Je kan nu overnachten in het huis van Otis uit 'Sex Education'

Karen Luiken-29 september 2021 om 14:34

Altijd al naar het pittoreske Moordale uit ‘Sex Education’ willen gaan? De plek waar Otis voor het eerst seks had, Adam uit de kast kwam en Aimee het feminisme ontdekte? Pak nu je kans. Het huis waar Jean haar onhandige maar inmiddels populaire zoon opvoedde, staat te huur!

Jep, het is waar: de woning van Otis die je in ‘Sex Education’ regelmatig voorbij ziet komen, bestaat echt. Het riante huis bevindt zich alleen niet in het fictieve plaatsje Moordale, maar een plek die Herefordshire heet. Het ligt in een bosrijke omgeving waar je kan wandelen of kajakken en is van alle gemakken voorzien. Er is een bioscoopzaal, serre, veranda en een pizzaoven waar je je eigen maaltijden kan bereiden. Geen zin om te koken? Er zitten genoeg restaurantjes in de buurt.

Grote minpunt aan dit verhaal is dat het best duur is om in de woning te verblijven. Voor een midweekje of lang weekend betaal je ruim 3500 euro. Bedenk je daar wel even bij dat je het huis (en dus ook de kosten) met tien man kan delen.

Zien: 's werelds grootste reuzenrad opent met waanzinnige stunt

Christophe Moons-22 oktober 2021 om 08:43

In Dubai is donderdag Ain Dubai, 's werelds grootste en hoogste reuzenrad, met een stevig feestje geopend.

Afgelopen zomer kon je op TAGMAG de opmerkelijke feiten en cijfers van Ain Dubai al lezen en nu is het reuzenrad van maar liefst 250m hoog dus ook officieel open voor publiek.

Om dat te vieren vond er donderdagavond een heuse openingsceremonie plaats. Op het programma: een licht- en drone show, dj's en groots vuurwerk, maar ook een waanzinnige stunt van de populaire (en knappe) kroonprins van Dubai, Hamdan bin Mohammed Al Maktoum a.k.a. Fazza. Die kroop met een kopje koffie helemaal bovenop het reuzenrad en dat leverde spectaculaire drone beelden op.

Ticketje boeken? Dat kan al vanaf 30 euro en wel hier. (Vliegtuig en hotel niet inbegrepen, oeps!)

Deltaworx organiseert ook dit jaar 'Belgian Week', het grootste winterfestival van België!

Lola Obasuyi Van Acker-18 oktober 2021 om 15:00

We hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk kan het weer! Ben jij klaar voor Belgian Week?

Belgian Week is het grootste winterfestival van België dat doorgaat tijdens de lesvrije week van 4 tot 12 februari 2022 in Val Thorens (Frankrijk). Samen met 15 DJ's van eigen bodem zal er 7 dagen gefeest worden op 3 verschillende locaties in de Franse Alpen. Op ons programma staat alvast de TAGMAG Welcome Party op zaterdag, TAGMAG Tuesday in nachtclub Le Malaysia en TAGMAG Thursday op 360 met o.a. 5NAPBACK, Jael Ost en Jamie-Lee Six & Louis XIV. Andere top-DJ's die je mag verwachten zijn MATTN, Ilsen & Verhulst, Licious, etc.

Je kan je eigen skireis organiseren en festivaltickets apart bestellen op de officiële website van Belgian Week óf je kan een volledig reispakket boeken via Route de Soleil.

See you there!

Ontdek meer