Vriendin Viktor Verhulst met spoed naar ziekenhuis

Karen Luiken-20 augustus 2023 om 12:36

Een schokkend bericht van Sarah Puttemans, de 24-jarige vriendin van Viktor Verhulst. Op social media laat de influencer weten dat ze woensdag met spoed naar het ziekenhuis moest nadat haar lichaam naar eigen zeggen verlamd voelde.

“Ik heb mijn auto aan de kant gezet door een soort verlamming van mijn lichaam”, legt Sarah uit. “Ik kan niet beschrijven hoe eng dit was. Ik kon niet deftig spreken, kon mijn handen en benen niet meer bewegen.”

Sarah ging naar de spoedeisende hulp en is daar een nacht gebleven. Daarna ging het weer stukken beter met haar. Vandaag laat ze weten dat ze alweer aan het werk is. “De afgelopen dagen waren zwaar, maar het gaat beter nu. Vandaag doen we een shoot.”

'De Mol': deze fragmenten mag je niet gemist hebben

Karen Luiken-22 april 2024 om 07:44

En wéér een aflevering van 'De Mol' zit erop. Er kwam heel wat voorbij: van mamabezoek tot een belangrijke vraag en van bijzonder gedrag tot een nieuwe afvaller. Dit mag je niet gemist hebben.

Mama's stellen belangrijke vraag aan hun kinderen
Nu de kandidaten herenigd zijn met hun mama's in Sicilië, kon de gekende vraag niet ontbreken. Is hun kind de mol?

De eerste reactie van de afvaller
Hoe heeft de vijfde afvaller van 'De Mol' het avontuur beleefd? Dit is de allereerste reactie na de exit.

Deze nieuwe serie van Netflix wil je zien

Karen Luiken-22 april 2024 om 07:36

Netflix heeft een nieuw pareltje in de aanbieding dat absoluut op je watch-list mag. Sinds kort is op de streamingsdienst ‘Anthracite’ te zien, een thriller met een spannend verhaal.

‘Anthracite’ gaat over een oude moordzaak die wordt heropend wanneer een journalist verdwijnt. Online speurwerk leidt naar zijn dochter naar een bergplaatsje dat wordt geheerst door een geheimzinnige sekte. Eenmaal daar gebeuren er niet alleen vreemde, maar ook gevaarlijke dingen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Hatik, Noémie Schmidt en Camille Lou. Verder is er ook een rol weggelegd voor de Belgische Nicolas Godart.

Ontdek meer