Het kan nog: scoor snel je tickets voor Highlight Festival

Karen Luiken-24 augustus 2023 om 08:02

Nog een week en dan barst Highlight Festival los. Vanwege het vijfjarige bestaan van het evenement kun je dit jaar niet één, maar twee dagen feesten. Nog geen kaartje? We geven je een paar goede redenen waarom je die nog zou moeten kopen.

Vrijdag
Het festival vindt plaats op vrijdag 1 en zaterdag 2 september. Vrijdag worden de bezoekers getrakteerd op Highlight LIVE, een uniek avontuur waarbij Belgische topartiesten samen met hun band zullen zorgen voor heerlijke muziek. Over twee stages verspreiden zich vier verschillende bands en tal van getalenteerde DJ’s. Je kunt genieten van muziek van Niels Destadsbader, Mama’s Jasje, Gene Thomas en Michael Shack. Zin om samen met TAGMAG te feesten? Bezoek dan zeker onze stage!

Zaterdag
Een dag later gaat de tweede dag met vijf verschillende stages van start. Je kunt met de voetjes van de vloer bij 5NAPBACK, Jebroer en Neon op de Mainstage. Zin om te knallen? Sta dan aan het hek bij Dave Clark, Black Lotus of Pfeffer bij de Garden of Techno. Zoek je vrienden linksvoor op bij de Babafest Stage, bouw een feestje bij de Clarebout Feesthut of schud met je billen bij de Papi Chulo-stage. Het kan allemaal.

Praktische info
Het festival vindt plaats in Ieper en is goed te bereiken met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Als je kiest voor het openbaar vervoer, kun je vanuit het station de buslijn 84 nemen naar het festivalterrein. Kom je met de auto? Volg dan exit 5 Ieper Noord als je vanaf de 19 Kortrijk/Gent/Antwerpen komt. De deuren van het terrein zijn vrijdag van 17.00 tot 00.30 uur geopend en zaterdag van 12.00 tot 00.30 uur.

Het kan nog
Heb jij nog geen kaartjes gescoord voor dit festival? Het kan nog. Via deze link kun je drie soorten tickets kopen: alleen vrijdag, alleen zaterdag of een combiticket.

Student Kick Off onthult line-up!

Simon Smetryns-30 augustus 2023 om 16:30- Foto:

Louis Imschoot

Op 27 september 2023, tijdens de eerste woensdag van het academiejaar, wordt de 17e editie van de Student Kick-Off gehouden op het Sint-Pietersplein. Dit ééndaagse welkomstfestival, georganiseerd door en voor studenten van Gent, staat bekend als het grootste studentenevenement van België.

De eerste headliner wordt niemand minder dan Pommelien Thijs. Haar hits 'Erop Of Eronder' en 'Ongewoon' zullen zeker luidkeels worden meegezongen. De tweede headline-act is Omdat Het Kan & Average Rob. Dit populaire duo heeft deze zomer het publiek gek gemaakt op o.a. Tomorrowland en Pukkelpop.

Naast deze headliners kunnen de Gentse studenten ook genieten van andere DJ's en artiesten, waaronder Paul Sinha, Michael Amani, Chibi Ichigo, Yung Mavu, Laura Omloop, Dave & Danny, Unregular en de twee winnaars van de Student Rock Rally: Webstek en Ventus.

Net zoals vorig jaar zal ook TAGMAG x Peterman erbij zijn, maar meer nieuws daarover volgt later.

Het belooft een fantastische start van het academiejaar te worden!

KAMPING KITSCH CLUB!

Simon Smetryns-24 augustus 2023 om 14:56

Hét gekste en geilste verkleedfeestje van het jaar is nog steeds Kamping Kitsch Club in Kortrijk. Ook dit jaar waren we erbij. Geniet mee!

Ontdek meer