Maak kennis met kandidaten van 'Ik Ga Viraal'

Karen Luiken-18 augustus 2023 om 07:06

De gloednieuwe reeks ‘Ik Ga Viraal’ is van start gegaan op Streamz. In het programma gaan vier kandidaten de uitdaging aan om in zes maanden tijd viraal te gaan met 1 miljoen views en 100.000 volgers op social media. Wie deze vier kandidaten zijn, lees je hieronder.

Joran Meyers
Joran Meyers (19), aka Bruisbal Joren, studeert Media en Entertainment Business en droomt ervan om door te breken als YouTuber. Net als zijn grote idool YouTuber ACID wil hij mensen laten lachen met zijn chaotische en humoristische video’s. Naast zijn school en ambitie om het online te maken is Joran dagelijks te vinden in de sportschool. Hij hecht bovendien veel waarde aan mentale gezondheid.

Je kan hem volgen op YouTube, Instagram en TikTok.

Lorentia Veppi
Lorentia Veppi (30) is leerkracht en nam in 2019 deel aan Bake-Off Vlaanderen. Ze is naar eigen zeggen verslaafd aan social media. Hoewel ze door Bake-Off voornamelijk bekend werd als taartenbakster houdt ze vooral van grappige content en wil ze mensen laten lachen. Lorentia beschrijft zichzelf dan ook als bakker, moeder en full-time idioot. Ze is extravert en kent geen schaamte. Haar motto is “Find a job that you love and you don’t have to work a day in your life”.

Je kan haar volgen op Instagram en TikTok.

John-Pieter Meert
John-Pieter Meert (23), aka Henksson, studeert Media en Entertainment Business, net als Joran. Hij werd geboren in Haïti, maar kwam op éénjarige leeftijd bij zijn adoptie familie terecht in België. Het is zijn grote droom om door te breken als rapper en hoopt dat social media hem daarbij kan helpen. Naast muziek is hij geïnteresseerd in fashion en wil hij content maken met een boodschap. Hij wil een stem zijn voor de black community.

Je kan hem volgen op Instagram, TikTok en YouTube.

Eveline Flamand
Eveline Flamand (37) staat in het dagelijkse leven voor de klas als leerkracht. Ze is creatief en houdt zichzelf graag bezig met het creëren van content met een waardevolle boodschap. Als ecologische content creator wil Eveline de wereld een beetje beter maken. Ze droomt van een duurzame wereld waarin mensen respectvol met elkaar omgaan. Ze wil maatschappelijke thema’s bespreekbaar maken en de mensen op een vrolijke manier inspireren en informeren. Eveline houdt niet van de oppervlakkige kant van social media en wil aantonen dat ook meer diepgang een mogelijkheid kan zijn.

Je kan haar volgen via Instagram en TikTok.

De vier talenten worden bijgestaan door een deskundig team van coaches, bestaande uit manager Luuk Wessels, social media expert Hannes Coudenys, top content creator Chris Lobanzo en all-round creative Gladys Ferro. 'Ik Ga Viraal' is vanaf nu te zien op Streamz.

Startdatum en presentator 'De Slimste Mens ter Wereld' bekend

Karen Luiken-27 september 2023 om 06:55

Het nieuwe seizoen van ‘De Slimste Mens ter Wereld’ wordt ondanks veel speculaties van fans toch weer gepresenteerd door Erik Van Looy. Dat nieuws maakt Play4 bekend in een nieuwe video waarmee ook de startdatum wordt aamgekondigd: maandag 16 oktober.

Afgelopen weekend deelde Play4 een filmpje waarin te zien was hoe Erik Van Looy stikte in een radijsje. Een dag later lieten verschillende juryleden uit ‘De Slimste Mens ter Wereld’ via Instagram weten het presentatiestokje over te willen nemen.

Fans dachten daardoor dat er een nieuwe presentator zou komen, maar uit het nieuwe filmpje van Play4 blijkt nu dat niks minder waar is. Erik Van Looy blijkt zijn functie gewoon behouden. Sterker nog: als het aan hem ligt, ‘doet hij er nog twintig jaar bij’.

Naast een groot aantal juryleden wordt de presentator dit seizoen ook vergezeld door allerlei nieuwe kandidaten. Dat zijn onder anderen Jade Mintjens, Robin Pront, Annelien Coorevits, Average Rob, Alex Agnew, Nathalie Meskens, Spinvis, Toby Alderweireld, Elisabeth Lucie Baeten, Fien Germijns en Petra De Sutter.

'Game of Thrones'-ster maakt opwachting in 'Sex Education'

Karen Luiken-27 september 2023 om 06:21

Het nieuwe seizoen van ‘Sex Education’ staat sinds een paar dagen op Netflix. Alle afleveringen al gezien? Dan is het je misschien opgevallen dat een bekende ster uit ‘Game of Thrones’ ook een rol speelt in de serie.

Niemand minder dan de 31-jarige Jack Gleeson maakt zijn opwachting in het nieuwe seizoen van ‘Sex Education’. De acteur staat vooral bekend om zijn rol als Joffrey Baratheon in ‘Game of Thrones’. Daar was hij drie seizoenen in te zien als schurk en die rol speelde hij zó goed, dat hij in het echte leven doodsbedreigingen kreeg. Hij stopte een paar jaar met acteren, maar keert nu dus weer terug.

De acteur speelt in ‘Sex Education’ het personage Dodgy Mo, de broer van Maeve. En hoewel hij maar in twee afleveringen te zien is, merken fans hem wel op. “Dit had ik niet verwacht”, zegt iemand op Twitter. “Is dat de koning van Westeros?”, vraagt een ander zich af. En een derde: “Goed om Jack Gleeson weer terug te zien.”

Ontdek meer