Je kan nu overnachten in het huis van Otis uit 'Sex Education'

Karen Luiken-29 september 2021 om 14:34

Altijd al naar het pittoreske Moordale uit ‘Sex Education’ willen gaan? De plek waar Otis voor het eerst seks had, Adam uit de kast kwam en Aimee het feminisme ontdekte? Pak nu je kans. Het huis waar Jean haar onhandige maar inmiddels populaire zoon opvoedde, staat te huur!

Jep, het is waar: de woning van Otis die je in ‘Sex Education’ regelmatig voorbij ziet komen, bestaat echt. Het riante huis bevindt zich alleen niet in het fictieve plaatsje Moordale, maar een plek die Herefordshire heet. Het ligt in een bosrijke omgeving waar je kan wandelen of kajakken en is van alle gemakken voorzien. Er is een bioscoopzaal, serre, veranda en een pizzaoven waar je je eigen maaltijden kan bereiden. Geen zin om te koken? Er zitten genoeg restaurantjes in de buurt.

Grote minpunt aan dit verhaal is dat het best duur is om in de woning te verblijven. Voor een midweekje of lang weekend betaal je ruim 3500 euro. Bedenk je daar wel even bij dat je het huis (en dus ook de kosten) met tien man kan delen.

Stakingen Ryanair Spanje nog tot januari 2023

Dieter Blarinckx-27 juli 2022 om 14:09

Slecht nieuws voor de reizgers onder jullie, want hoewel we eerst dachten dat de grote stakingen bij vliegtuigmaatschappij Ryanair zich zouden beperken tot de zomervakantie, lijkt het nu toch veel langer te gaan duren...

De Spaanse afdeling van Ryanair heeft namelijk aangekondigd dat hun staking (die al bezig is sinds juni) tot en met januari 2023 zal aanhouden met regelmatige 24-uursstakingen. De Spaanse vakbonden USO en SITCPLA hebben dat nieuws ook bevestigd.

"Ryanair heeft geen enkele poging ondernomen om toenadering te zoeken tot de vakbonden. Door publiekelijk elke dialoog af te schieten zien USO en SITCPLA zich genoodzaakt de staking te verlengen", klinkt het bij die twee vakbonden.

Deze nieuwe reeks stakingen gaan van start vanaf 8 augustus en zullen vanaf dan wekelijks van maandag tot en met donderdag plaatsvinden. Deze 24 uursstakingen zullen doorgaan tot en met 7 januari, dus voor een periode van vijf maanden.

Villa uit 'BTS in the Soop' te huur via Airbnb

Karen Luiken-27 juli 2022 om 08:18

Vakantie vieren in de luxueuze villa waar BTS een realityshow opnam: het is nu mogelijk. Airbnb verhuurt een Koreaans optrekje waar de heren van de groep een tijdje verbleven.

De woning in kwestie speelt een grote rol in ‘BTS in the Soop’, waarin J-Hope, RM, V, Jungkook, Jimin, Jin en Suga worden gevolgd voor hun realityshow. De villa ligt in de regio Pyeongchang.

Zelfs als je geen fan van BTS bent, is het huis een prachtige plek om vakantie te vieren. Je krijgt er een privézwembad bij, fitnessruimte, geweldig uitzicht en vooral heel veel ruimte.

Huren? Veel geld zal je er niet voor kwijt zijn. Voor slechts zeven dollar kan het landgoed een nachtje van jou zijn. Enige probleem is dat slechts één persoon deze kans krijgt en er waarschijnlijk heel veel fans zullen zijn die een kansje willen wagen.

Je kunt jezelf vanaf 3 augustus aanmelden via deze site.

1
2
3

Ontdek meer