'Stargate'-ster Christopher Judge komt naar FACTS

Karen Luiken-22 augustus 2023 om 05:40

De organisatie van FACTS kan wederom een grote naam aan de line-up toevoegen. Deze week is bekendgemaakt dat Christopher Judge naar het evenement komt dat op 21 en 22 oktober plaatsvindt in Flanders Expo.

Christopher is vooral bekend van zijn rollen in ‘Stargate’ en ‘God of War’. Hij staat voor beide FACTS-dagen klaar voor fotoshoots, handtekeningsessies, selfies en Q&A-shows.

Behalve met Christopher kunnen fans ook oog in oog komen te staan met ‘Arrow’-hoofdrolspeler Stephen Amell, ‘Harry Potter’-acteur Mark Williams, ‘Buffy’-actrice Charisma Carpenter en Jason Paige. Laatstgenoemde zong het introlied van ‘Pokémon’ in.

Kaartjes voor FACTS zijn verkrijgbaar via de website www.facts.be/nl.

Studentenfestival Brussel Brost keert terug naar centrum Brussel

Chelsy Vanlerberghe-06 september 2024 om 15:09- Foto:

by Robin De Raedt

Op donderdag 26 september knalt Brussel Brost het nieuwe academiejaar in. Dit jaar keert het gratis festival terug naar het bruisende hart van Brussel. De Congresplaats en Reset vormen het toneel voor 6.000 studenten om de start van het nieuwe jaar te vieren.

Na twee edities in Paleis 12 keert Brussel Brost terug naar het centrum, en dat betekent meer feest en minder gedoe met vervoer. De Congresplaats biedt een groot open air podium met een prachtig uitzicht over de stad, terwijl Reset, een creatieve evenementenlocatie in een oud bankgebouw, de plek is voor allerlei coole socio-culturele partners zoals KVS en Circus Zonder Handen.

De Congresplaats wordt het grootste open air podium, met een panoramisch uitzicht over de Brusselse skyline. Op een steenworp afstand vind je Reset, een oud bankgebouw dat intussen uitgroeide tot een bekende indoor-evenementenlocatie. Daar is 'Brussels Village' te vinden: een vaste waarde van Brussel Brost, de plek voor allerlei coole socio-culturele partners zoals KVS en Circus Zonder Handen.

Op muzikaal vlak krijg je een mix van jong Brussels talent en gevestigde namen. In Reset slaan Stoemp!, de caféconcertenreeks van VI.BE, en Youth L’AB, het jongerenlab van Ancienne Belgique, de handen opnieuw in elkaar om jonge artiesten een podium te geven in het mooi bewaarde auditorium. In de clubruimte van Reset zijn de headliners het Brussels dj-collectief Frontal Soundsystem en rijzende ster EMILIJA, die deze zomer haar elektronische beats al door de boksen van onder andere Tomorrowland, Dour en Pukkelpop joeg.

De nodige portie funk wordt op de Congresplaats voorgeschoteld door Zouzibabe, bekend in de bloeiende Brusselse scene en DTM Funk, die zijn naam alle eer aandoet door de meest groovy beats te presenteren. Het einde van de avond wordt toevertrouwd aan Omdat Het Kan, een zelfverklaarde ‘shtampking’ die als geen ander weet hoe je studenten doet losgaan.

Check www.brusselbrost.be voor de volledige line-up. Je reserveert er ook je gratis ticket.

Dit is waarom Sabrina Carpenter liever niet over haar relaties praat

Chelsy Vanlerberghe-06 september 2024 om 09:49

Sabrina Carpenter heeft niet echt zin om over haar relaties te praten. In een interview met W Magazine legt de 25-jarige popster uit waarom ze liever niks deelt over haar liefdesleven, behalve dan in haar muziek.

“Ik snap dat mensen nieuwsgierig zijn", zegt ze. “Maar luister gewoon naar mijn album en beslis zelf waar de nummers over gaan.”

In augustus bevestigde meerdere Amerikaanse media dat Carpenter een knipperlichtrelatie heeft met 'Saltburn'-ster Barry Keoghan, die ook de hoofdrol speelde in haar videoclip voor 'Please, Please, Please'. De geruchten begonnen na een etentje in LA in december 2023, twee maanden na hun eerste ontmoeting op Paris Fashion Week. In februari werden ze samen gespot op een Grammy-afterparty en kort daarna zoenend bij een hotel. In augustus gingen er geruchten dat het over was tussen de twee, maar Barry ontkrachtte dat door haar nieuwe album op zijn story te delen.

"Dating is wat het is. Als je iemand ontmoet die echt is en alles heeft, dan ga je ervoor," vertelt de popster in het interview. "Ik schrijf nummers over wat ik voel, dus ik snap wel dat mensen willen weten waar die over gaan. Dat hoort erbij."

Ontdek meer