Vriendin Viktor Verhulst met spoed naar ziekenhuis

Karen Luiken-20 augustus 2023 om 12:36

Een schokkend bericht van Sarah Puttemans, de 24-jarige vriendin van Viktor Verhulst. Op social media laat de influencer weten dat ze woensdag met spoed naar het ziekenhuis moest nadat haar lichaam naar eigen zeggen verlamd voelde.

“Ik heb mijn auto aan de kant gezet door een soort verlamming van mijn lichaam”, legt Sarah uit. “Ik kan niet beschrijven hoe eng dit was. Ik kon niet deftig spreken, kon mijn handen en benen niet meer bewegen.”

Sarah ging naar de spoedeisende hulp en is daar een nacht gebleven. Daarna ging het weer stukken beter met haar. Vandaag laat ze weten dat ze alweer aan het werk is. “De afgelopen dagen waren zwaar, maar het gaat beter nu. Vandaag doen we een shoot.”

Billie Eilish bevestigt coming out

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:13

Billie Eilish heeft haar coming out bevestigd. De zangeres liet onlangs in een interview doorschemeren dat ze zich aangetrokken voelt tot vrouwen, maar had toen niet door dat ze daarmee uit de kast kwam. “Ik dacht dat mensen het wel wisten”, zegt ze nu.

Twee weken geleden heeft Billie in een interview met Variety voor het eerst toegegeven dat ze op vrouwen valt. “Ik hou zoveel van ze”, zei ze. “Ik hou van ze als mensen. Ik voel me tot hen aangetrokken als mensen. Ik voel me fysiek tot ze aangetrokken, maar ik ben ook geïntimideerd door hun schoonheid en aanwezigheid.”

Billie ging er verder niet op door, maar bevestigt nu dat deze onthulling inderdaad betekent dat ze queer is. “Ik wilde er geen groot ding van maken”, zei ze dit weekend tijdens het Variety’s Hitmakers Event in Los Angeles. “Maar was het dan niet duidelijk? Ik dacht dat mensen het wel wisten.”

De zangeres is blij dat het ‘hoge woord’ er nu uit is. “Het is leuk dat mensen het weten. Ik ben van de vrouwen”, zegt ze.

Ellen en Marie hebben het moeilijk in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:09

Vanavond is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van ‘De Verhulstjes’. De familie is op reis en maakt een cruisetocht op zee. Soms gaat dat goed, soms iets minder. Want als het schip zich op woelige wateren bevindt, krijgen Ellen en Marie het allebei moeilijk. Even liggen lijkt dan het beste, maar is dat wel zo? Sneak preview!

Ontdek meer