Temptations Delphine 20 kilo afgevallen

Karen Luiken-29 september 2021 om 13:00

Of ze haar relatie kwijt is geraakt na haar deelname aan ‘Temptation Island’, weten we niet. Dat zal later moeten blijken. Maar Delphine is wel iets anders verloren. De realityster laat via Instagram weten dat ze 20 kilo lichter is geworden.

Delphine verrast haar volgers regelmatig met een vragenrondje. Zo ook nu. Als één van haar fans opmerkt dat ze er goed uitziet en is afgevallen, reageert ze met een filmpje van haar slanke figuur en daarbij de mededeling dat ze 20 kilo kwijt is.

Hoewel het in eerste instantie niet duidelijk was hoe Delphine de kilo's is verloren, blijkt nu dat ze op appeldieet is geweest. Daarbij is het de bedoeling dat je voor iedere maaltijd - je eet er drie per dag - een appel eet. Je hongergevoel wordt daardoor minder waardoor je niet zoveel hoeft te eten.

Modeontwerper Thierry Mugler overleden

Karen Luiken-24 januari 2022 om 16:37

De Franse modeontwerper Thierry Mugler is afgelopen zondag overleden. Hij is 73 jaar geworden.

Het verdrietige nieuws is via Instagram bekendgemaakt door het team van de ontwerper. “We vinden het verschrikkelijk om aan te moeten kondigen dat Mr. Manfred Thierry Mugler op zondag 23 januari is overleden”, klinkt het. “Dat hij in vrede mag rusten.”

Thierry stopte in 2002 met designen, maar besloot in 2019 toch nog een uitzondering voor Kim Kardashian te maken. De jurk die zij droeg tijdens het Met Gala was door hem ontworpen.

Een andere klant was Beyoncé. Zij reageert net als veel andere sterren op het overlijden van Thierry. “Rust zacht”, schrijft ze.

Zien: Nora Gharib haalt twee 10'en in DWTS

Dieter Blarinckx-24 januari 2022 om 06:51

Wie afgelopen zaterdag naar 'Dancing With The Stars' keek, zag hoe Nora Gharib met een passionele dans de eerste twee tienen binnenhaalde. De jury was lovend over haar dans met Adrián Baringa, haar vaste danspartner dit seizoen.

Nora vertelde voor de dans dat ze het moeilijk heeft om die passionele kant in haar naar voren te brengen. Aan de jury vertelde ze dat ze deze opdracht ook meer als een acteeropdracht zag, waardoor dat passionele er volledig doorkwam. En met goed resultaat, want voor de eerste keer in de geschiedenis van 'Dancing With The Stars' werden er twee tienen uitgedeeld!

Check haar passionele moves vanaf 03:27!

Ontdek meer