenstelling tot het toneelstuk uit 1579, zal deze versie zich richten op de TikTok-generatie. De slogan luidt dan ook: "The youth is fucked." Volgends de makers 'behoort Shakespeare's tijdloze tragedie nu tot een nieuwe generatie aan de rand van de afgrond'.

Ontdek meer