Maak kennis met kandidaten van 'Ik Ga Viraal'

Karen Luiken-18 augustus 2023 om 07:06

De gloednieuwe reeks ‘Ik Ga Viraal’ is van start gegaan op Streamz. In het programma gaan vier kandidaten de uitdaging aan om in zes maanden tijd viraal te gaan met 1 miljoen views en 100.000 volgers op social media. Wie deze vier kandidaten zijn, lees je hieronder.

Joran Meyers
Joran Meyers (19), aka Bruisbal Joren, studeert Media en Entertainment Business en droomt ervan om door te breken als YouTuber. Net als zijn grote idool YouTuber ACID wil hij mensen laten lachen met zijn chaotische en humoristische video’s. Naast zijn school en ambitie om het online te maken is Joran dagelijks te vinden in de sportschool. Hij hecht bovendien veel waarde aan mentale gezondheid.

Je kan hem volgen op YouTube, Instagram en TikTok.

Lorentia Veppi
Lorentia Veppi (30) is leerkracht en nam in 2019 deel aan Bake-Off Vlaanderen. Ze is naar eigen zeggen verslaafd aan social media. Hoewel ze door Bake-Off voornamelijk bekend werd als taartenbakster houdt ze vooral van grappige content en wil ze mensen laten lachen. Lorentia beschrijft zichzelf dan ook als bakker, moeder en full-time idioot. Ze is extravert en kent geen schaamte. Haar motto is “Find a job that you love and you don’t have to work a day in your life”.

Je kan haar volgen op Instagram en TikTok.

John-Pieter Meert
John-Pieter Meert (23), aka Henksson, studeert Media en Entertainment Business, net als Joran. Hij werd geboren in Haïti, maar kwam op éénjarige leeftijd bij zijn adoptie familie terecht in België. Het is zijn grote droom om door te breken als rapper en hoopt dat social media hem daarbij kan helpen. Naast muziek is hij geïnteresseerd in fashion en wil hij content maken met een boodschap. Hij wil een stem zijn voor de black community.

Je kan hem volgen op Instagram, TikTok en YouTube.

Eveline Flamand
Eveline Flamand (37) staat in het dagelijkse leven voor de klas als leerkracht. Ze is creatief en houdt zichzelf graag bezig met het creëren van content met een waardevolle boodschap. Als ecologische content creator wil Eveline de wereld een beetje beter maken. Ze droomt van een duurzame wereld waarin mensen respectvol met elkaar omgaan. Ze wil maatschappelijke thema’s bespreekbaar maken en de mensen op een vrolijke manier inspireren en informeren. Eveline houdt niet van de oppervlakkige kant van social media en wil aantonen dat ook meer diepgang een mogelijkheid kan zijn.

Je kan haar volgen via Instagram en TikTok.

De vier talenten worden bijgestaan door een deskundig team van coaches, bestaande uit manager Luuk Wessels, social media expert Hannes Coudenys, top content creator Chris Lobanzo en all-round creative Gladys Ferro. 'Ik Ga Viraal' is vanaf nu te zien op Streamz.

Nederland maakt liedje songfestival bekend

Karen Luiken-29 februari 2024 om 16:30

Een dikke week nadat Mustii het nummer bekendmaakte waarmee hij België op het Eurovisiesongestival vertegenwoordigt, is het nu de beurt aan Nederland. Bij onze noorderburen is het Joost Kleine die in mei het podium in de Zweedse stad Malmö zal betreden en dat doet hij met het liedje ‘Europapa’.

Joost Klein noemt ‘Europapa’ een nummer met een typisch Nederlands geluid, waarvoor hij samenwerkte met dj Paul Elstak en rapper Donnie. Het nummer is een ode aan de overleden vader van de artiest. “Die leerde mij dat grenzen zijn bedacht door mensen en dat je de wereld dus zelf ook kunt bedenken.”

Het songfestival begint op dinsdag 7 mei met de eerste halve finale. Joost Klein treedt net als Mustii op tijdens de tweede halve finale op donderdag 9 mei. Op zaterdag 11 mei vindt de finale plaats.

Spel leidt tot vurige discussie in 'Big Brother'

Karen Luiken-29 februari 2024 om 16:20

Wat begint als een onschuldig spel, ontaardt in een vurige discussie tussen de bewoners van ‘Big Brother’. Van lachen tot schreeuwen, de emoties lopen hoog op. En dat komt allemaal door een pannenkoek... “Je moet je fouten inzien", klinkt het in onderstaande sneak preview.

Ontdek meer