Het kan nog: scoor snel je tickets voor Highlight Festival

Karen Luiken-24 augustus 2023 om 08:02

Nog een week en dan barst Highlight Festival los. Vanwege het vijfjarige bestaan van het evenement kun je dit jaar niet één, maar twee dagen feesten. Nog geen kaartje? We geven je een paar goede redenen waarom je die nog zou moeten kopen.

Vrijdag
Het festival vindt plaats op vrijdag 1 en zaterdag 2 september. Vrijdag worden de bezoekers getrakteerd op Highlight LIVE, een uniek avontuur waarbij Belgische topartiesten samen met hun band zullen zorgen voor heerlijke muziek. Over twee stages verspreiden zich vier verschillende bands en tal van getalenteerde DJ’s. Je kunt genieten van muziek van Niels Destadsbader, Mama’s Jasje, Gene Thomas en Michael Shack. Zin om samen met TAGMAG te feesten? Bezoek dan zeker onze stage!

Zaterdag
Een dag later gaat de tweede dag met vijf verschillende stages van start. Je kunt met de voetjes van de vloer bij 5NAPBACK, Jebroer en Neon op de Mainstage. Zin om te knallen? Sta dan aan het hek bij Dave Clark, Black Lotus of Pfeffer bij de Garden of Techno. Zoek je vrienden linksvoor op bij de Babafest Stage, bouw een feestje bij de Clarebout Feesthut of schud met je billen bij de Papi Chulo-stage. Het kan allemaal.

Praktische info
Het festival vindt plaats in Ieper en is goed te bereiken met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Als je kiest voor het openbaar vervoer, kun je vanuit het station de buslijn 84 nemen naar het festivalterrein. Kom je met de auto? Volg dan exit 5 Ieper Noord als je vanaf de 19 Kortrijk/Gent/Antwerpen komt. De deuren van het terrein zijn vrijdag van 17.00 tot 00.30 uur geopend en zaterdag van 12.00 tot 00.30 uur.

Het kan nog
Heb jij nog geen kaartjes gescoord voor dit festival? Het kan nog. Via deze link kun je drie soorten tickets kopen: alleen vrijdag, alleen zaterdag of een combiticket.

Pommelien Thijs headliner Student Kick-Off

Karen Luiken-24 augustus 2024 om 11:44

Student Kick-Off belooft nóg leuker te worden. De organisatie heeft Pommelien Thijs weten te strikken als headliner van het evenement. Ook Bart Peeters treedt op.

De achttiende editie van Student Kick-Off vindt op zaterdag 25 september plaats op het Sint-Pietersplein en Sint-Amandplein in Gent. Voorgaande jaren kwamen er zo’n 30.000 studenten op af en dit jaar zal dat niet anders zijn.

Naast Pommelien Thijs en Bart Peeters treden ook onder anderen de Bromeo’s, Kids with Buns, Biezebaaze, Wies, Manuals, C-Track, Beau4, Zayna Esuo & D-urbanites op.

Het festival bestaat uit twee stages, waarvan één op het Sint-Pietersplein en één op het Sint-Amandplein. De tweede stage wordt gehost door TAGMAG. De line-up daarvan volgt op een later moment. We’ll keep you posted!

Wat begrijp je niet aan mannen/vrouwen?

Simon Smetryns-21 augustus 2024 om 14:44

Martijn trok naar Pukkelpop met de vraag: Wat begrijp je niet aan mannen/vrouwen?

Ontdek meer